"Gorilla" Guitar

Sunjaman

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλημέρα, είχα αγοράσει πριν χροοοοοοονια από έναν απατεώνα στην ομόνοια, μία κιθάρα μάρκας gorilla. Το logo είναι ίδιο με των ενισχυτών gorilla, αλλά από τότε όσο και να ψάχνω δεν έχω βρει ποτέ κιθάρα gorilla.. Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό;

To google δεν σου έδωσε καμμία απάντηση;

Δεν μπορεί....

http://www.google.gr/search?hl=el&q=gorilla%20guitars&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1024&bih=673&wrapid=tlif133249177549310&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw&ei=LzdsT-WbIMbFtAaBmdChAg

Πάντως στις εικόνες βρήκα και κάτι διασκεδαστικό.

gorilla_guitar.jpg

Sunjaman είπε:
Καλημέρα, είχα αγοράσει πριν χροοοοοοονια από έναν απατεώνα στην ομόνοια, μία κιθάρα μάρκας gorilla. Το logo είναι ίδιο με των ενισχυτών gorilla, αλλά από τότε όσο και να ψάχνω δεν έχω βρει ποτέ κιθάρα gorilla.. Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό;
Δε βρισκεις τίποτα κ συνεχιζεις να κλωτσας τη τύχη σου και να συνεχίζεις το ψάξιμο?? ;D

ΥΓ.. Η θεωρια της εξέλιξης υποστηρίζει οτι ο άνθρωπος προήλθε απο το πίθηκο, αλλά εχει δει ποτε κανείς, κανέναν πίθηκο να γίνεται άνθρωπος?

fuZZed είπε:
Δε βρισκεις τίποτα κ συνεχιζεις να κλωτσας τη τύχη σου και να συνεχίζεις το ψάξιμο?? ;D
??? ???

ΥΓ.. Η θεωρια της εξέλιξης υποστηρίζει οτι ο άνθρωπος προήλθε απο το πίθηκο, αλλά εχει δει ποτε κανείς, κανέναν πίθηκο να γίνεται άνθρωπος?
Εεεεε, τιιιιιιιιιιιι, πωωωωωςςς;;;

(πες μου ότι κάνεις πλάκα)

εεε,, τοσαααα χροονια που τους παρατηρούμε δεν έπρεπε έστω και ένας να έχει γίνει ανθρωπος??

;D                ;D                  ;D

Λεμε και καμια πρωινή σαχλαμαρα ντε! :P

fuZZed είπε:
Λεμε και καμια πρωινή σαχλαμαρα ντε! :P
Βρε μαζί σου και Παρασκευή είναι, να το κάψουμε αλλά όταν τα ακούω αυτά ως "σοβαρά" επιχειρήματα κατά της θεωρίας της εξέλιξης, παθαίνω ένα τσίτωμα.

audiokostas είπε:
Βρε μαζί σου και Παρασκευή είναι, να το κάψουμε αλλά όταν τα ακούω αυτά ως "σοβαρά" επιχειρήματα κατά της θεωρίας της εξέλιξης, παθαίνω ένα τσίτωμα.
Τα "επιχειρήματα" κατά της θεωρίας της εξέλιξης ποτέ δεν είναι σοβαρότερα από αυτό. Αν και ο συμφορουμίτης μάλλον πλάκα έκανε...

Τουλαχιστον καποτε οταν πουλουσαν κιθαρες που τους αρεσαν οι μπανανες το ελεγαν ευθαρσως και δεν εγραφαν gibson  :P

Η θεωρια της εξελιξης επιβεβαιωνεται καθημερινα,δεν χρειαζεται παρα να κοιταξουμε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ γυρω μας για να δουμε απο που κραταει η σκουφια μας .... ;D  

απλά, αν όντως ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο, απορώ πως είναι δυνατόν να εξακολουθούν να υπάρχουν οι πίθηκοι... ;D ;D ;)

govanmaniac είπε:
απλά, αν όντως ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο, απορώ πως είναι δυνατόν να εξακολουθούν να υπάρχουν οι πίθηκοι... ;D ;D ;)
Ορισμένοι πίθηκοι κατάφεραν να αποφύγουν τον εξευτελισμό...  ::)

Εγω βρηκα και αυτο:

;D ;D ;D ;D ;D

Πλακα κανω, ειναι και αγαπημενος μου ;)

Superfunk είπε:
Η θεωρια της εξελιξης επιβεβαιωνεται καθημερινα,δεν χρειαζεται παρα να κοιταξουμε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ γυρω μας για να δουμε απο που κραταει η σκουφια μας .... ;D  
Αυτό δεν είναι απόλυτο φίλτατε.

Στην περίπτωσή μου χρειάζεται ισχυρό τηλεσκόπιο.

Ζήτω οι βόμβες κύριοι, ζήτω το καλοκαίρι ζήτω οι πίθηκοι...

lgbesios είπε:
Ζήτω οι βόμβες κύριοι, ζήτω το καλοκαίρι ζήτω οι πίθηκοι...
κάνε υπομονή λίγο... Περίπου 4 μήνες και 13 ημέρες... Περίπου... ;) ;)

λες να γιναμε απο λασπη?(ελεος πια)

απλά, αν όντως ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο, απορώ πως είναι δυνατόν να εξακολουθούν να υπάρχουν οι πίθηκοι...
δεν υπηρχε μονο ενα ειδος(να το πω ρατσα) πιθηκων,οπως και τωρα.

συγνωμη για τα ασχετα αλλα..... :)

τους gorilla τους ενισχυτες παντως τους θυμαμαι...ειδικα εδω στην αθανατη Ελληνικη επαρχια φερναν αρκετα τετοια ενισχυτακια gorilla...μετα ηρθαν κ οι drive...ειχαμε κ κατι vester κιθαρες flying-v λευκες κ την ειχαμε δει ολοι dave mustaine... ;D ;D

κ gemini κιθαρες...τις θυμαται κανεις αυτες αραγε...νομιζω στας Αθηνας πρεπει να ειχε ο Αρμαος τετοια κομματια...

Σαν τους "Regent" ανατολικογερμανικούς ενισχυτές του "Λυρικόν", τίποτε όμως...

Εμενα μ αρεσει παντως η θεωρια που λεει οτι μας πηραν τα παιδια γαι να φτιαξουν την γυναικα... ;DΑαααααααααχ παιδακια μου! :'(

Υ.Γ Δεν ξερω πως μπαινουνε αυτα τα @!#$@% τα διαλυτικα....sorry :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back