"Cissy Strut" from Oz Noy

Ωραίο στακάτο κομμάτι. Ωραίο βίδεον επίσης.

Για αυτουνού το μπάσο δεν λες τίποτα ε; Βέβαια, σε άλλους τα σούρνουμε!  :P :P ;D ;D ;D

Ειδικά το μπάσο μου άρεσε πάρα πολύ (ήχος αναφοράς) …βασικά όλοι έχουν ΗΧΑΡΑ!

Έχουν και οι Tele τόσο καλό ήχο; ;D

Σούπερ. ;)

ουαου!

φοβερη και η ιδεα που φευγει σε αλλη τονικοτιτα για τα σολο!

την κλεβω την ιδεα γιατι το παιζουμε και εμεις  ;D

O (Wizard of) Oz είναι κατά τη γνώμη μου ο μεγαλυτερότερος "νέος" κιθαρίστας που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Δηλαδή έλεος. Κάθε πότε βρίσκεις κάποιον που συνδιάζει τον Jeff Beck, τον Wes Montgomery και τον... Edge σε συσκευασία δώρου;

Και με μεγάλη χαρά βλέπω ότι συνεχίζει να βγάζει καλή μουσική και να προχωράει δημιουργικά.

Πολυ ωραια μπαντα και πολυ καλος κιθαριστας !Δεν τον ηξερα!Ευχαριστουμε για την πληροφορηση! ;)

The Genius Loci είπε:
O (Wizard of) Oz είναι κατά τη γνώμη μου ο μεγαλυτερότερος "νέος" κιθαρίστας που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Δηλαδή έλεος. Κάθε πότε βρίσκεις κάποιον που συνδιάζει τον Jeff Beck, τον Wes Montgomery και τον... Edge σε συσκευασία δώρου;
+2012

και scott henderson, scofield, ολοι μεσα  ;D

Οσοι δεν τον εχετε ακουσει, ψαξτε τα αλμπουμ schizophrenic, fuzzy, ha!

Ωραια πραγματα  :)

The Genius Loci είπε:
Δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σχέση το παίξιμό του με αυτούς που ανέφερες συγκεκριμένα, αλλά σίγουρα είναι all-around player (με μεγάλη καριέρα σαν σέσσιον) με ένα πολύ δικό του τρόπο. Είναι funky στο Θεό, και είναι εφευρετικότατος τόσο στα κομμάτια του όσο και στη χρήση των εφέ (μάστορας στο να παίζει με envelope filters, reversed delays, tremolos, octave fuzzes).

fusionakis είπε:
Δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη σχέση το παίξιμό του με αυτούς που ανέφερες συγκεκριμένα, αλλά σίγουρα είναι all-around player (με μεγάλη καριέρα σαν σέσσιον) με ένα πολύ δικό του τρόπο.

Άσε τα youtube demos. Τους δίσκους του τους έχεις ακούσει;  ;)

odis13 είπε:
Lk ο μπασιστας και αυτος συνηθως της παλαιας σχολης ειναι, για αυτο παρεβλεψε και ο sf το ατοπημα ;D ;D ;D...ριξε μια ματια.
Αχα!! Έτσι εξηγείται λεπόν!  ;D ;D

The Genius Loci είπε:
Άσε τα youtube demos. Τους δίσκους του τους έχεις ακούσει;  ;)
Yeap (τα βίντεο του youtube τα έβαλα για την εφευρετικότητά του με τα εφέ, όχι για το παίξιμο τόσο).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back