- Πόντοι
- 418
Από την εκπομπή ενός άλλου παιχταρά στο πάλαι ποτέ Seven, για όσους θυμούνται
11 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε
Από την εκπομπή ενός άλλου παιχταρά στο πάλαι ποτέ Seven, για όσους θυμούνται
Half note πήγαινα και εγώ.
Στο blues hall πήγα ξεκάρφωτος και πέτυχα τον μακαρίτη.
Κάτι για Παναθηναίκο μου έλεγε μετά (αφού τελειώσαμε με τα μουσικά), εκτός αν θυμάμαι λάθος.
Ας με επιβεβαιώσει ο @pericles που τον ήξερε.
Βασικά - όπως αναφέρθηκε άλλωστε από τον Περικλή- είχε έντονο ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό (για να το θέσω κομψά). Ο αείμνηστος ήταν γέννημα - θρέμμα Πειραιώτης (νομίζω και ο Σπάθας).πως ένας μουσικός μπορεί να έχει τόσο έντονο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο.
Υπάρχει ακόμα το ροντέο, γιατί είχα ακούσει ότι έκλεισε. Μεγάλωσα εκεί δίπλα. Και τα 2 μαγαζιά ο ίδιος άνθρωπος τα είχε btw.Μαλλον εχεις μπερδεψει το Κυτταρο με το Ροντεο.
Πολυ σωστη παρατηρηση. Ροντεο.Μαλλον εχεις μπερδεψει το Κυτταρο με το Ροντεο.Οντως το ροντεο ειναι χαμηλοταβανο αλλα το κυτταρο ειναι ψηλοταβανο(θες σκαλα για να φτασεις το ταβανι του stage αλλα και του μαγαζιου .Εκει εχω περασει χιλιαδες ωρες (Κυτταρο ) ακουγοντας Socrates αλλα και Μπουρμπουλια (την μετεπειτα μπαντα του Διονυση Σαββοπουλου )
Το ροντεο ειναι παρα πολυ μικρος χωρος σε σχεση με το Κυτταρο .Δεν τρεχει τιποτα ομως απλως για αποκατασταση της πραγματικοτητας .?
Blues People.Blues Hall το bar (αν θυμάμαι καλά το όνομα), ας το επιβεβαιώσουν οι εξ Αθηνών, αν θυμούνται.
Τωρα ειναι Ιατρείο ,οφθαλμολογικό αν θυμάμαι καλά, περνάω συχνα από εκει γιατί πλέον μενω Καλαμαρια?Ε βάλε ντε και το Cafe Americain που το έχεις απο πάνω, αλλο χαμένο διαμάντι αυτό...
Καλά θυμάσαι, και εγώ Καλαμαριά μένω όταν είμαι Θεσσαλονική και περνάω απέξω συχνά. ?Τωρα ειναι Ιατρείο ,οφθαλμολογικό αν θυμάμαι καλά, περνάω συχνα από εκει γιατί πλέον μενω Καλαμαρια?