+2012The Genius Loci είπε:O (Wizard of) Oz είναι κατά τη γνώμη μου ο μεγαλυτερότερος "νέος" κιθαρίστας που υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Δηλαδή έλεος. Κάθε πότε βρίσκεις κάποιον που συνδιάζει τον Jeff Beck, τον Wes Montgomery και τον... Edge σε συσκευασία δώρου;
Δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σχέση το παίξιμό του με αυτούς που ανέφερες συγκεκριμένα, αλλά σίγουρα είναι all-around player (με μεγάλη καριέρα σαν σέσσιον) με ένα πολύ δικό του τρόπο. Είναι funky στο Θεό, και είναι εφευρετικότατος τόσο στα κομμάτια του όσο και στη χρήση των εφέ (μάστορας στο να παίζει με envelope filters, reversed delays, tremolos, octave fuzzes).The Genius Loci είπε:Δηλαδή έλεος. Κάθε πότε βρίσκεις κάποιον που συνδιάζει τον Jeff Beck, τον Wes Montgomery και τον... Edge σε συσκευασία δώρου;
fusionakis είπε:Δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σχέση το παίξιμό του με αυτούς που ανέφερες συγκεκριμένα, αλλά σίγουρα είναι all-around player (με μεγάλη καριέρα σαν σέσσιον) με ένα πολύ δικό του τρόπο.
Αχα!! Έτσι εξηγείται λεπόν! ;D ;Dodis13 είπε:Lk ο μπασιστας και αυτος συνηθως της παλαιας σχολης ειναι, για αυτο παρεβλεψε και ο sf το ατοπημα ;D ;D ;D...ριξε μια ματια.
Yeap (τα βίντεο του youtube τα έβαλα για την εφευρετικότητά του με τα εφέ, όχι για το παίξιμο τόσο).The Genius Loci είπε:Άσε τα youtube demos. Τους δίσκους του τους έχεις ακούσει;![]()