- Πόντοι
- 18
Ωραία θα ήταν να τα μάζευε όλα (τα clips) σε ένα Post κάποιος :
52 σελίδες είναι αυτές.

Απλά πήγαινε στην σελίδα 36...sentientno6 είπε:Ωραία θα ήταν να τα μάζευε όλα (τα clips) σε ένα Post κάποιος :52 σελίδες είναι αυτές.
Θέλω να ξεκαθαρίσω, να επαναλάβω και να υπογραμμίσω μερικά πράγματα: παραδέχτηκα ότι αυτά που έπαιξα, όπως και η ποιότητα της ηχογράφησης, ήταν χάλια. Ίσως να μην έπρεπε να λάβω καν μέρος, και όταν μου τρίβουν στη μούρη το επίπεδο του μέρους μου το μετανιώνω ακόμη περισσότερο. Το έκανα όμως για την εμπειρία και γιατί με παρακίνησε ο ενθουσιασμός παιδιών όπως ο Ηλίας (Elavd).spy είπε:Πες τα ρε Σεθ. Κι εγώ αυτά πιστεύω αλλά δεν τολμώ να τα πω, άσε που δεν έχω και ευχέρεια για να τα εκφράσω. Respect.
Δίνεις μεγάλη σημασία φίλε, τσέκαρε προηγούμενα post του συγκεκριμένου ως "Seth" και "Sethakos" (δεν μπορείς να πεις, έχει έμπνευση με τα ψευδώνυμα ;D ;D) και θα καταλάβεις τα πάντα περί του δυσεπίλυτου ανατομικού του προβλήματος.bloody_sunday είπε:Θέλω να ξεκαθαρίσω, να επαναλάβω και να υπογραμμίσω μερικά πράγματα: παραδέχτηκα ότι αυτά που έπαιξα, όπως και η ποιότητα της ηχογράφησης, ήταν χάλια. Ίσως να μην έπρεπε να λάβω καν μέρος, και όταν μου τρίβουν στη μούρη το επίπεδο του μέρους μου το μετανιώνω ακόμη περισσότερο. Το έκανα όμως για την εμπειρία και γιατί με παρακίνησε ο ενθουσιασμός παιδιών όπως ο Ηλίας (Elavd).
Μερικοί θα πουν ότι η χαρά της συμμετοχής είναι που μετράει τελικά, και μάλιστα περισσότερο από αυτά που παίξαμε. Δεν ξέρω αν έχουν δίκιο. Τώρα όσοι επέλεξαν να είναι έξω από το χορό για τον Α ή Β λόγο, μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, κι εγώ θα είμαι ο τελευταίος που θα τους εμποδίσω. Ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός.
Την προηγούμενη βδομάδα...;Dif_it_is είπε:πότε αρχίζει το δεύτερο?? ??? ??? ;D ;D ;D
ΟΟΟΟ!! Έφυγα!! thanks elavd!!elavd είπε:Την προηγούμενη βδομάδα...;Dπότε αρχίζει το δεύτερο?? ??? ??? ;D ;D ;D
http://www.noiz.gr/index.php?topic=158809