"Νέες" American Standard από τη Fender

Καλη κινηση μια και οι AM STD ηταν παντα εξαιρετικα καλοφτιαγμενες κιθαρες αλλα απο μαγνητες (ειδικα οι tele)....δεν......

Λογικά θα ακολουθήσουν και οι τέλε. Για να δούμε...

Κακή εποχή για τέτοια μαντάτα βέβαια.

Jazzjoker είπε:
Βλέπω επιτέλους ενδιαφέροντες μαγνήτες σε αυτό το μοντέλο.
Kαι το ίδιο άθλιο (εμφανισιακά) tremolo-bridge της τελευταίας γενιάς.

Το νεο χρωμα δεν το κοβω να κανει δα και παταγο απο την αλλη... Χαθηκε ενα Sunset Orange π.χ.;

Superfunk είπε:
Καλη κινηση μια και οι AM STD ηταν παντα εξαιρετικα καλοφτιαγμενες κιθαρες αλλα απο μαγνητες (ειδικα οι tele)....δεν......
Μπορείς να πεις πιο συγκεκριμένα τι γνώμη έχεις για τους stock μαγνήτες σε αυτό το μοντέλο?

ρωτάω επειδή έχω την tele american standard 2008 (maple) που την θεωρώ όντως εξαιρετικά καλοφτιαγμένη αλλά συνεχώς κάτι μου φταίει και μου σκέφτομαι πως ήρθε η ώρα για αλλαγή μαγνητών.

o neck καλος ειναι...ο bridge μονο tele μαγνητης δεν ειναι...και ηχητικα και κατασκευαστικα (δεν εχει bridge plate) ειναι πολυ καλος για αλλα πραγματα οπως βαριδι για ψαρεμα,σκοποβολη.συγκρατηση memo πανω στο ψυγειο κτλ..... ;D

Eίμαι άτυχος.Πρίν απο ένα μήνα αγόρασα την american std. Λέτε να μπορώ να την αλλάξω με την καινούρια γιατί ακόμα δεν έχει έρθει ή δεν αξίζει;

Λέτε να μπορώ να την αλλάξω με την καινούρια γιατί ακόμα δεν έχει έρθει ή δεν αξίζει;
μυρισα με...δυναμη τα νυχια μου αλλα δυστυχως δεν βρηκα απαντηση στο ερωτημα σου...μηπως,μηπως λεω ειναι καλυτερα να ρωτησεις το καταστημα απο το οποιο την αγορασεις ? ;D

ΠΑΟΚιτο είπε:
Παιδιά ξέρει κανείς τι διαφορές προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο έχει αυτή εδώ με την κλασική American STD ;
Η μόνη διαφορά είναι το matching headstock..

longshadow είπε:
Η μόνη διαφορά είναι το matching headstock..
Μήπως είναι και το υλικό του nut; Αυτό με το ίδιο χρώμα στο ''κεφάλι'' πιστεύω πως πρέπει να το κάνουν σχεδόν σε όλες.

ΠΑΟΚιτο είπε:
Μήπως είναι και το υλικό του nut;
και να ηταν,που δεν ειναι μια και η Fender χρησιμοποιει παντα πλαστικο nut (cyclovac) ,νομιζεις θα ακουγες και καμμια διαφορα?

Superfunk είπε:
και να ηταν,που δεν ειναι μια και η Fender χρησιμοποιει παντα πλαστικο nut (cyclovac) ,νομιζεις θα ακουγες και καμμια διαφορα?
Ειδικά εγώ όχι.

Στις Telecasters έχει προστεθεί η εργονομική κοπή της σειράς American Deluxe στο πίσω μέρος του σώματος χωρίς το "φιλέτο" πάνω στο καπάκι.

000_0904.jpg

miii είπε:
μ και γτ να μη πάρει κάποιος τήν μεξικάνα?
Δεν ξέρω αν έχουν ίδιους μαγνήτες αλλά σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι είναι κάπως λάθος να εξισώνεις δύο κιθάρες επειδή μπορεί να έχουν ίδιους μαγνήτες γιατί έτσι αγνοείς μια πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών όπως την ποιότητα κατασκευής, διαφορές σε hardware, το διαφορετικό neck shape και πολλά ακόμη.

That said, δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να απαντήσει κανείς στο ερώτημα "γιατί να μην πάρει κάποιος τη μεξικάνα", απλούστατα γιατί κανείς δεν έχει παίξει ακόμα και τις νέες American Standard για να έχει άποψη για το αν αξίζουν τα εξτρά χρήματα που κοστίζουν σε σχέση με τις μεξικάνες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back