Από την αρχή του θέματος θέλησα να σας πω πως όσοι πιάνουμε τιμόνι, καλύτερα είναι να μη λέμε μεγάλες κουβέντες. Επηρεαστήκατε απ τη δημοφιλία του θανόντα την ώρα που έγινε το ατύχημα κλπ. Αν αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι αλήθεια, ο άνθρωπος δεν θα είχε σκοτωθεί, αν κάποια λαμαρίνα της μπαριέρας δεν διαπερνούσε το αυτοκίνητο- και αυτό είναι κάτι που δεν συζητήσατε
- οπότε υποθέτω πως απλά θα μίλαγαν για το συμβάν μερικά κουτσομπολίστικα περιοδικά και τέλος καλό, όλα καλά.
Έχω προκαλέσει ατύχημα ως νεαρός και άπειρος οδηγός όντας πιωμένος, χωρίς ευτυχώς συνέπειες για κανέναν, πλην λαμαρίνων. Έκτοτε δεν οδήγησα ποτέ ξανά, αν θα επρόκειτο να πιω έστω και μια γουλιά ποτό.
Έχω προκαλέσει ατύχημα, επίσης χωρίς συνέπειες-πλην λαμαρίνων- έχοντας επιστρέψει κουρασμένος από ταξίδι, λόγω αδυναμίας συγκέντρωσης. Είδα να ανάβει το φανάρι πράσινο και ξεκίνησα γρηγορότερα απ ότι τα 5 αυτοκίνητα που προηγούνταν εμού ;D ;D ;D
Έχω εμπλακεί σε ατύχημα με τραυματισμό πεζού που πετάχτηκε και εγώ σταμάτησα στο πόντο, αλλά ο πίσω μου σταμάτησε πάνω μας ;D......για καλή τύχη όλων μας ο πεζός δεν είχε κάτι σοβαρό και δεν κινήθηκαν διαδικασίες, γιατί άντε να αποδείκνυα πως δεν έφταιγα.
Ο πατέρας μου επαγγελματίας οδηγός, βρέθηκε από τροχαίο- που δεν έφταιγε- για 7 χρόνια να παραλύει σταδιακά, ώσπου πέθανε και σαν να μην έφτανε αυτό, η μάνα μου έπαθε ολίσθηση σπονδύλων όσο καιρό το περιποιόταν και κατέληξε τα τελευταία 6-7 χρόνια της ζωής της κι αυτή παράλυτη .
Τέλος για να το διασκεδάσουμε και ολίγον, ο μακαρίτης ο αδελφός μου- αν ζούσε θα ήταν ίσως και μεγαλύτερος του Ιαβέρη-οδηγός αγώνων, όχι βέβαια του επιπέδου Ιαβέρη, είχε έναν ''δάσκαλο'' στις αναβάσεις που του δίδαξε, πριν τον αγώνα να πίνει ένα-δύο σφηνάκια ουζάκι. Είναι γνωστή η ιστορία πριν χρόνια με το κουκούλωμα του σκανδάλου στη F1 σχετικά με το ντοπάρισμα των οδηγών.
Αν θα είχα να πιω κάτι τελικά, είναι πως μόνο η παιδεία και η συνείδηση μπορεί να μας σώσει, όλα τα άλλα, είναι για αμερικανάκια, καθότι και στη Σαουδαραβία σε κόβουν το χέρι αν κλέψεις, αλλά οι ληστείες απλά ελαττώθηκαν.
Εβίβα