Στους Socrates έπαιζε μπάσο , αλλά στην solo καριέρα αν και δεν την έχω παρακολουθήσει, έπαιζε και κιθαρα. Δεν γνωρίζω όμως σε τι επίπεδο. Κάποιος που ξέρει μπορεί να μας διαφωτίσει, αλλά υπάρχει περίπτωση να είχες δει τον αδερφό του;Τον είχα γνωρίσει το 1999 (, σε ένα blues bar στην Αθήνα.
Νομίζω (γιατί δεν ξερω) στους Σωκράτες έπαιζε μπάσο
Στο live που τον είδα εγώ έπαιζε κιθάρα.
Από τους καλλίτερους κιθαρίστες στο στυλ που είδα, και εννοώ συνολικά και σαν stage performance .
Καταδεχτικος και πολυ cool μου φάνηκε........
Κιθαρίστας και μπασίστας ήταν, στους Socrates τραγούδαγε και έπαιζε κυρίως μπασο. Τον είχα δει δύο φορές live, την πρώτη με ένα blues σχήμα μία πρωτοχρονιά, και τη δεύτερη με τους Socrates. Την τελετταία φορά μάλιστα θυμάμαι είχαμε πιάσει τραπέζι κολλητά κάτω από την σκηνή και είχαμε ξεσαλώσει, και στο διάλειμμα έρχεται ο Τουρκογιώργης και μου λέει "για σας και 5-6 άλλους παίζουμε".?Νομίζω (γιατί δεν ξερω) στους Σωκράτες έπαιζε μπάσο
Στο live που τον είδα εγώ έπαιζε κιθάρα.
Όχι.Καλό του ταξίδι!
Ακόμα το σκέφτομαι που δεν κατάφερα να τους δω στο Λυκαβηττό το 1999.
Το live album που βγήκε από εκείνη την συναυλία το είχα λιώσει.
Στους Socrates έπαιζε μπάσο , αλλά στην solo καριέρα αν και δεν την έχω παρακολουθήσει, έπαιζε και κιθαρα. Δεν γνωρίζω όμως σε τι επίπεδο. Κάποιος που ξέρει μπορεί να μας διαφωτίσει, αλλά υπάρχει περίπτωση να είχες δει τον αδερφό του;
Λίγο μετά το Καλλιμάρμαρο, στην Αρδητού? Αν ναι, εκεί τον είχα δει πρώτη φορά με το blues σχήμα. Ελάχιστα πιo πάνω ήταν/είναι το Half Note.Blues Hall το bar
Ναι.Λίγο μετά το Καλλιμάρμαρο, στην Αρδητού? Αν ναι, εκεί τον είχα δει πρώτη φορά με το blues σχήμα. Ελάχιστα πιo πάνω ήταν/είναι το Half Note.
Yeap, γι αυτό έγραψα "ήταν/είναι". Ναός.? Το έχω επιθυμήσει, κάποτε πήγαινα πάρα πολύ συχνά, έχω δει απίστευτα live εκεί μέσα.Ναι.
Το half note νομίζω υπάρχει ακόμα.
Half note πήγαινα και εγώ.Yeap, γι αυτό έγραψα "ήταν/είναι". Ναός.? Το έχω επιθυμήσει, κάποτε πήγαινα πάρα πολύ συχνά, έχω δει απίστευτα live εκεί μέσα.
Λίγο πριν το Καλλιμάρμαρο, στην Αρδητού όντως. Έχει κλείσει εδώ και σχεδόν 20 χρόνια. Κρίμα, ήταν ίσως το ωραιότερο live bar της Αθήνας και στο μικρό χρόνο ζωής του πρόλαβε και έφερε καταπληκτικά σχήματα.Λίγο μετά το Καλλιμάρμαρ
Ναι, πριν. Εγώ έλεγα πάντα "μετά" γιατί ερχόμενος από Χαλκίδα πέρναγα το καλλιμάρμαρο στα αριστερά μου, οπότε απ'τη μεριά μου το Blues Hall ήταν "μετά".?Λίγο πριν το Καλλιμάρμαρο, στην Αρδητού όντως
1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Έλα, για τον κ. συνήγορο... Θα του αρέσει γιατί είναι από VHS.