Με tru-oil το κάνεις και μόνος σου με ελάχιστες γνώσεις και αρκετή υπομονή ακόμα και στο σαλόνι του σπιτιού σου με ένα σφουγγάρι/πανί.Bith είπε:Τωρα για βερνικι η Tru Οιl εχεις να μου πεις διαφορες μεταξυ τους? Γιατι απ οτι εχω δει σε διαφορα site το αποτελεσμα του tru oil μου αρεσε παρα πολυ...
Αυτος ειναι ο μονος λογος για να το κανω μονος μου..για να λεω κοιτααααααααα εγω το καναααααααααααaudiokostas είπε:Αλλά το δικό μου με φκιάν περισσότερο. ;D
Αξία ανεκτίμητη. ;DBith είπε:Αυτος ειναι ο μονος λογος για να το κανω μονος μου..για να λεω κοιτααααααααα εγω το κανααααααααααα![]()
Σαφως,αλλα για βαλε το τι θα σου ζητησει ενας μαστορας για να περασει βερνικι και τι θα σου ζητησει για να σου περασει tru oilmarathon είπε:Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα για ένα καλό μάστορα...απλά όλα έχουν τη τιμή τους![]()
O καλός ο μάστορας...ΔΕΝ θα σου περάσει tru oil σε αυτό το όργανο γιατί δεν αξίζειmessalion είπε:Σαφως,αλλα για βαλε το τι θα σου ζητησει ενας μαστορας για να περασει βερνικι και τι θα σου ζητησει για να σου περασει tru oilΕκει στοχευε η απαντηση μου
-1 >marathon είπε:O καλός ο μάστορας...ΔΕΝ θα σου περάσει tru oil σε αυτό το όργανο γιατί δεν αξίζει![]()
αφού θα την πας σε μάστορα γιατί την έτριψες? Αρχικά δεν ήθελες να την φτιάξεις μόνος σου? μελέτησε και θα τα καταφέρεις.Και μιας και μιλαμε για μαστορους αν τελικα αποφασισω οτι δεν θα το κανω εγω εδω λεω να την παω http://theartofwood.gr/
Ο καλός ο μάστορας...οφείλει να σε προστατέψει...εάν επιμένεις βέβαια...έχει και ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ... να πληρώσειINSECT είπε:-1 >![]()
Που κολλαει αυτο ? Φυσικα και η διαδικασια το να στο περασει με λαδι ο "μαστορας" θα ειναι πιο ακριβη απο το να στην περασει βερνικι....Και το "οφειλει να σε προστατεψει" αστο γιατι αν του τα "σκασεις" θα σου κανει κωλοτουμπες (οπως καθε επιχειρηματιας/επαγγελματιας βεβαια)marathon είπε:Ο καλός ο μάστορας...οφείλει να σε προστατέψει...εάν επιμένεις βέβαια...έχει και ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ... να πληρώσει;D
Aπλά...ο κάθε ΚΑΛΟΣ μάστορας...θέλει ευχαριστημένο το πελάτη...και όχι ο πελάτης να αισθανθεί κορόϊδο μετά από λίγο καιρό...messalion είπε:Που κολλαει αυτο ?
Τουλάχιστον...ο δικός μου ο μάστορας, έτσι κάνειγιατι αν του τα "σκασεις" θα σου κανει ****τουμπες (οπως καθε επιχειρηματιας/επαγγελματιας βεβαια)
Μα....Εαν μετα απο προτροπη του "μαστορα" στο να ΜΗΝ το κανει ο πελατης συνεχιζει και το ζηταει τοτε ? Δεν βρισκω τον λογο να μην το κανει.Ασχετο αν θα υπαρξει καλο αποτελεσμα ή οχι.Εκει κολλαει και το "αν του τα σκασεις" που ειπα πιο πανω.marathon είπε:Aπλά...ο κάθε ΚΑΛΟΣ μάστορας...θέλει ευχαριστημένο το πελάτη...και όχι ο πελάτης να αισθανθεί κορόϊδο μετά από λίγο καιρό...
Φυσικα και καταλαβαΤουλάχιστον...ο δικός μου ο μάστορας, έτσι κάνει
Δεν ξέρω εάν κατάλαβες![]()
Αν το αφησεις να στεγνωσει ΚΑΛΑ το ακρυλικο και μετα δεις οτι με την εφαρμογη λαδιου δεν γινεται πουτ@ν@......Μουτζουρες ηθελα να πω ;D Τοτε......μια χαρα θα κανει.Εγκυκλοπαιδικη ερωτηση: Αν γινουν σχεδια πανω στο ξυλο, χωρις να καλυφθει παντου, (κατι σε ακρυλικο πχ) το tru oil κανει δουλεια?
Αφου θα ακολουθησεις τις οδηγιες του τυπου που παρεθσες....Αυτος χρησημοποιει μελανιαBith είπε:Παιδες επειδη μεχρι αυριο λογικα θα χω τελειωσει με το τριψιμο δεν κανουμε και μια συζητηση για το τι ειδους χρωματα θα αγορασω?![]()
Δεν είναι έτσι.messalion είπε:Μα....Εαν μετα απο προτροπη του "μαστορα" στο να ΜΗΝ το κανει ο πελατης συνεχιζει και το ζηταει τοτε ? Δεν βρισκω τον λογο να μην το κανει.Ασχετο αν θα υπαρξει καλο αποτελεσμα ή οχι.
Οι πρόσφατη συμπάθειά μου είναι οι υδατοδιαλυτές σκόνες αγιογραφίας.Παιδες επειδη μεχρι αυριο λογικα θα χω τελειωσει με το τριψιμο δεν κανουμε και μια συζητηση για το τι ειδους χρωματα θα αγορασω?![]()