Ψήνεστε για online κιθαρο-jam;

Status
Not open for further replies.
kramer8 είπε:
Μπορει καποιος να ανεβασει παλι το αρχικο backing track,γιατι δεν μπορω να το κατεβασω απο την original πηγη,ευχαριστω...
;)

fleamail είπε:
Βρε fleamail μην με υπολογιζεις εμενα, το δικο μου ηταν για να ξεμπροστιάσει τον ψευτοκουλο μουστάκια...δωσε την θεση μου αλλου... ;)
Δε μας παίζεις δηλαδή? Καλααααα ;D
Εεεεεεεεεε ειπαμε, ο σκοπος ηταν ιερός...νικησα, τελειώσε, mission accomplished... ;)

fleamail είπε:
Λοιπόν έχουμε φτάσει αισίως τις 24 συμμετοχές και συμπληρώσαμε 4 κομμάτια, έχουμε και λέμε:

alderbody

bloody sunday

blue

bluezlick

elavd

fenderiarhs

fleamail

freedom

frunobulax

harilatron

joker

Kwstas79

less40

longshadow

marathon

marooned

nikoskor41274

playloud

seawave

spimav

takis

TGL

trigga

yameth
Κι έχεις αποφασίσει πως θα τα χωρίσεις? :)

Αλφαβητικά όπως στο σχολείο...;D

takis είπε:
πω ρε yameth πολυ μαματη αλητικη ΣΤΡΑΤΙΛΑ βγαζει η κιθαρα σου!φοβερος ηχος!
Ευχαριστώ Τάκη μου. Η κιθάρα βγήκε πολύ καλή και μου κάνει στο χέρι.

Καλοί και οι μαγνήτες αλλά... not enough dynamics.

Εχω ένα σετ Lace Holy Grail αθόρυβους που θα δοκιμάσω μόλις βρω το χρόνο. Πολύ σύντομα πάντως. Λες ναναι το Δισκοπότηρο;

yameth είπε:
Εχω ένα σετ Lace Holy Grail αθόρυβους που θα δοκιμάσω μόλις βρω το χρόνο. Πολύ σύντομα πάντως. Λες ναναι το Δισκοπότηρο;
μπορει και να ειναι! :)

..αν και δεν τα παω καλα με αθορυβους..αλλα ολα αυτα κυκλους κανουν...το σπαστικο με τους μαγνητες ειναι οτι αν και θελω και εγω να δοκιμαζω και να αλλαζω,βαριεμαι πολυ την ολη διαδικασια....

Έγραψα το τελευταίο μέρος.

Από τέσσερα σόλα που έγραψα, διάλεξα το ένα, χωρίς κανένα πείραγμα - το λιγότερο κακό.

Εϊναι αργά αλλά υποσχέθηκα να γράψω κάτι, και το ΣΚ έχω τρεχάματα οπότε ή τώρα ή ποτέ. Συγχωρήστε ορισμένες αρρυθμίες (ορισμένες είναι επί τουτου  :P )

Edit: Σόρρυ ξέχασα. Ibanez Prestige με FRED και Air Norton σε POD XT (Brit J-800)

Να και κατι απο τον rivera...με ενα shure sm57 μπροστα απο τον rivera και m audio delta 24/96 και gibson les paul classic.

mscmkr είπε:

....
Το σάπισες θέλες να πεις.  ;D

Πολύ ωραίο.  :)

rivera και mscmkr έχετε κάνει και οι 2 το ίδιο λάθος.

Υπενθυμίζω! α) Κάνουμε mixdown και στο αριστερό κανάλι βάζουμε την κιθάρα που παίξαμε και στο δεξί το backing track για οδηγό και β) μου στέλνετε ένα πμ με το link

Περίμενε ντε. Θα σου στείλω Wav σε λινκ. Αυτό είναι mp3 για εδώ... Αλήθεια καμιά ιδέα που να το στείλω; Από που θες να το κατεβάσεις;

harilatron είπε:

....
Το σάπισες θέλες να πεις.  ;D

Πολύ ωραίο.  :)
Νόμιζα ότι θέλαμε κάτι ανεβαστικό... :-[ Thanks

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
fleamail είπε:
rivera και mscmkr έχετε κάνει και οι 2 το ίδιο λάθος.

Υπενθυμίζω! α) Κάνουμε mixdown και στο αριστερό κανάλι βάζουμε την κιθάρα που παίξαμε και στο δεξί το backing track για οδηγό και β) μου στέλνετε ένα πμ με το link
περιμενε ρε δεν εχουν βαλει και reverb?Μπορουμε να προσθετουμε και μονοι μας;

mscmkr εχεις το αγαπημενο μου αμαξι και δεν το παιρνω μονο λογω καταναλωσης...δεν το λατρευω απλα αλλα ειναι ονειρο...sorry για το οφ τοπικ...

[offtopic]Δεν ξέρεις τι χάνεις... Έλα καμιά βόλτα από το φόρουμ μας να μερακλώσεις [/offtopic]

(το reverb είναι για εδώ, η wav version θα πάει κανονικά στον flea)

Βρε άτομα... ακολουθήστε τις οδηγίες επιτέλους!

Δεν ζητήθηκαν 2 εκδοχές.

Μια μόνο που θα πάει για μείξη στον fleamail και εδώ.

Κάτσε ρε chief. Γιατί να ανεβάζουμε εδώ 18 μέγκα που βγαίνει το wav; Κάνουμε ένα mp3άκι με λίγο βαθάκι και όλα καλά. Εϊπαμε, στον Fleamail έχει πάει το κανονικό.

εγω δυστυχως ανακαλυψα οτι στο τελευταιο format δεν ειχα περασει ξανα το sonar και δεν εχω αυτη τη στιγμη προγραμμα στο κομπιουτερ για να γραψω

alter θές μπατσάκια με φαίνεται.Ντροπή, πάτα το μια το σεταπούλι.Ενα 15λεπτο υποθεση ειναι να το στήσεις.

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
5
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
271
Εμφανίσεις
102K

Trending...