Quiz: Ποιο/Ποια synth(s) θα αγοράζατε αν είχατε €...

μπρελόκ που να γράφει hammond δεν έχει?
 Είπαμε, "Τα δώρα είναι μια προσφορά της Yamaha"... image.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γράψτε ρε σεις καμιά λεπτομέρεια, ονομα, μοντελο, τιμη, τι βαρεμάρα είναι αυτή??
θα με βοηθήσεις σε κάτι γιατί δεν καταλαβαίνω.

Στο Hydrasynth μπορείς να βάλεις custom waveforms? Βλέπω που πουλάνε ήχους με waveforms που δεν έχει το όργανο, πως το κάνουν, έχει editor που παίρνει custom waveforms για να φτιάξεις wavetables.

δεν μπορώ πια, πονάει το μυαλό μου από το διηνεκή  βομβαρδισμό πληροφοριών που μας περιβάλλει. ?

Από ότι διαβάζω όχι αλλά οι άλλοι με τι Software το κάνουν που πουλάνε ήχους γι αυτό? Είναι κανα free/open source editor?

Δεν μπορώ άλλο, κουράστηκα, έχω ΠΣΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ από αυτόν τον χαρτγουεαρσοφτγουερικό υπερπαραγωγικόκαταναλωτισμό, είμαι σε σημείο νευρικού κλονισμού.?

nervous-breakdown.jpeg.webp

Στο Hydrasynth μπορείς να βάλεις custom waveforms?
Απ'ότι ξερω, όχι. Μπορείς να φτιάξεις custom wavetables αν θυμάμαι καλά μέσα στο όργανο με τις δικές του waves, αλλά δεν το έχω ψάξει παραπέρα.

Αυτη τη στιγμη στου θωμα το μαγαζι, με 5 χηνες παιρνεις το Nautilus, το MODX και το Juno X.

Τα ενωνεις και τα τρια με το midi, διαλεγεις απο εναν περιπλοκο ηχο τιγκα στα arpeggios στο καθενα, βαρας μια συγχορδια, και καπακι γινεσαι μασονος 33ου βαθμου.

Χμ... Μάλλον Polybrute, και τα υπόλοιπα επένδυση σε bitcoin ?

image.jpeg

EDIT: Εναλλακτικά ίσως Prophet REV2 γιατί δεν είμαι σίγουρος για τα envelopes της Arturia. Ακούγονται λίγο "κοφτά" σε άλλα synth δικά της που έχω δοκιμάσει. Σαν ήχο και δυνατότητες μάλλον Arturia όμως γενικά.
image.jpeg
Μια δοκιμή θα μας πείσει. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back