Superfunk είπε:το'χουν ακομα οι θειοι....
οχι ρε αρχηγε μου...μη λες τετοια...(Fables of the Reconstruction,New Adventures in Hi-Fi,Monster,Automatic for the People,Reveal,Document ......για..πλακα τα εβγαλαν? ;D)Κατ’ εμέ , τώρα το Βρήκαν!!
To αποκλείεις δηλ? Eίσαι σίγουρος ότι θα ξεχώριζες τη διαφορά?LK είπε:Αλλά φαντάσου τους λίγο με Guitar Rig ;D ;D ;D
Δεν το αποκλείω. Μάλλον δεν θα "έπιανα" τη διαφορά. Απλά ως φετιχιστής δεν θα μου άρεσε να το βλέπω. Πείτε μου ψέματα….που λέει ο Τζόνης Ο Λανγκmarathon είπε:To αποκλείεις δηλ? Eίσαι σίγουρος ότι θα ξεχώριζες τη διαφορά?
Σου συνιστώ τότε να ακούσεις την εισαγωγή του Serene του τελευταίου Jeff Beck.
Δεν ξέρω εάν χρησιμοποιεί GR, ξέρω όμως ότι το GR, έχει αυτό το εφέ...![]()
Λες δλδ ότι χρησιμοποιούν amplitube; ;Dmatawan είπε:dudes, εδω περα μιλαμε για μια υπερτεραστια μπαντα, σε καθε επιπεδο, και παλι η συζητηση καταληγει στο guitar rig?! ημαααααρτον ! ;D8)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ!?!? THANK YOU VERY MUCH! :-*RayDTutto είπε:Λες δλδ ότι χρησιμοποιούν amplitube; ;D
Haris είπε:... μόλις μου 'ρθει το βινύλιο που προπαρήγγειλα.
Από ότι είδα στη σελίδα τους 8 Μαρτίου είναι η επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του δίσκου.Αν και δεν συγκινηθηκε κανεις... Grin,ο δισκος ειναι ενας απο τους καλυτερους που εχουν βγαλει ποτε (χαλαρα μεσα στους 3 καλυτερους)
Απ’ ότι φαίνεται επανήλθε η μόδα του analog recordingharyy είπε:Σε ταινία το ηχογράφησαν?
ετσι κι αλλοιως δεν εχει,απλα ειναι το,σεβαστο απο ολους, φετιχ καποιων.αλλιώς δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα η χρήση βινυλίου
ατιμα mac ;DSuperfunk είπε:Απο περιεργεια ρωτησα εναν φιλο μου εδω στο χωριο (Βερολινο) που συνεργαζεται με τα Hansa και μου ειπε οτι μαλλον ολα γραφτηκαν στο Logic