Ψήνεστε για online κιθαρο-jam;

Status
Not open for further replies.
Εγώ δεν βάζω βύσμα για λιγότερο από χιλιάρικο. Από εκεί και πέρα τα συζητάμε...

Ευτυχώς το κατάλαβε η "διοίκησις" και τα πήγαμε καλά.

mscmkr νομιζα το 'κοκκινο αμαξι' πηγαινε στο 'car red' (strat) και θεωρησα και την ιδεα πολυ πετυχημενη! :)

exarhos είπε:
mscmkr νομιζα το 'κοκκινο αμαξι' πηγαινε στο 'car red' (strat) και θεωρησα και την ιδεα πολυ πετυχημενη! :)
Μιλάμε για προχωρημένη κιθαρο-ανωμαλία.  ;D  :D  ;D

harilatron είπε:
Μιλάμε για προχωρημένη κιθαρο-ανωμαλία.  ;D  :D  ;D
Ναι, καλά, exarhos έχεις ξεφύγει...  :P

Και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνεις φίλε μου...  ;D

Το συγκεκριμένο red BTW λέγεται "Velocity Red"!!!  ;)

Vartanis είπε:
Μου τα ακουμπησαν χοντρα, για να μην συμμετασχω.

Αληθεια.
Τι εννοείς; Ότι εκτός από μένα τα πήρες και από άλλους;;;  :o ;D

Δεν τα τρως φυστίκια καλύτερα; Τέλε θα πάρεις; Και μάλιστα ακριβή; (Στα χαρακώματααααα!!!!!! Γρήγοραααα!!!!)

longshadow είπε:
Εγώ σκέφτομαι να επενδύσω τα χρήματα που εισέπραξα απο το noizjam αγοράζοντας μια τέλε..

http://www.thomann.de/gr/fender_broadcaster_telecaster.htm

(και θα μου μείνουν και λίγα ψιλά..)  ;) ;D
Mαιμου ειναι αυτη μη την παρεις!!  :D δεν ειναι telecaster αλλα Broadcaster telecaster.

(πως λεμε Abibas, χαρτομαντηλα Ελινα Kτλ)

Ασε που λεει πως  εχουν γινει μονο 50 κομματια για να βγηκαν μονο τοσες δεν ειναι καλες!!  ;D ;D

Oυτε διπλο εχει ουτε λοκ ουτε καν τρεμολο βρε αδερφε!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
exarhos είπε:
Εγώ σκέφτομαι να επενδύσω τα χρήματα που εισέπραξα απο το noizjam αγοράζοντας μια τέλε..

http://www.thomann.de/gr/fender_broadcaster_telecaster.htm

(και θα μου μείνουν και λίγα ψιλά..)  ;) ;D
μαιμου ειναι αυτη μη την παρεις.  :D δεν ειναι telecaster αλλα Broadcaster telecaster.

Ασε που λεει πως ειναι εχουν γινει μονο 50 κομματια για να βγηκαν μονο τοσες δεν ειναι καλες!!  ;D ;D

Και περικοπες στους μαγνήτες κάνανε φαντάσου, εντελώς μπαχατελα (bajatele)  θα είναι.....

τελεcountry 10000 εούρω ? Ωρε δικέεεε σου πήρε αέρα κ η φέντερ με τα κοτόπουλα κ τα σπιρούνια.Που οδεύουμε συνάνθρωποι?Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας?

fleamail είπε:
Φεύγω σήμερα για να κάνω την μίξη, ελπίζω το βραδάκι να είναι έτοιμα  ;)

We want the stuff ναούμ.Ανυπομουνάω ο κρητσικός παξίμαδος

Playloud είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, τέλος!

Και για όσους απορούν:

kwstas79's magick fingers -> Harley Benton (heavy) pick -> Epiphone Thunderbird bass (bridge pickup) -> DOD FX17 -> Behringer BLE100 -> Behringer BOD100 -> DigiTech RP80 -> Behringer Ultra-G (4x12" on) -> LIVE! 1024 -> Tα αυτιά σας!

Καλα,ολα ειναι πολυ ξεχωριστα και πολυ καλες προσπαθειες αλλα του spimav ειναι το κατι αλλο!! Μερακλωσα ναουυυυυυυυυμ!! Ευγε μαγκες!

Λαμπρά! Κατ'αρχήν να ευχαριστήσουμε τον Flea για τον κόπο του και για την προθυμία του.

Μερικά πραγματάκια να σημειώσω στα ψιλά γράμματα...

1) Καλά έλεγα εγώ να παίξω φλάουτο, βλέπετε τι κοτσάνες παίζω... τι θέλω και μπλέκω με κιθαρίστες... μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν ξαναάκουσα το κατόρθωμά μου.  >:(

2) Οι κοτσάνες μου ακούγονται 2x κοτσάνες γιατί το μέρος μου δεν πασπατεύτηκε λίγο σε compression και loudness (το ακούω αισθητά πιο αδύναμο από τα άλλα).

3) Οι ίδιες κοτσάνες ακούγονται 3x κοτσάνες γιατί λόγω της ιδέας της "μη ομοιογένειας" μπήκα ανάμεσα σε πολύ εφφετζίδικα παιξίματα.

Ωραία εμπειρία πάντως, αν και δεν θα το ξανάκανα με κιθάρα, not in a million years...

A, και τον υπέρτατο σεβασμό μου στον spimav!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D

2) Οι κοτσάνες μου ακούγονται 2x κοτσάνες γιατί το μέρος μου δεν πασπατεύτηκε λίγο σε compression και loudness (το ακούω αισθητά πιο αδύναμο από τα άλλα).
Όλοι πήραν λίγο compressor, απλά με το δικό σου είχα λίγο πρόβλημα με την μετατροπή από 48.000 σε 44.000 μου έβγαλε πολύ φύσημα. Και με το εφέ που έχεις βάλει η ένταση που μπορούσε να πάρει είναι στο max, ποιο πάνω μπούκωνε αισθητά! 

1.

ενα μεγαλο "ευχαριστουμε" και απο μενα στον elavd για την ιδεα , στον fleamail για τον κοπο του , τον χρονο και την καλη δουλεια και στον yameth για την "εγκριση" αυτου του topic-project.

2.

ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους τους συμμετεχοντες συμφορουμιτες , για τα παιξιματα , τις ιδεες , το χρονο τους.

3.μην υπερβαλλετε για το σολιδι μου.ο μοναδικος λογος που το εκανα ειναι διοτι ΔΕΝ μπορω να εχω την σωστη φρασεολογια και υφος που ταιριαζει σε ενα τετοιο κομματι. "οσα δε φτανει η αλεπου , τα κανει ταξιμακια"

αυτη παρακαλω να καταχωρηθει ως μια απο τις πιο ειλικρινεστατες δηλωσεις μου.

(Εlavd-------->>>>ΓΟΥΑΤ ΙΣ ΔΗ ΝΕΞΤ ΤΡΑΚ? ? ? ? ? ;D ;D ;D ;D)

Φανταστικό αποτέλεσμα !!!

Μπράβο σε όλους!!!!

Να ευχαριστήσουμε όλοι τον elavd για την ιδέα και τον fleamail για την παραγωγή!!!

(που τυχαίνει να είναι στην ιδια ομαδα με εμενα  και αρα το δικο μας κομματι ειναι το καλύτερο!!!!! :P :P :P)

(αλήθεια τωρα my 2 cents go to group 1 & group 2...είχαν το κατι παραπάνω κατ εμέ)

Πάμε για το επόμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενα μεγάλο μπράβο στον flea για το μεράκι και τον κόπο του.....

απλά θέλω να του πω ότι...I want back my dynamics!!... :'(

Πλάκα κάνω βέβαια...μακάρι να αναλάβει και το επόμενο ηχητικό εγχείρημα

Μπράβο και στον Ηλία που μας μάζεψε με την ιδέα του...

(τελικά υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες παίχτες στο νοιζ...).. ;)

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
5
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
271
Εμφανίσεις
102K

Απαντήσεις