- Πόντοι
- 38
kramer8 είπε:Μπορει καποιος να ανεβασει παλι το αρχικο backing track,γιατι δεν μπορω να το κατεβασω απο την original πηγη,ευχαριστω...

kramer8 είπε:Μπορει καποιος να ανεβασει παλι το αρχικο backing track,γιατι δεν μπορω να το κατεβασω απο την original πηγη,ευχαριστω...
Δε μας παίζεις δηλαδή? Καλααααα ;DFreedom είπε:Βρε fleamail μην με υπολογιζεις εμενα, το δικο μου ηταν για να ξεμπροστιάσει τον ψευτοκουλο μουστάκια...δωσε την θεση μου αλλου...![]()
Εεεεεεεεεε ειπαμε, ο σκοπος ηταν ιερός...νικησα, τελειώσε, mission accomplished...fleamail είπε:Δε μας παίζεις δηλαδή? Καλααααα ;DΒρε fleamail μην με υπολογιζεις εμενα, το δικο μου ηταν για να ξεμπροστιάσει τον ψευτοκουλο μουστάκια...δωσε την θεση μου αλλου...![]()
Κι έχεις αποφασίσει πως θα τα χωρίσεις?fleamail είπε:Λοιπόν έχουμε φτάσει αισίως τις 24 συμμετοχές και συμπληρώσαμε 4 κομμάτια, έχουμε και λέμε:
alderbody
bloody sunday
blue
bluezlick
elavd
fenderiarhs
fleamail
freedom
frunobulax
harilatron
joker
Kwstas79
less40
longshadow
marathon
marooned
nikoskor41274
playloud
seawave
spimav
takis
TGL
trigga
yameth
Ευχαριστώ Τάκη μου. Η κιθάρα βγήκε πολύ καλή και μου κάνει στο χέρι.takis είπε:πω ρε yameth πολυ μαματη αλητικη ΣΤΡΑΤΙΛΑ βγαζει η κιθαρα σου!φοβερος ηχος!
μπορει και να ειναι!yameth είπε:Εχω ένα σετ Lace Holy Grail αθόρυβους που θα δοκιμάσω μόλις βρω το χρόνο. Πολύ σύντομα πάντως. Λες ναναι το Δισκοπότηρο;
Το σάπισες θέλες να πεις. ;Dmscmkr είπε:Έγραψα το τελευταίο μέρος.
....
Νόμιζα ότι θέλαμε κάτι ανεβαστικό... :-[ Thanksharilatron είπε:
περιμενε ρε δεν εχουν βαλει και reverb?Μπορουμε να προσθετουμε και μονοι μας;fleamail είπε:rivera και mscmkr έχετε κάνει και οι 2 το ίδιο λάθος.
Υπενθυμίζω! α) Κάνουμε mixdown και στο αριστερό κανάλι βάζουμε την κιθάρα που παίξαμε και στο δεξί το backing track για οδηγό και β) μου στέλνετε ένα πμ με το link