Ψήνεστε για online κιθαρο-jam;

Status
Not open for further replies.
...να ρωτήσω και εγώ κάτι για να μαθαίνω? Ο Πάρης αυτή τη στιγμή κάνει την ηχητική επιμέλεια άρα είναι ο ηχολήπτης μας. Όταν κάνει και την επιλογή (ποιός θα παίξει με ποιόν κλπ) είναι και ο παραγωγός μας ή μάνατζέρ μας? Βάλτε μας και εμάς τουσ άσχετους στα άδυτα της μουσικής παραγωγής!!!!

marathon είπε:
...να ρωτήσω και εγώ κάτι για να μαθαίνω? Ο Πάρης αυτή τη στιγμή κάνει την ηχητική επιμέλεια άρα είναι ο ηχολήπτης μας. Όταν κάνει και την επιλογή (ποιός θα παίξει με ποιόν κλπ) είναι και ο παραγωγός μας ή μάνατζέρ μας? Βάλτε μας και εμάς τουσ άσχετους στα άδυτα της μουσικής παραγωγής!!!!
Ο προαγωγός μας θα έλεγα καλύτερα!

Άντε ανώμαλε άνδρα, αργούν τα ... βαφτίσια;  ;D

takis είπε:
δεν ξερω..να τολμησω να πω οτι ειναι του yameth?το ακουω και το ξανακουω και εχει αυτο το ..κατι...η κιθαρα εχει κατι να πει δεν παιζει για να παζει...εχει ηχο...εχει touch φοβερο...yameth να ανεβαζεις πιο συχνα κλιπακια σε παρακαλω... ;)
ρε συ θα συμφωνησω. ειναι καταπληκτικο, ηθελα κι εγω να το πω. ειναι πολυ γουστοζικο, μετρημενο παιξιμο

οπως και μερικα ακομη που εχω κατεβασει (δεν τα εχω κατεβασει ολα περιμενω τα τελικα) ειναι φανταστικα. τα ακουω σπιτι με ηχεια και εχουν φανταστικο ηχο/παιξιμο. 

Ρε αφήστε το γλύψιμο!!! Δε θα γίνετε έτσι modulators ;D ;D ;D

(το φετίχ του φλέα είναι οι πατούσες παιδιά αλλά δεν λέω τπτ άλλο βρείτε μόνοι σας)

elavd είπε:
Ρε αφήστε το γλύψιμο!!! Δε θα γίνετε έτσι modulators ;D ;D ;D
κανα καρμα τουλαχιστον??? ??? ;D ;D ;D ;D

ωωωωωωωωωωωωωωπππςς... γλίστρησα...  παραλίγο να σκοτωθώ!

Τι είναι αυτά τα νερά στο πάτωμα; :D  :D :D :D :D

Οι εγγλέζοι λένε: Fluttery will get you everywhere!

Συζητάω κάρμα αλλά όχι δημοσίως!  ;)

trigga είπε:
(το φετίχ του φλέα είναι οι πατούσες παιδιά αλλά δεν λέω τπτ άλλο βρείτε μόνοι σας)
Εκεινα τα παγωτα της ΕΒΓΑ (νομιζω) σοκολατα , μπανανα ?? ;D ;D

fleamail είπε:
Φεύγω σήμερα για να κάνω την μίξη, ελπίζω το βραδάκι να είναι έτοιμα  ;)
ελπιζω να ακουστω "ανατολιτικος"......Ε.Α.Ε. (Ενωμενα Αραβικα Εμιρατα) ;D ;D ;D

marooned είπε:
Εκεινα τα παγωτα της ΕΒΓΑ (νομιζω) σοκολατα , μπανανα ?? ;D ;D
σοκολατα φραουλα  ;D

1000430.jpg

μπανανα ειχε αυτο

1003130.jpg

fleamail είπε:
3) Elavd - Frunobulax - Joker - Fenderiarhs - Blue - Fleamail
Ο ελαβντ με τι προσοντα παιζει στο κλιπ ΜΟΥ?

δεν ξερει ουτε τα βασικα!

Ο αστοιχειωτος...

δλδ ελεος.

δεν εχω δικιο?

πολυ δικιο.

μυγόφτυμα, λίγα κ με προσοχή.Οταν αναφέρεται ο γουγλερμαν ειναι σαν να μιλας με το θεο

blue είπε:
3) Elavd - Frunobulax - Joker - Fenderiarhs - Blue - Fleamail
...είμαστε στο έλεος του παραγωγού...καταραμένη ανάγκη!

Μου τα ακουμπησαν χοντρα, για να μην συμμετασχω.

Αληθεια.

Μου τάξανε μαυρομάλλικο με μεγαλα...μάτια και...πόδια για να μην παίξω καλά στο γκρούπ μου κ να ανεβούν όλοι οι άλλοι στην εκτιμηση σας.

Απο Βουλγαρία αυτό πρέπει να ρχεται με κανα 200-300 ευρά.Αρα πρέπει να είμαι απ τους άλλους.

trigga είπε:
Απο Βουλγαρία αυτό πρέπει να ρχεται με κανα 200-300 ευρά.Αρα πρέπει να είμαι απ τους άλλους.
...κατέβα....100 και πολλά είναι!

Mαμώ τις πανελλήνιες, αυτά δεν είναι να τα χάνεις....next time....

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
5
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
271
Εμφανίσεις
102K

Απαντήσεις