Δε θιχτηκα, απλα δε θες να κανεις κουβεντα μαλλον οποτε ειπα να τ αφησω.sfaku είπε:
Τρεις σελίδες επιχειρήματα σου έγραψα. Και είναι το αντικείμενο των σπουδών μου. Όχι κάτι που νομίζω πως άκουσα στην τηλεόραση.
Αυτές οι έννοιες δεν είναι εύκολες, ούτε είναι βλάκας όποιος δεν τις καταλαβαίνει. Αν θίχτηκες, κακώς θίχτηκες. Αν σου φάνηκαν δυσνόητα, ρώτα. Δεν είναι ντροπή. Ούτε εγώ είμαι κανένας που του τα βγάζεις με το τσιγκέλι.
Αν βέβαια επιμένεις ότι εσύ τα ξέρεις καλύτερα, πάω πάσο. Όντως η κουβέντα δεν έχει νόημα.
Αν δύο μεγάλα ποστ (το ένα σεντονάρα) σημαίνουν ότι δεν θέλω να κάνω κουβέντα, φαντάσου τότε να με έπιανε και φλυαρία. Θα σου έγραφα το Πόλεμος και Ειρήνη σε 15τομη έκδοση.ThanosJ είπε:Δε θιχτηκα, απλα δε θες να κανεις κουβεντα μαλλον οποτε ειπα να τ αφησω.
Φίλος δεν ξεκινάς καλά...Οι τόνοι που είναι;;; ;D ;D ;DmarioG542 είπε:Ρε τι εγινε εδω μεσα;;; Χαχαχα! Τωρα το διαβασα! Και εγω καθομαι και ασχολουμαι με overdrive και κσυλα! ;D τελικα "που" ή "οπου";;;
sfaku είπε:Πολλά με έχουν πει εδώ πέρα. Λιγομίλητο πρώτη φορά.
Δε σε ειπα λιγομιλητο, ειπα οτι δε λες επιχειρηματα στα σεντονια σου. οποτε η δε θες να κανεις συζητηση για το θεμα ηη... κατι αλλο.sfaku είπε:Αν δύο μεγάλα ποστ (το ένα σεντονάρα) σημαίνουν ότι δεν θέλω να κάνω κουβέντα, φαντάσου τότε να με έπιανε και φλυαρία. Θα σου έγραφα το Πόλεμος και Ειρήνη σε 15τομη έκδοση.
Πολλά με έχουν πει εδώ πέρα. Λιγομίλητο πρώτη φορά.
Ας το πιάσουμε από αλλού. Πώς ακριβώς ορίζεις το επιχείρημα; Μπορείς με κάποιο επιχείρημα να μου αποδείξεις ότι στα σεντόνια που σου απευθύνω, δεν περιέχονται επιχειρήματα; Μπας και μιλάω για μπάλα και δεν το κατάλαβα;ThanosJ είπε:Δε σε ειπα λιγομιλητο, ειπα οτι δε λες επιχειρηματα στα σεντονια σου. οποτε η δε θες να κανεις συζητηση για το θεμα ηη... κατι αλλο.
+1000panoslydios είπε:@SUPERFUNK,GDEVELEK,THE OCTAPUS
Προτεινω σε αυτο το τριο να αρχισει να συγχωρει τον ευατο του,
να τον αγαπα και να τον βλεπει σαν κατι που εξελισσεται .
Θεωρω οτι η ορθογραφια που χρησιμοποιουμε σημερα συμπυκνωνει τεραστιο πλουτο, καθως η ορθογραφια καθε λεξης φανερωνει τις ριζες της και την ιστορια των νοηματων. Αν αλλαζε η ορθογραφια θα χανοταν αυτος ο πλουτος.blue monk είπε:οχι βεβαια, θα εθετες συμβολα και συνδυασμους μονο αν αυτα αντιπροσωπευαν ηχους διαφορετικους, που προφεροντας,
Η αρχαια Ελληνικη προφορα χαθηκε μαζι με την κουλτουρα και τη ρατσα αιωνες πριν την τουρκοκρατια, ομως η γλωσσα υιοθετηθηκε απο τους λεγομενους βυζαντινους
σκεφτηκα τοτε οτι ο νεοελληνας δεν αντεχει να αλλαξει κατι στην γραφη του γιατι νιωθει οτι δεν δικαιουται να σταθει και να αλλαξει κατι που δεν ειναι δικο του, και τελικα απο αυτη την αποψη καλα κανει.
Περίμενα να δω πότε κάποιος θα επισημάνει πως χωρίς ορθογραφία ΧΑΝΕΤΑΙ η ετυμολογία...theStratWithin είπε:Θεωρω οτι η ορθογραφια που χρησιμοποιουμε σημερα συμπυκνωνει τεραστιο πλουτο, καθως η ορθογραφια καθε λεξης φανερωνει τις ριζες της και την ιστορια των νοηματων. Αν αλλαζε η ορθογραφια θα χανοταν αυτος ο πλουτος.
Πχ αναφορικα με τις λεξεις "προελευση" και "εξελισσομαι", αν γνωριζεις τα συνθετικα τους καταλαβαινεις καλυτερα το νοημα των λεξεων αλλα και των συνθετικων. Και μπορεις να τα χρησιμοποιησεις λεξιπλαστικά για να δημιουργησεις νεες λεξεις που περιγραφουν νεα νοηματα.
..και όσον αφορά στην κουβέντα ή την κουβέντα;Earendil είπε:Πρόταση νέου thread: "Όσον αφορά ή ως αναφορά";
:-*