Ψήνεστε για online κιθαρο-jam;

Status
Not open for further replies.
deadendmind είπε:
Ευτυχως που ληξαμε πως θα στελνουμε clips dry και χωρις delay κτλ... Αλλα λεει η γιαγια μου..
Δηλαδή με αυτή τη λογική κι ο Fenderiarhs (βάσει αυτού που έστειλε) έπρεπε να μας δώσει ένα clip σκέτο και ο Fleamail θα έπρεπε να κάτσει να του βάλει delay ρυθμισμένο σε αξία... 8ου παρεστιγμένου για να ακουστεί σωστά... ::)

Θεωρώ ότι το delay, το tremolo όπως και άλλα effects αποτελούν μέρος του ήχου και του παιξίματος του κάθε κιθαρίστα και καλό είναι να ηχογραφείται ταυτόχρονα με το παίξιμο.

Υπο ορισμένες συνθήκες και για το reverb ισχύει το ίδιο βέβαια.

Ο λόγος που είπαμε να μη βάλει κανείς reverb, δεν ήταν για να "ξεμπροστιαστούμε" και να δείξουμε πόσο καλά παίζουμε και dry, αλλά για να διευκολύνουμε τον fleamail να φτιάξει μια ομοιόμορφη μίξη.

harilatron είπε:
Και κάτι ακόμα (για να "χώσω" τον Ηλία).

Μόλις τελειώσει η "μουσική παραγωγή", θα στείλουμε όλοι από 1-3 photos που να αντιστοιχουν στο τμήμα που παίξαμε, και ο elavd θα μας φτιάξει το video clip / slideshow.

Θέλετε?  :)
Θέλουμε, με την προϋπόθεση το δικό μου clip να ανέβει 1dB στη μίξη πάνω από τους υπόλοιπους!!! ;D

Οποιοδήποτε εφέ συμβάλει στον ήχο και τη σύνθεση του σόλο ηχογραφείται από τον σολίστα.

Το βάθος ή όποιο στερεοφωνικό εφέ προστεθεί μετά στη μείξη, είναι αυτό που θα δώσει τη στερεοφωνική τοποθέτηση και τίποτα παραπάνω.

Εξ άλλου ο "μειξαδόρος" μας δεν έχει σκοπό να ρίξει κανένα.

Για να περάσουμε καλά το κάνουμε, δεν είναι διαγωνισμός.

Να πω επίσης ότι μου έχουν πέσει τα... δόντια από αυτά που ακούω.

Η προσέγγιση του όλου θέματος είναι φανταστική!

Και δεν θα ήταν αν δεν ακούγαμε τα σόλο κατα τη διάρκεια της διαδικασίας.

OΚ για το delay έχετε δίκιο, όσοι θέλουν ας τα ξαναστήλουν απλά λίγο προσοχή στο χρόνο  ;)

Εξ άλλου ο "μειξαδόρος" μας δεν έχει σκοπό να ρίξει κανένα.
Αυτό εξαρτάτε!  8) Ας πούμε είχα πρόταση για 3 τρίχες από το θρυλικό μουστάκι, μπορώ να αντισταθώ? ;D ;D 8)

Λοιπόν χρειάζομαι 2 άτομα να γράψουν για το τελείωμα (3:05 - 3:35) για να κλείσουν τα πρώτα 3 κομμάτια.

Μέχρι τώρα όλοι έχουν γράψει για τα υπόλοιπα 12μετρα, εκτός από τον playloud που κλέβει και γράφει παραπάνω και θα πρέπει να διαλέξει 1 από τα 2. Κι εγώ θα γράψω για το ένα τελείωμα.

fleamail είπε:
Λοιπόν χρειάζομαι 2 άτομα να γράψουν για το τελείωμα (3:05 - 3:35) για να κλείσουν τα πρώτα 3 κομμάτια.
Εννοείς ότι έχεις φτιάξει 3 γρουπ κιθαριστών με 1 κομμάτι το καθένα;

Εγώ με ποια ομάδα είμαι;

PLEASE μη με βάλεις με τον blue...Βρωμάνε τα πόδια του!!! ;D

ΥΓ: τώρα που το θυμήθηκα...Εκείνος ο Earendil πού χάθηκε; Κοτζάμ ενισχυτή πήρε, δε θα μας παίξει κανένα λαϊκο-rock σολάκι;

elavd είπε:
Εννοείς ότι έχεις φτιάξει 3 γρουπ κιθαριστών με 1 κομμάτι το καθένα;
Yeap

Εγώ με ποια ομάδα είμαι;

PLEASE μη με βάλεις με τον blue...Βρωμάνε τα πόδια του!!! ;D
E ας κρατήσουμε και τίποτα για έκπληξη!  ;D

Και πότε με το καλό υπολογίζεις να ακούσουμε κάτι; ;D

elavd είπε:
Και πότε με το καλό υπολογίζεις να ακούσουμε κάτι; ;D

μεχρι τη Κυριακη ειπαμε η προθεσμια. ισχυει ετσι?

γιατι το ενισχυτακι μου ειναι σε κατι διασημα στουντιο κσι εγω μακρια του προς το παρον

Αποτι βλεπω τελευταιος και καταϊδρωμενος . Απο το 2049 πρεπει να χασω κανα κιλο ;D ;D ;D

http://www.box.net/shared/zmlyozdw0s

@Fleamail εστειλα και pm αλλα μπορει να εκανα καμια πατατα γιατι δεν το δειχνει στα απεσταλμενα. Αν πρεπει πες μου να ξαναστειλω.

elavd είπε:
ΥΓ: τώρα που το θυμήθηκα...Εκείνος ο Earendil πού χάθηκε; Κοτζάμ ενισχυτή πήρε, δε θα μας παίξει κανένα λαϊκο-rock σολάκι;
Α, πολύ θα το ήθελα να ακούσω εμάς τους δύο σε σιαμαίο σολάκι...

...αλλά ως γνωστόν δεν έχω στο σπίτι κουμάντα για ηχογράφηση, και δεν είναι εύκολο να γίνομαι...Αρμένης στα σπίτια των άλλων.

Ακόμα κι αν ο σκοπός είναι ιερός, δηλαδή να κάνω εσένα και τον blue ρεζίλι. ;D

παιδια....εγραψα κατι  και το εστειλα στον fleamail.

αν τυχον "κατσει" τελικα θα το λινκαρω για να το ακουσετε οπως ολοι....η μηπως να ναι εκπληξη? ;D :P :P :P :P :P

ειναι καπως.....μμμμμμ......δεν μπορω να το πω....μαλλον θα με "αφορισετε" και θα με βαλετε να εξομολογηθω και να ζητησω συγνωμη απο την "EJ".Θα πω μονο οτι χρησιμοποιησα την tonelab connect ΜΟΝΟ με octaver-phaser :o :o :o

τιποτ αλλο!!!!! :-X :-X

spimav_z είπε:
παιδια....εγραψα κατι  και το εστειλα στον fleamail.

αν τυχον "κατσει" τελικα θα το λινκαρω για να το ακουσετε οπως ολοι....η μηπως να ναι εκπληξη? ;D :P :P :P :P :P

ειναι καπως.....μμμμμμ......δεν μπορω να το πω....μαλλον θα με "αφορισετε" και θα με βαλετε να εξομολογηθω και να ζητησω συγνωμη απο την "EJ".Θα πω μονο οτι χρησιμοποιησα την tonelab connect ΜΟΝΟ με octaver-phaser :o :o :o

τιποτ αλλο!!!!! :-X :-X
Ε στείλτο να το ακούσουμε ντε!!! ;D

AAAAAAAXAXAXAXA δεν παίζεσαι!!!

Με την TL τελικά παίζει κανείς τα πάντα!!! ;D

Σπύρο, πέραν της πλάκας βλέπω ότι τα μπουζούκια έχουν αρχίσει... να "ποτίζουν" μέσα σου...

Σπυρο ΜΑΚΡΑΝ το καλλιτερο σολο εδω μεσα. Με εστειλες unread  :-X  :-X  :-X  :-X

elavd είπε:
AAAAAAAXAXAXAXA δεν παίζεσαι!!!

Με την TL τελικά παίζει κανείς τα πάντα!!! ;D

Σπύρο, πέραν της πλάκας βλέπω ότι τα μπουζούκια έχουν αρχίσει... να "ποτίζουν" μέσα σου...
off-topic Start: ειμαι σε ασχημη φαση αυτες τις μερες ηλια.η πρωτη σκεψη ηταν να γραψω κατι με την μαρτιν.ακουγοντας ομως γονιδη στο αυτοκινητο , μου ηρθε η παρατολμη αυτη ιδεα.off-topic End.

-------------------------------------------------------------------------

thanx φιλε τακη!!(και ελεγα σε ποιο νησι να παω διακοπες φετος ;D ;D ;D)

spimav_z είπε:
off-topic Start: ειμαι σε ασχημη φαση αυτες τις μερες ηλια off-topic End.
Join the club... :-\

Προλαβαινω ρε παιδια να ριξω και εγω μια πενια?

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
5
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
271
Εμφανίσεις
103K

Απαντήσεις