- Πόντοι
- 2,148
Δεν χωραω
5000αρικα έδινα και αγόραζα τη δεκάδα τα cd, και πουλουσα την κάθε κόπια 3000αρικα.
Πάρε έστω ένα τέτοιο.Δεν χωραω
Πριν 1 μηνα πουλησα και τα αδεια mini disks. Μου εμειναν τα γραμμενα. Και κανα δυο αδεια dat και dcc.Πάρε έστω ένα τέτοιο.
https://www.e-shop.gr/savio-ak-43-external-slim-cd-dvd-r-rw--usb-drive-p-PER.581399?gclid=Cj0KCQiAlKmeBhCkARIsAHy7WVvvoG-N1Iu6y9C1fn8z_mNQhg7nU3h_ombChR2wC_laosjTkel2kegaAu-MEALw_wcB
Πάντως πήρα ένα κέικ με 50 cd-R , 8.49 euro.
Άρα 0.17 σεντς / cd.
Αγοράστε τώρα, που υπάρχουν και είναι και φθηνά γιατί βλέπω πως σε λίγο καιρό θα ακολουθησουν τις τιμές και τη δυσκολία εύρεσης των audio tapes, των δισκετών , των mini disks.... των video tapes.....των dat..... και αλί σε όποιον δεν έχει στοκ (και τον ενδιαφέρει το άθλημα).
Σε λίγο ούτε blu ray θα υπάρχει...Εχω δυο λαπτοπ με συρταρι που θεωρουνται ηδη παλιά. Ενα του 2006 με xp και ενα του 2017.
Εχω και το τελευταίο πισι που χρησιμοποιουσα στο γραφειο με xp. Δεν το ξεκοιλιασα ακομα.
εκείνο που ψαχνω ειναι blue ray με διακριτες εξοδους
Από ποιόν;Παλιά για ποιό πράγμα;Εχω δυο λαπτοπ με συρταρι που θεωρουνται ηδη παλιά. Ενα του 2006 με xp και ενα του 2017.
έχουν....πρός το χειρότερο..... no ethernet πλέον...Το 2017 παλιό? Τα λαπτοπ δεν εχουν αλλάξει και τόσο τελευταία 15 χρόνια.
60.000 δρχ είχα δώσει και εγώ κάπου τότε για RICOH , το χω και περασμένο έξοδα στα βιβλία μου ?
...αυτό που είχε διπλάσια buffer από τα άλλα και έχανες το πολύ 1 cd στα 100;...πρέπει να έχω "κάψει" χιλιάδες με teac...data, audio...κάποια τα έχω ακόμα ?Ricoh και εγώ. Μετά, κατά το 2001, πήρα ένα teac 4x. Σκέτη χλιδή...
Με το ricoh δεν είχα κάποιο θέμα.....αυτό που είχε διπλάσια buffer από τα άλλα και έχανες το πολύ 1 cd στα 100;...πρέπει να έχω "κάψει" χιλιάδες με teac...data, audio...κάποια τα έχω ακόμα ?
κάποια τα έχω ακόμα
Έφτιαξες ποτέ data cd με αρχεία; Δεν εννοώ να κάνεις copy on the fly data cd. Εννοώ να φτιάξεις από την αρχή από αρχεία στο σκληρό. Κάθε φορά έχανα τουλάχιστον 1 για να φτιάξω 1. Στα on the fly καλό ήταν βέβαια...Με το ricoh δεν είχα κάποιο θέμα..
Αυτά που πάιζουν ακόμα είναι κυρίως τα audio. Βασικά ήταν καλύτερης ποιότητας, το οποίο το κατάλαβα στην πορεία και άρχιζα να αγοράζω τα πιο ακριβά. Η "φτήνια" έχει πάει στην ανακύκλωση εδώ και χρόνια...Γενικά, πολύ αναξιόπιστος τρόπος αποθηκευσης δεδομένων τα cd και τα dvd. Τα γραφεις, δουλεύουν, τα βάζεις συρτάρι, τα βγάζεις μετά απο 2 χρόνια και δεν τα αναγνωρίζει το pc.
Εχω cd (dvd's μόνο ταινίες), από το 1996 και ακόμα παίζουν (εννοω που τα έκαψα εγώ, όχι εργοστασιακά).Γενικά, πολύ αναξιόπιστος τρόπος αποθηκευσης δεδομένων τα cd και τα dvd. Τα γραφεις, δουλεύουν, τα βάζεις συρτάρι, τα βγάζεις μετά απο 2 χρόνια και δεν τα αναγνωρίζει το pc.
Πάνω από 1000 φορές.Έφτιαξες ποτέ data cd με αρχεία;
Απο πολλους. Ξεκινωντας απο λειτουργικόΑπό ποιόν;Παλιά για ποιό πράγμα;