- Πόντοι
- 38
Υποθέτω ότι δεν μιλάς σε μένα..... ;DLK είπε:.....(ή της άρεσε το μαλλί σου ;D)
Υποθέτω ότι δεν μιλάς σε μένα..... ;DLK είπε:.....(ή της άρεσε το μαλλί σου ;D)
Όχι, αλλά και το δικό σου ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ (ΗΤΑΝ)!! ;Daudiokostas είπε:Υποθέτω ότι δεν μιλάς σε μένα..... ;D
Να ξες,βασίζομαι σε σένα όταν θα έρθω στο Βερολίνο (ναι ναι,δεν έχει τύχει να έρθω) να μου δείξεις τα κατατόπια...Αν θες με φιλοξενείς κιόλας,θα μαι φρόνιμος και θα κερνάω και τις μπύρες. ;DSuperfunk είπε:οχι χωρις να πλερωσεις.....στις residential περιοχες υπαρχει μεγαλο προβλημα παρκαρισματος ειδικα στο Ανατολικο που αναπτυσεται σαν τρελλο....(στο δυτικο μενουν οι ...φτωχοι οποτε δεν εχουν αυτοκινητα καρδια μου..... ;D)
;D ;D ;Daudiokostas είπε:Υποθέτω ότι δεν μιλάς σε μένα..... ;D
Καφάσι , παλέτα , καρέκλα με μαδέρι και άλλα τέτοια τραγικάS9F είπε:,θέλω και θέση παρκαρίσματος ακριβώς μπροστά στην είσοδο όπως κάθε Έλληνας που σέβεται το εαυτό του. ;D)
Προσωπικώς εχέσθην πατοκόρφως πως θα αντιδρούσε οιοσδήποτε αλλοδαπός.kostas80 είπε:Άραγε πως θα αντιδρούσε ένας Γερμανός στη θέα των παραπάνω ? :![]()
Η τακτική που εφάρμοζα τελευταίως ήταν να παρκάρω τη μηχανή μου κλειδωμένη ανάμεσα στα καφάσια του γείτονα .... έτσι δεν μπορούσε να παρκάρει ούτε αυτός ;Daudiokostas είπε:Με ενδιαφέρει πως αντιδρούμε εμείς.
Ή παίρνουν εκείνοι το μύνημα ή το παίρνεις εσύ βλέποντας μια μέρα τα λάστιχα της μηχανής σου σκασμένα (μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με το αυτοκίνητό μου).kostas80 είπε:Η τακτική που εφάρμοζα τελευταίως ήταν να παρκάρω τη μηχανή μου κλειδωμένη ανάμεσα στα καφάσια του γείτονα .... έτσι δεν μπορούσε να παρκάρει ούτε αυτός ;D
κάποια στιγμή το παίρνουν το μήνυμα .
Κρατιέμαι πάρα πολύ καιρό.audiokostas είπε:Προσωπικώς εχέσθην πατοκόρφως πως θα αντιδρούσε οιοσδήποτε αλλοδαπός.
Με ενδιαφέρει πως αντιδρούμε εμείς.
εγώ κατεβαίνω και τα βγάζω. Έχω δεχτεί τραμπουκισμό, αλλά βάζω octaver στη φωνή και ενημερώνω οτι είμαι moderator, οπότε κρατάω τη θέση. Κάποιες φορές δέχομαι και μερικά relics στο αμάξι, αλλά δε νιώθω, λέω "κάποιοι δίνουν λεφτά για να τα αποκτήσουν".audiokostas είπε:Προσωπικώς εχέσθην πατοκόρφως πως θα αντιδρούσε οιοσδήποτε αλλοδαπός.
Με ενδιαφέρει πως αντιδρούμε εμείς.
;D ;D ;D ;D άπαιχτο!!!blue είπε:εγώ κατεβαίνω και τα βγάζω. Έχω δεχτεί τραμπουκισμό, αλλά βάζω octaver στη φωνή και ενημερώνω οτι είμαι moderator, οπότε κρατάω τη θέση. Κάποιες φορές δέχομαι και μερικά relics στο αμάξι, αλλά δε νιώθω, λέω "κάποιοι δίνουν λεφτά για να τα αποκτήσουν".
Opel 20ετίας μαύρη "σαύρα" τίγκα στο underbody neon, μαύρα παράθυρα και εγκατεστημένη στην αεροτομή κόρνα και subwoofer στα 1000W και φωνή περασμένη από Boss VE-20 σε Robot detuned με 3η + 5η male harmonics.blue είπε:εγώ κατεβαίνω και τα βγάζω. Έχω δεχτεί τραμπουκισμό, αλλά βάζω octaver στη φωνή και ενημερώνω οτι είμαι moderator, οπότε κρατάω τη θέση. Κάποιες φορές δέχομαι και μερικά relics στο αμάξι, αλλά δε νιώθω, λέω "κάποιοι δίνουν λεφτά για να τα αποκτήσουν".
ακριβώς.audiokostas είπε:Opel 20ετίας μαύρη "σαύρα" τίγκα στο underbody neon, μαύρα παράθυρα και εγκατεστημένη στην αεροτομή κόρνα και subwoofer στα 1000W και φωνή περασμένη από Boss VE-20 σε Robot detuned με 3η + 5η male harmonics.
Εγγυημένο αποτέλεσμα.......![]()
Για να το οδηγήσει κάποιος άλλος ίσως (πατέρας, γιός, φίλος)audiokostas είπε:Και γιατί σου δίνουν πινακίδες ενώ παίρνουν την άδεια κυκλοφορίας;
To πρόβλημα ειναι οτι τιποτα δεν λειτουργει σωστα σε αυτη τη χωρα!!! Τίποτα ομως! Αλλα εκει που κάποια τα κρατανε "κρυφα" (ενω όλοι το ξέρουν) αυτο το συγκεκριμενο στο εφαρμόζει κανονικα μπροστα στη μουρη σου και ας ειναι τελειως παράλογο! (η τουλάχιστον ετσι μου φαίνεται εμένα, μπορει να υπαρχει καποια λογική νομοθετική εξήγηση πανω σε αυτο την οποια δεν γνωρίζω προφανως..)baseliner10 είπε:Για να το οδηγήσει κάποιος άλλος ίσως (πατέρας, γιός, φίλος)
Το πρόβλημα που είναι δεν κατάλαβα εγώ.
Αφαίρεση πινακίδων και πρόστιμο για παράνομη στάθμευση, λογικό κι αναμενόμενο.
Δε σου πήραν και το δίπλωμα για να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.
Προς τι η γκρίνια?
Έχω την εντύπωση,πως αυτή είναι μια πρωτοτυπία του δήμου Θεσ/νίκης, για να πληρώσει ο παραβάτης το πρόστιμο.Με έχουν γράψει για παράνομο παρκάρισμα τόσο στο δήμο Θεσ/νίκης (2 φορές) όσο και στο δήμο Καλαμαριάς και Βέροιας,αλλά στις 2 τελευταίες δεν υπήρξε θέμα πινακίδων.Πλήρωσα το πρόστιμο και όλα καλά.Superfunk είπε:Εντυπωση ομως μου κανει να σου περνουν το διπλωμα για διπλοπαρκαρισμα (καλα κανουν βεβαια γιατι στο διπλοπαρκαρισμα οφειλεται συνηθως το μποτιλιαρισμα),δηλ.αν σε πιασουν να περνας κοκκινο τι κανουν?Σε εκτελουν επι τοπου?
Εσυ είσαι ντόπιος γι'αυτο!hadgi είπε:Έχω την εντύπωση,πως αυτή είναι μια πρωτοτυπία του δήμου Θεσ/νίκης, για να πληρώσει ο παραβάτης το πρόστιμο.Με έχουν γράψει για παράνομο παρκάρισμα τόσο στο δήμο Θεσ/νίκης (2 φορές) όσο και στο δήμο Καλαμαριάς και Βέροιας,αλλά στις 2 τελευταίες δεν υπήρξε θέμα πινακίδων.Πλήρωσα το πρόστιμο και όλα καλά.
Στο δήμο Θεσ/νίκης, ωστόσο, αν θυμάμαι καλά απο ένα ρεπορτάζ, που είχα διαβάσει προ ετών, είχαν συσσωρευθεί απλήρωτες κλήσεις και έτσι αναγκάστηκαν να αλλάξουν τακτική.
Πάντως,σε αντίθεση με τον ΟΡ, τις πινακίδες τις πήρα την επομένη..
μάλλον κλάφτηκα καλύτερα.. 8);D