Αυτό, πώς γίνεται?...Γιατί εγώ που είμαι εδώ και όχι εκεί όπως αυτοί, δεν το έχω καταλάβει...πώς δηλ ανατρέπεται μια σκληρή νεοφιλελεύθερη επίθεση...μήπως κάνω κάτι λάθος... 8)mc06060 είπε:Μαθαίνουν πως ανατρέπεται μια σκληρή νεοφιλελεύθερη επίθεση.
Εγώ , πάλι, ανεξάρτητα από την αρχική πρόθεση του συνεδρίου ή του uploader το video* (οι οποίες προσωπικά μου είναι αδιάφορες) , το θέμα το είδα άκρως ΜΟΥΣΙΚΟ.yameth είπε:Μην πολιτικοποιείς το θέμα
Δυστυχώς το κοινό καλό των Ελλήνων είναι μακριά απ' τους Έλληνες, δεν υφίσταται έννοια κοινό καλό στην ελληνική κοινωνία, μόνο αντιμαχόμενα συμφέροντα για όλους. And on that happy note... ;Dyameth είπε:μια φορά εμείς οι Ελληνες δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το ΚΟΙΝΟ καλό των Ελλήνων.
whatLK είπε:το θέμα το είδα άκρως ΜΟΥΣΙΚΟ.
ndnikola είπε:what
LK είπε:Εγώ , πάλι, ανεξάρτητα από την αρχική πρόθεση του συνεδρίου ή του uploader το video (οι οποίες προσωπικά μου είναι αδιάφορες) , το θέμα το είδα άκρως ΜΟΥΣΙΚΟ.
@LK αναφέρεσαι στο "it's all about image", που ακούγεται κάποια στιγμή;what
+1marathon είπε:Αυτό, πώς γίνεται?...Γιατί εγώ που είμαι εδώ και όχι εκεί όπως αυτοί, δεν το έχω καταλάβει...πώς δηλ ανατρέπεται μια σκληρή νεοφιλελεύθερη επίθεση...μήπως κάνω κάτι λάθος... 8)
Ποιούς δεν έχει απογοητεύσει και πώς;Και μέχρι στιγμής ο ελληνικός λαός δεν τους έχει απογοητεύσει.
Συγνώμη, μα και ο έλληνας πατριώτης ως σύστημα ιδεών-θεωρία-στάση ζωής ή όπως αλλιώς το λέμε, ανήκει στην ίδια κατηγορία με όλους τους υπόλοιπους.Ας μιλήσει ο καθένας πρώτα σαν Ελληνας πατριώτης και όχι σαν Ελληνας νεοφιλελεύθερος/σοσιαλιστής/κομουνιστής/αναρχοαυτόνομος/δεξιός/παρλαπίπας.
...και όχι μόνο!mustafank είπε:@LK αναφέρεσαι στο "it's all about image", που ακούγεται κάποια στιγμή;
Θυμάμαι πως με «χάλασε» όταν η fender άλλαξε logo, όταν οι «Priest» άλλαξαν logo……….“Brands NEVER change their LOGO”
Θεωρώ πως προς αυτήν την κατεύθυνση μας προτρέπει να κινηθούμε, όχι ως μονάδες, αλλά ως σύνολο, ώστε να δημιουργήσουμε αυτές τις προϋποθέσεις, ακόμα και με ιδιωτική πρωτοβουλία, αφήνοντας στην άκρη παρωχημένες κρατικές αντιλήψεις. :-\RayDTutto είπε:Αλλά το logo δεν είναι αρκετό. Το logo θέλει και ένα προϊόν που είναι συνεπές, ικανοποιεί τις ανάγκες του καταναλωτή, υποστηρίζεται από καλό μάρκετινγκ και ικανούς μάνατζερ με καλές τακτικές και ρεαλιστικές στρατηγικές.
Και αυτές οι προϋποθέσεις δεν υπάρχουν.
Ρέυ ξέρεις τι πιστεύω;RayDTutto είπε:Το logo θέλει και ένα προϊόν που είναι συνεπές, ικανοποιεί τις ανάγκες του καταναλωτή,
το σύνολο όμως...από πάντα και ειδικά τη συγκεκριμένη στιγμή, δεν έχει το καθαρό μυαλό, την εκπαίδευση, τις ικανότητες και ένα σωρό άλλα πράγματα για να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Συμφωνώ με τον RAymustafank είπε:αλλά ως σύνολο
...όχι για πολύ καιρό...αυτό δείχνει η ιστορία των πωλήσεων....Γνώμη μου είναι (ανάμεσα σε ομοειδή προϊόντα) ότι ένα «μέτριο» προϊόν με καλό "σπρώξιμο", θα θάψει ένα "πολύ καλό" προϊόν με όχι τόσο καλό "σπρώξιμο".
Το πιστεύω αυτό διότι ,marathon είπε:...όχι για πολύ καιρό...αυτό δείχνει η ιστορία των πωλήσεων....
επίσης πιστεύω ότι εσύ , που παράγεις το προϊόν, τις δημιουργείς.τις ανάγκες του καταναλωτή