Julian Lage @Mojoclub, Hamburg

Οι Arcadia ήταν καλλιτεροι από τους D2.

Παρόλα αυτά,  το καλλίτερο για εμένα μέλος των D2 ήταν ο Andy Taylor, που δεν ήτανε μέλος τους. 

Κανονικότατα ήταν στην γνωστή κλασική 5άδα. 

Αλλά ας τα πούμε αυτά σε κάποιο άλλο νήμα, γιατί μόλις γυρίσαμε από τον J. Lage στους D.D. μπήκαμε σε comfort zone και του αλλάξαμε τα φώτα. 

Συγγνώμη Nekkon και ευχαριστούμε για το ρεπορτάζ, ο τύπος είναι πραγματικά απίθανος!

Βρε λες;

Θα παίξουν και το Election Day ; ( είναι και οι ευροεκλογές )
Και δικό τους να ήταν θα ήταν έναν μήνα overdue ?

Ελπίζω να σε δω εκεί - στους DD ?

@LK εσείς κ. συνήγορε ψήνεστε για DD και ταξιδάκι αστραπή για παρακολούθηση πχιοτικής συναυλίας με λοιπούς γέροντες;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@LK εσείς κ. συνήγορε ψήνεστε για DD και ταξιδάκι αστραπή για παρακολούθηση πχιοτικής συναυλίας με λοιπούς γέροντες;
Εγώ αν είχα 35 ευρώ,  θα παντρεύομουν. ?

Χαίρομαι που πέρασε καλά ο OP.

Τώρα , μπορείτε να με πάρετε με τις πέτρες.

Εγώ αυτά τα υβριδικά jazz καθαριστικά τρίος.......δεν τα αντέχω πια.

Τα είχα φάει με το κουτάλι παλιά, από Bill Frisell (με Ginger Baker) μέχρι Mike Stern trio.....και Wayne Brasel,

Όταν ακούω πια τέτοια μουσική μου ανακατεύεται το στομάχι....δεν μπορώ. ?

Θα μπορούσα να μην έγραφα τίποτα.....αλλά αφού το άκουσα......δεν άντεξα, ήθελα να το πω.

Φυσικά έχει απίστευτη τεχνική, αλλά ΔΕΝ μπορώ να τον ακούσω.
Λάκη νομίζω στα jazz trios κολοσσιαίο ρόλο παίζει η μουσική επικοινωνία μεταξύ των μουσικών. Κ εδώ ήταν ότι καλύτερο έχω δει. Καταλαβαίνω αυτό που λες. Έχει τύχει να βαρεθώ ακούγοντας μουσική που μου αρέσει από τρίος με μέτρια επικοινωνία. Οι συγκεκριμένοι συμπληρώνουν τόσο άρτια ο ένας τον άλλο, απερίγραπτο 

Λάκη νομίζω στα jazz trios κολοσσιαίο ρόλο παίζει η μουσική επικοινωνία μεταξύ των μουσικών. Κ εδώ ήταν ότι καλύτερο έχω δει. Καταλαβαίνω αυτό που λες. Έχει τύχει να βαρεθώ ακούγοντας μουσική που μου αρέσει από τρίος με μέτρια επικοινωνία. Οι συγκεκριμένοι συμπληρώνουν τόσο άρτια ο ένας τον άλλο, απερίγραπτο 
Δεν αμφιβάλλω. 

Εγώ είμαι το πρόβλημα,  όχι αυτοί ?

Μια και η κουβέντα είναι στις συναυλίες και στις Λωζάνες _- χωρίς να θέλω να βανδαλίσω το θέμα του ΟΡ -, αναφέρω ότι υπάρχει ανακοίνωση για τη περιοδεία του Pat Metheny.

Ετοιμαζόμουν για Μιλάνο (επειδή θα έπαιζε Σάββατο) αλλά με βλέπω στη Ρώμη...εκτός εαν έρθει ο Superfunk και πάμε Βερολίνο!!!

Όσοι πιστοί ξύνεστε....pm με!!!!

https://www.patmetheny.com/schedule/
Φωτιές που μου άναψες τώρα...

Φωτιές που μου άναψες τώρα...
Για Νοέμβριο...έχουμε χρόνο για κουμπαρά...φεύγουμε Κυριακή, συναυλία Δευτέρα, Τρίτη επιστροφή!!!!

@Terry RoscoeBeck5

Μάλλον πρέπει να τούς ενημέρωσει κάποιος για τον ανταγωνισμό. 

Κοίτα τι παίρνω με 5 ευρω και διπλα μου, και κάτι θα τσιμπίσω κιόλας .

instasize_240422164603.jpg

Μάλλον πρέπει να τούς ενημέρωσει κάποιος για τον ανταγωνισμό. 
Έλα ρε συ... Στα Αλωνάκια!!!

Εκεί έχω βιώσει μια από τις κορυφαίες στιγμές της μουσικής καριέρας μου, με την τραγουδίστρια που μας έβαλε και παίζαμε Χαρά Βέρρα - και όλοι είχαμε τα απόλυτα μαύρα μεσάνυχτα ?

Ο πάνω δεξιά τον βάζει χάμω τον Λένη Κάβλτζ και τονέ στίβει.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
2
Εμφανίσεις
1K

Trending...

Νέα θέματα

Back