Εννοειται..... νησι με νησι δεν σμιγειspimav_z είπε:off-topic Start: ειμαι σε ασχημη φαση αυτες τις μερες ηλια.η πρωτη σκεψη ηταν να γραψω κατι με την μαρτιν.ακουγοντας ομως γονιδη στο αυτοκινητο , μου ηρθε η παρατολμη αυτη ιδεα.off-topic End.AAAAAAAXAXAXAXA δεν παίζεσαι!!!
Με την TL τελικά παίζει κανείς τα πάντα!!! ;D
Σπύρο, πέραν της πλάκας βλέπω ότι τα μπουζούκια έχουν αρχίσει... να "ποτίζουν" μέσα σου...
-------------------------------------------------------------------------
thanx φιλε τακη!!(και ελεγα σε ποιο νησι να παω διακοπες φετος ;D ;D ;D)
kramer8 είπε:και ποσο πρεπει να παιξω?που να το στειλω?
Άκουσα ξανά το backing track και υπολόγισα ότι η διάρκεια ενός κύκλου, είναι 36" (0.0147 ms) οπότε σκεφτείτε ότι η φράση σας πρέπει να αναπτυχθεί στο συγκεκριμένο αυτό χρόνο.![]()
![]()
Λονγ φοβερος φιλε!longshadow είπε:Κάτι έφτιαξα κι εγώ...
Kramer8, δεν χάνεις τίποτα να διαβάσεις λίγο πίσω....Ολόκληρη συζήτηση έγινε για το θέμα.kramer8 είπε:α και κατι τελευταιο,με τα εφε τι γινεται?dry τα ηχογραφουμε η οπως θελουμε?
Thanks!.....exarhos είπε:Λονγ φοβερος φιλε!Κάτι έφτιαξα κι εγώ...
τα ευσημα παυλα ενσημα παυλα ενζυμα μου.
αν βρω χρονο επειδη πνιγομαι θα γραψω και εγω ενα.
φυσικη μινορε με μερικα - λεεεεμεεε τωρααα- "μοριάκια"....trigga είπε:ΜΕτρησε το τζουροούτοσολίδι.Γονιδης κ βάλε...Αυτη η κλίμακα ποιά είναι ρε μπζιλέ?Κ πηγα πίσω το μπουζούκι εχθε γμτ
εδω υπογραψτε...φανταστικε τΡοχονομε!!trigga είπε:Είχε ίδιο ήχο απλά εχω δεν ξέρω πώς λεγεται.Σάζι μάλλον.Δεν εχω ιδεά απο αυτα τα οργανα.Εχεις πάντως 2-3 φράσεις που είναι γονιδιακές τελείως
spimav_z είπε:εδω υπογραψτε...φανταστικε τΡοχονομε!!Είχε ίδιο ήχο απλά εχω δεν ξέρω πώς λεγεται.Σάζι μάλλον.Δεν εχω ιδεά απο αυτα τα οργανα.Εχεις πάντως 2-3 φράσεις που είναι γονιδιακές τελείως
Μόνο ο Ιάπων είναι σε θέση να βγάλει σαντούρι με floyd rose. 8)blue είπε:....
"άλα συναισθημα ο Ιάπωνας..." ;D
+1marathon είπε:4-5 κομμάτια είναι πιό λογικό (μου φαίνεται)