Ψήνεστε για online κιθαρο-jam;

Status
Not open for further replies.
Alter είπε:
εγω δυστυχως ανακαλυψα οτι στο τελευταιο format δεν ειχα περασει ξανα το sonar και δεν εχω αυτη τη στιγμη προγραμμα στο κομπιουτερ για να γραψω
Μη πας να τη σκαπουλάρεις!!! :P

Για όλα υπάρχει λύση και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ:

http://audacity.sourceforge.net/

8) 8) 8)

fleamail είπε:
rivera και mscmkr έχετε κάνει και οι 2 το ίδιο λάθος.

Υπενθυμίζω! α) Κάνουμε mixdown και στο αριστερό κανάλι βάζουμε την κιθάρα που παίξαμε και στο δεξί το backing track για οδηγό και β) μου στέλνετε ένα πμ με το link
οκ,το εκανα...οποτε 2η version...

Λοιπόν μιας και είμαστε μόλις μια μέρα πριν το deadline πρέπει να οργανωθούμε λίγο για να μην μείνει κανείς απέξω. Έχουμε συμπληρώσει τα 4 κομμάτια και τώρα με την συμμετοχή του rivera πάμε για πέμπτο, οπότε χρειάζομαι άλλα 5 άτομα εκ των οποίων ο ένας πρέπει να παίξει στο τελευταίο 12μετρο (3:05-3:35).

το τελευταιο κομματι του kotsadorou το εχεις υπολογισει;

Λοιπον γεια σε ολους, ωραια ιδεα το τζαμαρισμα ,

απο μηχανηματα χρησιμοποιησα μια suhr  carved top μεσα σε ενα cornford mk50 και μετα σε μια cornford  1 επι 12 καμπινα με vinatge 30 ηχειο μεσα. sm 57 μικροφωνο και focusrite προενυσχηση και μετα cubase .  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
τροποποιηση στο ποστ σου-->προσθετες επιλογες->επισυναψη αρχειου

kotsadore τι τρέϊλορ μας κάρφωσες στο τέλος.Μπράβο, άπειρα τέλειο.Να τολμήσω να πω οτι είναι απ τα καλύτερα κλιπάκια στο τζάμ.

trigga είπε:
kotsadore τι τρέϊλορ μας κάρφωσες στο τέλος.Μπράβο, άπειρα τέλειο.Να τολμήσω να πω οτι είναι απ τα καλύτερα κλιπάκια στο τζάμ.
παιχτρονι ο κωστας...κερκυραιος ειναι βεβαια σαν και εμενα και τον fenderiarh τι περιμενες; :D ;D

http://www.myspace.com/kostasa

(αντε kotsadore παλι τσαμπα διαφημηση σου κανω)

trigga είπε:
Να τολμήσω να πω οτι είναι απ τα καλύτερα κλιπάκια στο τζάμ.
Τόλμα! ;D

Απαπαααααα.Νταξ ρε αν είναι έτσι το ρόκ ακούω άνετα.Φαίνεται οτι στον τόπο μας έχουμε τσιφτετελογυφτοροκάκια την κυρα μαγδάλος κ το παίζουν κ ψαγμένοι μαμω το χρήμα τους.Τι βλαχαδερά,βλαχάκια είμαστε, δεν το πιστεύω, πισω απ' το βουνο κ με μια μπλούζα Iron maiden παρέα ναούμ.

takis είπε:
παιχτρονι ο κωστας...κερκυραιος ειναι βεβαια σαν και εμενα και τον fenderiarh τι περιμενες; :D ;D

http://www.myspace.com/kostasa

(αντε kotsadore παλι τσαμπα διαφημηση σου κανω)
Εσεις στην κέρκυρα το παίζεται πολύ άγρια :P

Εμάς μας φάγανε τα ιντερνέτια κ τα πλέϊστέισα με μπαφοπρό, ενώ εσείς που είστε lost τελείως κ ψάχνετε χουρμάδες κ coconuts για φαϊ προοδεύετε.Δεν μπορούμε να τά χουμε όλα εννοείται

παιδια το μυστικο ειναι στην παστιτσαδα , σαν τους γαλατες και το μαγικο ζωμο.

περα απτην πλακα thanks για τα καλα λογια  :)

παρτε και αυτο απο εμενα,ελπιζω να προλαβα...

Μόλις ολοκλήρωσα κι εγώ το μέρος μου...!

Το ηχογράφησα με μαγιό, γιατί ήρθα καρφί από παραλία....!

Fender Strat-->Boss GT6-->Αντηλιακό

Πείτε μου αν είναι καλά ηχογραφημένο, γιατί λόγω βλάβης του PC μου, δεν ακούω καθόλου το δεξί κανάλι..!

ΟΚ!

28 άτομα μέχρι τώρα! :o

2 ακόμη και έχουμε συμπληρώσει τα 5 κομμάτια. Ο kotsadoros έστειλε για το τέλος οπότε οι 2 επόμενοι πρέπει να είναι για τα κανονικά 12μέτρα

Μόλις έρθουν και τα 2 επόμενα θα ανακοινώσω τα group 8)

Παρη απο σολος πρεπει να εισαι κομπλε οποτε εκανα λιγη φασαρια! :)

matamp minimat---fender strato---colorsound tonebender.

το τρεμολο και ολα τα εφε γινονται με τη κιθαρα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
μέσα σε 3 λεπτά, η danelectro καρφί στην κάρτα ήχου...

ωραίο το thread αυτό!

exarhos είπε:
Παρη απο σολος πρεπει να εισαι κομπλε οποτε εκανα λιγη φασαρια! :)

matamp minimat---fender strato---colorsound tonebender.

το τρεμολο και ολα τα εφε γινονται με τη κιθαρα
Έτσι όπως το έχεις γράψει δεν μπορώ όμως να το χρησιμοποιήσω, ξανα δές τις οδηγίες...

ναι θα στο στειλω βρε πακετο και παναρισμενο. ;)

στελνω και εγω οτι μπορεσα, προτελευταιο μερος και ενα τελευταιο (το κλεισιμο).

fleamail χρησιμοποιησε οποιο χρειαζεσαι. ελπιζω να ειναι οκ

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
5
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
271
Εμφανίσεις
103K