- Πόντοι
- 48
ναι,αλλά έχω αθηναϊκές πινακίδες :zampination είπε:Εσυ είσαι ντόπιος γι'αυτο!
;D ;D
ναι,αλλά έχω αθηναϊκές πινακίδες :zampination είπε:Εσυ είσαι ντόπιος γι'αυτο!
Στο προσωπικό μου Top-10 της Ανοησίας Μας, εδώ και δεκαετίες.fleamail είπε:Έλα ρε παιδιά εδώ μπορούν να σε πιάσουν να οδηγείς χωρίς δίπλωμα να σου κόψουν κλήση να μην πας να την πληρώσεις και να οριστείς δικάσιμος ενώ στο ενδιάμεσο πας δίνεις εξετάσεις παίρνεις το δίπλωμα παρουσιάζεσαι στο δικαστήριο το δείχνεις και αθωώνεσαι (χωρίς ανάσα και κόμμα ;D)
ότι πλέον δεν ισχύει γιατί εδώ και 2 χρονάκια μάθανε να κοιτάνε και την ημερομηνία έκδοσης του διπλώματος ;Daudiokostas είπε:Στο προσωπικό μου Top-10 της Ανοησίας Μας, εδώ και δεκαετίες.
Το έχω δει ιδίοις όμμασι.
Τι λες βρε Όμορφε Χασοδίκη επ' αυτού;
Λάθος.Είναι μπαοκτζής γι΄αυτό. ;Dzampination είπε:Εσυ είσαι ντόπιος γι'αυτο!
;D ;D ;DS9F είπε:Λάθος.Είναι μπαοκτζής γι΄αυτό. ;D
(Αλλά εμείς οι Αριανοί δεν χρειάζεται να κλαφτούμε,μας αφήνουν αμέσως όταν λέμε τι ομάδα είμαστε. 8) ;D)
Δεν εχει σημασία αυτο οτάν εισαι εκει και μιλας με τον υπαλληλο πισω απ'το γκισε. ξεκινας με τα "με λες σε λεω και χαλαρά" και αυτόματα σε αφήνουν!!!hadgi είπε:ναι,αλλά έχω αθηναϊκές πινακίδες :
Τσίμπισα από το όμορφε! ;Daudiokostas είπε:Τι λες βρε Όμορφε Χασοδίκη επ' αυτού;
Πππσσσσσσσ! ;DMike G είπε:ότι πλέον δεν ισχύει γιατί εδώ και 2 χρονάκια μάθανε να κοιτάνε και την ημερομηνία έκδοσης του διπλώματος ;D