Με την υπόθεση πως υπήρχαν όντως οργανωτικά προβλήματα, προχειρότητα και κακός ήχος (υποθέτω γιατί δεν έχω ιδία άποψη), γιατί θα έπρεπε αυτά να μην επισημαίνονται και να μην υπάρχουν παράπονα? Τόσο χαμηλά έχουν πέσει τα στάνταρτς του ελληνικού κοινού που τα θεωρεί πια δεδομένα, χάνοντας κάθε προσδοκία καλών υπηρεσιών επιπέδου ανάλογου της τιμής του εισιτηρίου (ή, εδώ που τα λέμε, εισιτηρίου οποιασδήποτε τιμής μιας και κάθε διοργανωτής οφείλει να σέβεται το κοινό του ανεξαρτήτως διοργάνωσης)?12AX7 είπε:Σχολιάζουμε σε ένα site μουσικών, όπου υποτίθεται τα κριτήρια διαφέρουν από αυτά της σάρας και της μάρας, που κατέκλυσαν το στάδιο. Και για τι παραπονιόμαστε; Για τα οργανωτικά προβλήματα (τι πρωτότυπο), για τον κακό ήχο (τι πρωτότυπο για το ΟΑΚΑ),
+1000000bloody_sunday είπε:Με την υπόθεση πως υπήρχαν όντως οργανωτικά προβλήματα, προχειρότητα και κακός ήχος (υποθέτω γιατί δεν έχω ιδία άποψη), γιατί θα έπρεπε αυτά να μην επισημαίνονται και να μην υπάρχουν παράπονα? Τόσο χαμηλά έχουν πέσει τα στάνταρτς του ελληνικού κοινού που τα θεωρεί πια δεδομένα, χάνοντας κάθε προσδοκία καλών υπηρεσιών επιπέδου ανάλογου της τιμής του εισιτηρίου (ή, εδώ που τα λέμε, εισιτηρίου οποιασδήποτε τιμής μιας και κάθε διοργανωτής οφείλει να σέβεται το κοινό του ανεξαρτήτως διοργάνωσης)?
+1000marathon είπε:έχουμε ακούσει συγκλονιστικό ήχο στο ΟΑΚΑ...μέχρι και στο κλειστό του μπάσκετ πέρισυ...άρα δεν φταίει το ΟΑΚΑ 8)
Απλά, αυτοί που είχαν συγκλονιστικό ήχο, ήταν συγκροτήματα και διοργανώσεις που σέβονταν -πρώτα από όλα- τον εαυτό τους
Και άλλα 1000 από εμένα.pericles είπε:+1000
???Και τοτε τι κανουν στα lives? Βολτα εχουν παει για παρεα στο γκρουπ??Stoner Jackass είπε:Ίσως και οι ηχολήπτες βαρέθηκαν να μελετήσουν τον χώρο για να σώσουν λίγο τα ηχητικά προβλήματικα που προέκυπταν από την δομή του.
μπααα....έχουμε δεί και τους Pink Floyd εκεί μέσα....210billy είπε:ευτυχως αποψε εχουν live οι vomvos στο μπαρακι της γειτονιας και θα παρω το αιμα μου πισω.
Έχεις δίκιο.Και μένα μου την έσπασε αυτό.Επειδή τους κοίταζα νομίζω ότι ήταν λίγο ''δεν πειράζει αδερφέ''.Waterfall-K είπε:???
Και τοτε τι κανουν στα lives? Βολτα εχουν παει για παρεα στο γκρουπ??![]()
+1Θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τη γνώμη ενός ειδικού (μηχανικου ήχου δηλαδή) που ήταν παρών στον χώρο.
Stoner Jackass είπε:.Ίσως και οι ηχολήπτες βαρέθηκαν να μελετήσουν τον χώρο για να σώσουν λίγο τα ηχητικά προβλήματικα που προέκυπταν από την δομή του.
Ειναι προφανες οτι κανω χιουμορ,απλα μου κανει εντυπωση ολη αυτη η αρνητικη κριτικη,οχι μονο εδω στο noiz αλλα γενικοτερα σε διαφορα forum που διαβαζω απο το πρωι και αναφερομαι καθαρα στο μουσικο κομματι και οχι στο τεχνικο.Παντως σε οτι με αφορα χθες περασα παρα πολυ καλα, ηταν απο τα πιο καλα live που εχω δει ισως γιατι εξ΄αρχης δεν πηγα με κριτικη διαθεση αλλα με σκοπο να περασω ωραια.marathon είπε:μπααα....έχουμε δεί και τους Pink Floyd εκεί μέσα....Ατυχής η συγκριση, έτσι? ;D
Δεν ήθελα να πάρω μέρος , γιατι τελικα ο καθένας τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα......αλλα τους Floyd τους είδες πριν τον καλατραβα , και επίσης νομίζω πως είναι γεγονός ότι το στάδιο δεν προσφέρεται πλέον για συναυλίες..... Εντελώς πληροφοριακά να ξέρετε ότι το PA ήταν το τελευταίο σύστημα της L acoustics νομίζω είναι το k1 , το οποιο το φέρανε οι peppers παρέα με ότι είχε να κάνει με τον ήχο...... στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτο το PA.ευτυχως αποψε εχουν live οι vomvos στο μπαρακι της γειτονιας και θα παρω το αιμα μου πισω.μπααα....έχουμε δεί και τους Pink Floyd εκεί μέσα.... Ατυχής η συγκριση, έτσι?