- Πόντοι
- 198
κκαλά... καλλά... καλάαJaYmZ_HetFielD είπε:αδερφέ, Metallica είναι...
κκαλά... καλλά... καλάαJaYmZ_HetFielD είπε:αδερφέ, Metallica είναι...
Συμφωνώ απόλυτα. Διάβασα Renaissance και σχεδόν ανατρίχιασα. Η φωνή σου είναι σωστή, αδούλευτη όμως και έχεις ωραία χροιά, αλλά όχι για αυτό το κομμάτι. Δεν είναι κακό αυτό. Δεν μπορούν όλοι να τα λένε όλα. Βρες κομμάτια που να ταιριάζουν στη χροιά σου και θα τα πεις πολύ καλά. Το backing track θέλει πολύ δουλειά, αλλά παραπάνω προτάσεις ήδη έχουν αρχίσει και κάνουν πιο έμπειροι σε αυτό το θέμα.qesh είπε:gkou έχεις καταπληκτική φωνή αλλά για πιο λυρικά πράγματα.Αν πείς κάποιο κομμάτι απο Renaissance η Curved air (Melinda?) νομίζω θα το σκίσεις.Συμφωνώ με τον Νέστορα, λείπει το ρόκ vocal attitude.
Δεν χωράει όλη η ορχήστρα στο μπάνιο.Nikolas είπε:2. Η φωνή σου έχει αρκετό reverb (βάθος) για τα γούστα μου. Είναι σαν να βρίσκεται σε άλλο χώρο από την υπόλοιπη ορχήστρα.
Εχω και γω ένα. "Come as You Are" των Nirvana από τον έξοχο Gaetano Veloso (γνωστό στον στενό μας οικογενειακό κύκλο και ως Κουκουρουκουκού από ταινία του Αλμοδοβάρ)αν θέλουμε σώνει και καλά άγρια φωνή στο κομμάτι αυτό, τότε θα πρέπει να απορρίψουμε και την εξαιρετική διασκευή που έκανε πριν 18 χρόνια η Tori Amos στο "Smells like teen spirit"
εννοείς τον Caetano Veloso!audiokostas είπε:Εχω και γω ένα. "Come as You Are" των Nirvana από τον έξοχο Gaetano Veloso (γνωστό στον στενό μας οικογενειακό κύκλο και ως Κουκουρουκουκού από ταινία του Αλμοδοβάρ)
Τόσο μάπα που το γούσταρα.
Και τα επίθετα αλλά και τα επιρρήματα είναι ενίοτε εύστοχα.gkou είπε:Από αυτά που γράφετε κρατάω μόνο τα ουσιαστικά
Ε, δεν παλεύεσαι με τίποτα λέμε ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Και τα επίθετα αλλά και τα επιρρήματα είναι ενίοτε εύστοχα.
Papalampraina είπε:Συμφωνώ απόλυτα. Διάβασα Renaissance και σχεδόν ανατρίχιασα.
Nestoras είπε:Είναι ένα από τα alltime favourites μου.
Η ηλικία (μου) δεν κρύβεται. Και ενώ κάνω ή τουλάχιστον προσπαθώ να κάνω ανοίγματα σε πολλά και δη νέα μουσικά είδη η καρδιά μου κατά το μάλλον ή ήττον είναι ΄κει. Τελικά μήπως όντως τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά ακούσματα ήταν του απώτερου παρελθόντος?gdevelek είπε:
δεν μου φαίνεται πλέον περίεργο που δεν σου άρεσε η διασκευή της Tori Amos
πολύ συχνά προτιμάμε τα παλιά ακούσματα αφού τα βιώσαμε νεώτεροι, και ό,τι βιώσαμε νεώτεροι το βιώσαμε "τουρμπισμένο" και μας έχει μένει αξέχαστο ως ανεπανάληπτοNestoras είπε:Τελικά μήπως όντως τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά ακούσματα ήταν του απώτερου παρελθόντος?
Συμφωνώ, τα ίδια θα λές και σύ στην επόμενη γενιά όταν τα δικά της ακούσματα θα σου φαίνονται απλοϊκά, και ξένα σε σχέση με τα δικά σου.gdevelek είπε:πολύ συχνά προτιμάμε τα παλιά ακούσματα αφού τα βιώσαμε νεώτεροι, και ό,τι βιώσαμε νεώτεροι το βιώσαμε "τουρμπισμένο" και μας έχει μένει αξέχαστο ως ανεπανάληπτο
στην ίδια γενιά ανήκουμεNestoras είπε:Συμφωνώ, τα ίδια θα λές και σύ στην επόμενη γενιά όταν τα δικά της ακούσματα θα σου φαίνονται απλοϊκά, και ξένα σε σχέση με τα δικά σου.