Υπομονή, πριν 2 μέρες πήρα μια fender strat usa standard και θα πέσει συγκριτικό με rockinger...αναμείνατε...θα γίνει πόλεμος...Εντός της άλλης εβδομάδας... :wink:σοβαρα;για δωσε ρε καμια λεπτομερεια πανω στην συγκριση γιατι με ενδιαφερει το θεμα... :wink:
Αν βαλεις τους emg που κατα τη γνωμη μου ειδικα με το exg & to SPC ειναι ΤΟ ΠΙΟ versatile setup που μπορεις να βρεις εχε υποψιν σου οτι μπορει και να απογοητευτεις αν εχεις στο μυαλο σου τον κλασσικο vintage ηχο στρατ.....οι emg (τουλαχιστον για εμενα που τους χρησιμοποιω εδω και 10 χρονια) ειναι παρα πολυ καλοι μαγνητες αλλα ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ απο αυτο που ο κλασσικος στρατοκαστερακιας περιμενει να ακουσει. Δεν λεω οτι ειναι κακοι οι emg (ισα ισα) απλα προετοιμασου να ακουσεις κατι διαφορετικο απο αυτο που θα εχει συνηθισει το αυτι σου με τους "κλασσικους" passive singles.Μα γιατί να βάλω τους EΜG του Gilmour τη στιγμή που δεν τους χρησιμοποιεί ΚΑΝ ο ίδιος???
Ρίχτε μια ματιά στο www.gilmourish.com και θα δείτε. Μόνο μια περίοδο της καριέρας του χρησιμοποιούσε EMG από όσο γνωρίζω. Πλέον παίζει με original 57 pups.
Το θέμα είναι ότι αν κάποιος Mod ενοχλήθηκε θα μπορούσε να σβήσει μόνο αυτή τη λέξη και να με επιπλήξει με ένα PM αν το θεωρούσε σκόπιμο.Έτσι όπως έγινε' date=' δε μου άρεσε και επιπλέον χάθηκε η ερώτησή μου! :evil:[/quote']
Δεν έπεσε κάτι στην αντίληψη μου, και φαίνεται μου παράξενο να το διάγραψε κάποιος mod. :roll: Ποιός ξέρει... ο δαίμονας του... forum? :lol:
Καλά σου λέει ρε παληκάρι...πολύ στην απέξω μας έχεις, κάργα φωτό κι από ήχο τίποτα...@ ElavdΤι θα γίνει με κείνα τα ηχητικά clipάκια που αναμένουμε?![]()
![]()
Εγω πάντως έχω ένα σετ EMG DG-20 και κατα την γνώμη μου είναι πολύ καλό και πολύ διαφορετικό απο άλλους μαγνήτες. Και όπως όλα τα πράγματα πρέπει κανείς να το δοκιμάσει αρκετό καιρό για να δεί αν του αρέσει ή όχι.
Σίγουρα και εγω όταν το αγόρασα παρακινήθηκα απο τον Gilmour' date=' και κάποια περίοδο το βαρέθηκα και μετα το ξαναεπιθύμησα και πάει λέγοντας.
Τωρα όλα αυτά που γράφουν τα περιοδικά και οι διάφορες συνεντεύξεις είναι πράγματα που δεν πρέπει να τα παίρνει κανείς και "τοις απολύτου μετρητοις" ... και πολλές φορές κρύβουν συμβόλαια με εταιρείες, πυροβολημένους συντάκτες, κλπ κλπ[/quote']
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!
να παραθεσω κι εγω την εμπειρια μου απο το σετακι αυτο.
εχοντας ηδη μια ροκινγκερ στρατ , με haeussel , ειχα βρει τον απολυτο ηχο για μενα.ξαναλεω...ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
το dg-20 το ειχα στην στρατ plus , την οποια μετα την αγορα της ροκινγκερ την ειχα παρεξηγησει σε τρελο σημειο.(ειχα να την πιασω 9 μηνες.ηταν στη θηκη.
και ομως κυριοι ακουστε αυτο.
της εβαλα τους haeussel και επαιξα στο μαγαζι.ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟς ΗΧΟΣ απο την "γερμανιδα"
εβαλα το dg-20 στην γερμανιδα , και ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ την αγγελια που της εβαλα (αν το ειδατε).
εκει πραγματικα εδειξε το dg-20 την ευελιξια του.
το προτεινω ανεπιφυλακτα και να προσθεσω οτι συμφωνω 1.000.000.000.000 φορες , λεξη προς λεξη με τα λεγομενα του φιλου αγγελου που εχω παραθεσει.
ελπιζω να βοηθησα...
:lol: