Ψήνεστε για online κιθαρο-jam;

Status
Not open for further replies.
alderbody είπε:
ευγε σε ολους!
+10

@earendil:Preset δεν παιρνεις.Ξερω τι ανθρωπος εισαι.Θελεις να περιμενεις 10-15 χρονια κ οταν μπει εδω ερωτηση απο ΤΟΝ ΓΙΟ του cyberjohnny "8ELW HXO KI8ARISTA SNOOZE,TI 8a GINH?METAL ZONE kanei GIA fasi blue bourboulithra?" να απαντησεις τι ακριβως κανω ,για να παρεις καρμα.ΕΛΕΟΣ, (θα) θες κ καρμα ,μεγαλος ανθρωπος ,οικογενειαρχης (τοτε)....  ::)

marathon είπε:
Spimav φίλε μου...είμαστε για τα πανηγύρια!
...μα γιατι?  ;D

Ενα μεγαλο μπραβο στον elavd για την ιδεα της "συνευρεσης".

Δεν ειναι πολυ ομορφο να σκυλοβριζομαστε στα threads και να βρισκομαστε να τζαμαρουμε πλαι πλαι?

Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στον flea για τον χρονο και την προσπαθεια του

Κωστα79 βαλε τερμα τα drive κι ελα να παιξουμε motorhead (+1000 karma για το Thunderbird)

playloud είπε:
...

Δεν ειναι πολυ ομορφο να σκυλοβριζομαστε στα threads και να βρισκομαστε να τζαμαρουμε πλαι πλαι?

....
Και να συνεργαζόμαστε υπηρετώντας το κομμάτι.  :)

Να, εγώ ας πούμε, επίτηδες έπαιξα λιτά ( :P ) για να μην κομπλεξάρω εσένα και τον less40  :P :P :P

Το καταλαβα φιλε μου και σε ευχαριστω πολυ γι αυτο. Συνεργασια to the max  :D  :D  :D

Παιδιά ό,τι και να πω είναι λίγο!!! :o

ΜΠΡΑΒΟ στον fleamail για την προσπάθειά του!!!

Το αποτέλεσμα είναι όντως άκρως εντυπωσιακό!

Μου άρεσε πάρα πολύ το πώς δέσανε τα τόσο διαφορετικά μεταξύ τους παιξίματα.

Αλλά πάνω από όλα μου άρεσε η αίσθηση της "συνεργασίας" έστω κι από απόσταση!  8)

Περιμένω να τα πάω μετά στο σπίτι και να ακούσω τα clips και στα monitors ;)

Προτείνω να το ξανακάνουμε κάποια στιγμή!!! ;)

Μπράβο σε όλους παιδιά.

Μπραβο για την ιδεα και μπραβο και για την υλοποιηση...

Επισης σε όλους που επαιξαν μπράβο...

Ψηφίζω 2 και 3 ... :) :) :)

Αυτο που μου αρεσε πάντως ποιο πολύ απο όλα αν και γουστάρω ποιο καθαρό και jazzy ήχο είναι ο

Takis ... ο συνδιασμός παιξίματος - ήχου.Και ο ήχος φοβερός και ποιοτικός...Ευγε Takis!!!

Και για να παινέψω και το group μου ...  ;D ;D ;D ο χαριλατρος όλα τα λεφτά μές την λιτοτητά του...και ποιο κοντά στο mood μου...  ;)

Και παλι μπράβο σε όλους και πάντα τέτοια...

Το επόμενο να είναι κανα goovo-φανκιαρικο ή κανα jazz ...  ;D ;D ;D

λοιποοοοον...

παρολο που το ολο εγχειρημα δεν εχει "διαγωνιστικο" χαρακτηρα, δεν θα ειχε πλακα να στηθει ενα pollακι για το καλυτερο κλιπ και την καλυτερη ομαδα?

Θα μου πειτε, πως θα εξασφαλιστει το "αδιαβλητον" της ψηφοφοριας?...      ελα dε....    :-\

μοδουλατοροι, τι λετε?

Οχι τέτοια ρε.Δε θέλω να σας πικράνουμε καλύτερα οχι διαγωνισμούς.

Αν μπει διαγωνισμός όμως θέλω κ βραβείο.Ενα ενισχυτάκι καλά είναι

trigga είπε:
Οχι τέτοια ρε.Δε θέλω να σας πικράνουμε καλύτερα οχι διαγωνισμούς.

Αν μπει διαγωνισμός όμως θέλω κ βραβείο.Ενα ενισχυτάκι καλά είναι
ενα μικρο harley Benton...  Με σπονσορα το Θωμα...  ;D

Εγω λεω οτι θα εχει χαβαλε. Να παιχτει σε στυλ βαθμολογιας Euroβυζιon.

10 στον ταδε, 9 στον ταδε, κλπ κλπ... Και οι συμμετεχοντες να μην μπορουν να αυτοψηφιστουν.

Πιστευω οτι ολοι λιγο πολυ θελουμε να δουμε "τι πιανουμε", "πως ακουγομαστε" και λοιπα τετοια.  :)

δε χρειαζεται βαθμος για να δουμε ποιοι παίξανε καλα.Τους ακούμε ποιοι είναι οι ποιότητες.

Αλλα αν επιμένεις κάνε τον GA15 γιατι με τον 5 θα κλανει το γατί

Στο poll θα ψηφίζουμε παίκτη ή ομάδα;

trigga είπε:
δε χρειαζεται βαθμος για να δουμε ποιοι παίξανε καλα.Τους ακούμε ποιοι είναι οι ποιότητες.
σ' αυτο εχεις δικιο.  Αλλα η προταση εχει καθαρα χαβαλετζηδικο χαρακτηρα...  ;D

ουτως η αλλως αν σε καποιον δεν αρεσει ενα στυλ, δε σημαινει οτι δεν ειναι και καλο γενικως.

γι' αυτο και μονο για πλακα θα μπορουσε να παιχτει το poll.

...αλλα παλι θα καταφερουμε να πλακωθουμε  ;D    

elavd είπε:
Στο poll θα ψηφίζουμε παίκτη ή ομάδα;
ενα για παικτες και ενα για ομαδες...

Να βγαλουμε πρωταθλητρια και ...MVP!...  ;D  ;D  ;D

...πόσοι γράψανε σε MAc και πόσοι σε Pc?

για αυτο σε λέω άστο το γαμίδι.Δε θα χει πλακα απ τη στιγμή που μπαίνει έστω κ χαβαλετζήδικος διαγωνισμός.Θα βγούνε καφρίλες χωρίς λόγο.

Αντι για διαγωνισμο ελκάβλντ που σε τρώει το κωλαράκι και σένα δε ρίχνεις το δεύτερο να το στρώνουμε σιγα σιγά?

Υ.Γ.Να διαγωνισμός ο marathon εγραψε πάλι

trigga είπε:
Αντι για διαγωνισμο ελκάβλντ που σε τρώει το κωλαράκι και σένα δε ρίχνεις το δεύτερο να το στρώνουμε σιγα σιγά?
Δεν εχω να φοβηθώ τίποτα.

Ο τελευταίος σε ένα αγώνα δρόμου ποτέ δεν έχει άγχος!!! ;D

ΜΠΡΑΒΟ σε όλους!

πώς θα γίνει το επόμενο online Jam να μην είναι μόνο "κιθαροJam" ;

Υπάρχουν τριγύρω κρουστοί, djs, φλαουτίστες, βιμπραφωνίστες, οργανίστες και βιολοντσελίστες που ζηλεύουν και περιμένουν τη σειρά τους... ;D

εμένα αν και δε με βρίσκει σύμφωνο η ιδέα του διαγωνισμού, περισσότερο μου άρεσαν οι seawave και spimav.

{για blue που είναι μακράν το καλύτερο δε μιλάω γιατί θα θεωρηθώ μη αντικειμενικός καθώς είμαι κ εγώ snooze ;)}

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
5
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
271
Εμφανίσεις
102K

Απαντήσεις