Quiz: Pedal vs Amp

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
2,493
H μια ηχογράφηση είναι με τον HT1R στο καθαρό κανάλι, και με ένα SL drive μπροστά του, απευθείας στην κάρτα ήχου.

Η άλλη ηχογράφηση είναι με τον marshall origin 20 απευθείας στην κάρτα ήχου.

Μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιος drive ήχος προέρχεται από πετάλι και ποιος από τον ενισχυτή?

Προβολή συνημμένου clip A.mp3

Προβολή συνημμένου clip B.mp3

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν υπαρχει ουτε μαρσαλ ουτε πεταλι. Και τα δυο ειναι μια μυθοπλασια στο σχιζοφρενικο μυαλο του Γιωργου. :classic_laugh:

Κ εγω το Β για μαρσαλ

2-2 το σκορ μεχρι στιγμης...

Το 2ο ο μάρσαλ όχι το πετάλι.

Βάλε όπου θέλεις το κόμμα.

Πάω τώρα να ακούσω και τα κλιπς.

A marshall

B πετάλι

Μου φαίνεται πιο raw/ παουεραμπέ ο ήχος στο πρώτο. Πιο βελουτέ στρογγυλοπεταλέ ξεγκ€@λέ ο δεύτερος.

Ο ηχος Β ειναι το πεταλι, το οποιο και εχω με gain καπου στο 8.00. Εχει πιο αγριο και μεστό ηχο.

Ο ηχος Α ειναι ο marshall. Ειναι πιο μαλακος σε ολο το φασμα, και λιγο πιο κομπρεσαρισμενος. Για να φτασω κοντα στον ηχο του sl drive επρεπε να τσιτωσω αρκετα το presence (καπου στο 1.00). Gain και master στο 7.

Βεβαια, μιλαμε παντα για ηχους μεσω emulated output και οχι ηχογραφηση μεσω μικροφωνου.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για εμενα κυριως ξεχωρισαν τα αρπισματα στα πρωτα δευτερολεπτα οπου στις παυσεις ενδιαμεσα οι καταληξεις ακουγοταν πολυ μαλλιαρες  σαν fuzz στο 2ο κλιπακι και απο εκει πηρα σαν μπουσουλα για τα υπολοιπα μερη. Ηταν πραγματι πολυ κοντα.

Βεβαια, μιλαμε παντα για ηχους μεσω emulated output και οχι ηχογραφηση μεσω μικροφωνου.

Ε τζάμπα κόπο κάνεις τότε μια και ούτε τον τελικό ακούμε ούτε το μεγάφωνο.

Ουσιαστικά συγκρίνεις δύο προενισχυσεις.

Ε τζάμπα κόπο κάνεις τότε μια και ούτε τον τελικό ακούμε ούτε το μεγάφωνο.

Ουσιαστικά συγκρίνεις δύο προενισχυσεις.

Το master του origin δουλευει κανονικα στο line out. Οι τελικες λαμπες ακουγονται να δουλευουν. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back