- Πόντοι
- 16
Δεν μπορώ να περιγράψω εύκολα το τι έζησα σήμερα (χτες δηλαδή, 8 Ιούλη). Ήταν μια εμπειρία ζωής. Αύριο που θα το επεξεργαστώ στο μυαλό μου θα πω εντυπώσεις. Τώρα είμαι ακόμα σε μια κατάσταση έκστασης.
ελεγα μηπως, γιατι δεν ειχα λεφτα για αυτο το live και ειχα δει το dark side of the moon , αλλα αμα ερχοταν θα αλλαζαν πολλα. . . για να λες εννοειται , μαλλον πιστευεις ακραδαντα οτι δεν θα εμφανιστει ουτε στις αλλες 2 μερες ετσι?Papalampraina είπε:Εννοείται πως όχι.
απλα εξωφρενικοοοοο!!!Papalampraina είπε:Δεν μπορώ να περιγράψω εύκολα το τι έζησα σήμερα (χτες δηλαδή, 8 Ιούλη). Ήταν μια εμπειρία ζωής. Αύριο που θα το επεξεργαστώ στο μυαλό μου θα πω εντυπώσεις. Τώρα είμαι ακόμα σε μια κατάσταση έκστασης.
Πραγματικά όσοι μπορείτε απλά κάντε το, γιατί είναι once in a life time συναυλία. Νομίζω ότι πρέπει να έχουν μείνει εισιτήρια για την τρίτη μέρα.qesh είπε:
Ευτυχως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........πηγα. κι οσοι μπορειτε να πατε μεχρι τελευταια στιγμη να το κανετε.Το οτι δεν εμφανιστηκε ο Γκιλμουρ περναει εντελως στα ψιλα γραμματα.
Για το μνημόνιο δεν έλεγε τίποτε;Papalampraina είπε:πολύ ωραία τα μηνύματα, ιδίως το "Να γαμηθεί η κυβέρνηση" στα ελληνικά
Δικαιολογείς το όνομα σου ε;trolley είπε:Τι να σου πω ρε μάστορα, 200 γραμμές γκρίνια είναι αυτά που έγραψες και από χρήσιμες πληροφορίες (για εμένα που δε θα πάω π.χ.) ... τίποτε. Άσε δηλ. που μάλλον δεν έχεις την παραμικρή φάκινγκ ιδέα για το θέμα του Wall (που αλλιώς να αποδωθεί το τρομερό σου σχόλιο για το ότι μετά από 30 χρόνια δεν έχει αλλάξει τίποτε).
Άντε, μη σου τα χαλάω άλλο.. τράβα να ζήσεις το μύθο σου... και όταν κάνεις την πρώτη σου συναυλία στο ΟΑΚΑ να μην αναθέσεις την παραγωγή στην ίδια εταιρεία....Papalampraina είπε:Δικαιολογείς το όνομα σου ε;
Να σε ρωτήσω κάτι; Αν πιστεύεις ότι δεν έχω καταλάβει τίποτα και αν νομίζεις ότι έσυ τα ξέρεις όλα, θες να μου κάνεις μια πολιτική ανάλυση των τελευταίων 50 χρόνων για να μου το εξηγήσεις;trolley είπε:Άντε, μη σου τα χαλάω άλλο.. τράβα να ζήσεις το μύθο σου... και όταν κάνεις την πρώτη σου συναυλία στο ΟΑΚΑ να μην αναθέσεις την παραγωγή στην ίδια εταιρεία....
Ξαναδιάβασε πάντως τι έγραψα, δωρεάν είναι.
Γιατί παιδάκι μου να (σου) κάνω πολιτική ανάλυση; Δεν είναι αυτό το θέμα του Wall. Υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος να ελαττώσουμε το περιεχόμενο ενός έργου σε πολιτική; Ούτε με την πάλη των τάξεων έχει σχέση, ούτε με την πολιτική κατάσταση, ούτε με τίποτε τέτοιο.Papalampraina είπε:Να σε ρωτήσω κάτι; Αν πιστεύεις ότι δεν έχω καταλάβει τίποτα και αν νομίζεις ότι έσυ τα ξέρεις όλα, θες να μου κάνεις μια πολιτική ανάλυση των τελευταίων 50 χρόνων για να μου το εξηγήσεις;
;D ;D ;D ;D ;DPapalampraina είπε:Καταπληκτικά τα βίντεο που παιζόντουσαν στον τοίχο, είχε έναν προτζέκτορα για κάθε τούβλο και πολύ ωραία τα μηνύματα, ιδίως το "Να γαμηθεί η κυβέρνηση" στα ελληνικά.