"Old photos"

gkou είπε:
epikouris, αυτό κι αν είναι ενδιαφέρον!!! Μου άρεσαν πάρα πολύ οι στίχοι σου! Λοιπόν, θα το ξαναφτιάξω με τον Αντώνη και θα το πω πάνω σε αυτούς. Φυσικά θα σε αναφέρω κι εσένα ως στιχουργό! :)
Οντως ηταν καλη η κατευθυνση που πηραν.

Γενικα σε παραδεχομαι, Γεωργια. Εισαι πολυ ανοικτη στο προτσες της δημιουργιας - σπουδαιο προσον για εναν δημιουργο.

Ασε που εισαι γενναια. Δυσκολο να κρινεσαι, ευκολο να κρινεις (duh...).

Χεχε, σε ευχαριστώ πολύ! Από τότε που ξεκίνησα ,έχω εισπράξει πολλών ειδών κριτικές και έγινα πια γενναία  8) (ήταν μέχρι να καταλάβω ότι κανείς δεν μου έγραφε κακοπροαίρετα ;) Η αγάπη μου για την μουσική είναι πολύ μεγάλη κι αυτό με σπρώχνει στο να υλοποιώ τις ιδέες μου, καλές και κακές ...

Είμαι πάντα ανοικτή σε προτάσεις, αυτό εννοείται!Υπάρχουν πολύ σπουδαίοι μουσικοί εδώ μέσα και μόνο καλά πράγματα έχω να πάρω από την κριτική τους!

gkou είπε:
Με τη διαφορά ότι εγώ η καημένη δεν πήγα να το παίξω πουθενά αγγλομαθής ::)
Mην το παίρνεις αρνητικά, απλά η σύγκριση μου έφερε αυτό συνειρμικά.

Ήταν κάτι ανάλογο με 'μένα όταν πάω να τραγουδήσω. :D

Nestoras είπε:
Mην το παίρνεις αρνητικά, απλά η σύγκριση μου έφερε αυτό συνειρμικά.

Ήταν κάτι ανάλογο με 'μένα όταν πάω να τραγουδήσω. :D
Ναι κατάλαβα, κουβέντα να γίνεται ;D Αλλά εσύ μια χαρά τραγουδάς νομίζω ;)

gkou είπε:
1)...ήταν μέχρι να καταλάβω ότι κανείς δεν μου έγραφε κακοπροαίρετα ;)

2) Η αγάπη μου για την μουσική είναι πολύ μεγάλη κι αυτό με σπρώχνει στο να υλοποιώ τις ιδέες μου, καλές και κακές ...
1) Γι αυτό να 'σαι σίγουρη.

2) Αυτό σε τιμάει, και επειδή το 'χουμε καταλάβει πάντα δίνουμε τη προσήκουσα προσοχή στα κομμάτια σου. (Τι μ' έπιασε τώρα και μιλάω εκ στόματος όλων  :D)

Ναι κατάλαβα, κουβέντα να γίνεται ;D Αλλά εσύ μια χαρά τραγουδάς νομίζω ;)
Ακριβώς, νομίζεις. ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
gkou είπε:
Αλλά εσύ μια χαρά τραγουδάς νομίζω ;)
Ο  Nestor Apos  δεν τραγουδάει. Ανοιγοκλείνει το στόμα του και ο αέρας οφείλει να δημιουργήσει μελωδίες.  Όπά κάτσε σε άλλο thread είμαι, sorry Γεωργία  ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
"Ρε, Νέστορα! Δεν λέω. Από φωνή είσαι ταλέντο. Από upload όμως Grin Grin. Ανέβασε το σώστα ή δώσε σωστό link. Μας ζητάει Log in πάλι"

Σόρι,LK,  αυτά δικά σου δεν είναι; ;D

Μια υποσημείωση για τον αγγλόφωνο στίχο.

Αν δεν μπορεί κάποιος Έλληνας να γράψει ελληνόφωνο στίχο, γιατί νομίζει ότι μπορεί να γράψει αγγλόφωνο;

Δεν είναι προσωπικό το σχόλιο, κι εγώ το ίδιο λάθος έκανα κάποτε.

Superfunk είπε:
Βαλε του ΕΛΛΗΝΙΚΟ στιχο που τον κατεχεις...οχι τιποτα αλλο δηλ. να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και κοσμος τι λες.... :),αυτα τα ...ξενικα δεν λενε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ στην πλειοψηφια των Ελληνων...
Αυτό το κατάλαβα και το αποδέχομαι πλήρως...

RayDTutto, πιστεύεις πως με αφορά αυτό το σχόλιο που έκανες εσύ; Δεν είσαι λίγο υπερβολικός; ::)

Εσύ νομίζεις ότι δεν σε αφορά;

gkou είπε:
έχω την εντύπωση ότι θα το έκανα χειρότερο με ελληνικό στίχο...

Βρε Gkou, νομίζεις ότι στα λέω αυτά γιατί; Για να σου τη σπάσω ή να σε απογοητεύσω; Το 99,9% των αγγλόφωνων στίχων από Έλληνες είναι από θλιβεροί μέχρι κλισεδιάρικοι του κερατά. Και μάλιστα με κλισέ των 70-80's που ούτε οι πραγματικοί αγγλόφωνοι δεν θέλουν να θυμούνται.

Θες να γράψεις αγγλόφωνη μουσική, γράψε, αν μπορείς, κάτι που θα πλησίαζε σε αυτό που θα έγραφε ο αγγλόφωνος. Αν δεν μπορείς, γράψε στη γλώσσα σου.

Ok, θα το λάβω πολύ σοβαρά υπόψη μου αυτό την επόμενη φορά που θα προσπαθήσω να κάνω κάτι ανάλογο! ;)

Σε ευχαριστώ για την ακρόαση :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back