- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Δεν είναι. Μιλάμε για τα τρέχοντα συναλλακτικά ήθη και έθιμα. Δεν μιλάμε για αυτοκίνητα.Παιδιά, όλα αυτά - είναι οφ τοπικ
Πονηρούλη.
Δεν είναι. Μιλάμε για τα τρέχοντα συναλλακτικά ήθη και έθιμα. Δεν μιλάμε για αυτοκίνητα.Παιδιά, όλα αυτά - είναι οφ τοπικ
Μα δεν απευθύνομαι σε εσένα, και το διευκρίνισα.Εγω τη ραπτομηχανή - έπιπλο θέλω να πουλήσω και να δεις τι κοινό απαντάει
Παιδιά, όλα αυτά - είναι οφ τοπικ. Εδώ θα πρεπε να μιλάμε για μουσική και τεχνολογία και τοιαύτα. αλλιώς να πάει στα Σερί ανέμων και υδάτων, μαζί με εκείνο του ΛΕΞ.
Δεν κατάλαβες! Εγώ δεν είμαι για πεταμένες περιουσίες - παλιοσίδερα στο δρόμο, όχι αυτά δεν είναι για μένα!
ως εκ τούτου δεν θα έπαιρνα τηλ. σε κάτι που δεν με ενδιαφέρει - δεν είμαι σαν τα πελατάκια σου Λάκη!
Επίσης, δεν είναι προσωπικό το ζήτημα, για να μου λες που θα επενδύσω και αν θα φάω χάμπουργκερ. Νοίκια δεν υπάρχουν, είναι ληστεία, όμως αρκετά με τα οφ τόπικ!
δεν είναι ίδια αυτά τα συναλλακτικά ήθη (ούτε κάν παρόμοια, λόγωσυγκεκριμένων παραμέτρων και αγοραστικού κοινού), για ραποτομηχανές, τρακτέρ και μουσικά όργανα. Μόλις το παραδέχθηκε έμμεσα και ο Λάκης, λέγοντας ότι τη ραπτομηχανή την πούλησε πιο εύκολα.Δεν είναι. Μιλάμε για τα τρέχοντα συναλλακτικά ήθη και έθιμα. Δεν μιλάμε για αυτοκίνητα.
Πονηρούλη.
Μα δεν απευθύνομαι σε εσένα, και το διευκρίνισα.
Επίσης έχω πουλησει και ραπτομηχανή.
Πολύ πιο εύκολη πώληση.
Από απλή περιέργεια και μόνο, τι είναι το αμάξι;αφού του έδειξα το αμάξι
Δεν θέλω να πώ παραπάνω στοιχεία, γιατι δεν είναι δικό μου.Από απλή περιέργεια και μόνο, τι είναι το αμάξι;
δεν είναι ίδια αυτά τα συναλλακτικά ήθη (ούτε κάν παρόμοια, λόγωσυγκεκριμένων παραμέτρων και αγοραστικού κοινού), για ραποτομηχανές, τρακτέρ και μουσικά όργανα.
Δεν έχω πρόβλημα να συζητησω οφ τοπικ, να βοηθήσω ήθελα.
Αν είναι off topic, δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με το νήμα πάντως.
Αγνόησέ το , δεν ειναι υποχρεωτικό να συμμετάσχεις.
Κοίτα, επιμένω ότι είναι διαφορετικό το κοινό που ενδιαφέρεται για τη συλλεκτική Singer -έπιπλο ραπτομηχανή της μητέρας μου, κατασκευασμένη τη δεκαετία του 60 στη Μονζα της Ιταλίας, πληρως λειτουργική με ποδοδιακόπτη και φωτισμό (βακελίτη), μ ετα έξτρα της, βελόνες κλπ, με το κοινό που ενδιαφέρεται για μια Gibson του 54 ή έναν παλαιοπώλη που αναζητά κεχριμπαρένια κομπολόγια.Θεωρώ ότι τοποθετείσαι καλοπροαίρετα και σου δίνω περισσότερες πληροφορίες.
Οι συμπεριφορές που παρουσιάζει ο LK, είμαι σε θέση να γνωρίζω (ένεκα του επαγγέλματός μου) ότι εμφανίζονται σε απροσδόκητα μεγάλο φάσμα ειδών προς πώληση. Γι' αυτό του έκανα την ερώτηση που έκανα, συμπληρώνω τη βάση δεδομένων στο νου μου.
Μακάρι να ήταν όπως το γράφεις, δυστυχώς όλα συγκλίνουν ότι δεν έχεις δίκηο.
Τουσέ!Νομιζω οτι περισσοτερα κοινα θα εχει η αγορα σπανιων συλλεκτικων αυτοκινητων με την αντιστοιχη των σπανιων μουσικων οργανων, παρα η πωληση μιας squier bullet με την πωληση μιας αυθεντικης Les Paul του 59.
Αυτό είναι ακριβώς το νόημα του Post μου.Τηλεφώνημα που δέχθηκα για τη ραπτομηχανή, τον έκοψα εξαρχής όπως και ο Λάκης τους δικούς του ¨αποτυχημένους", λέγοντάς του ότι δνε μου φαίνεται εντάξει αυτό και καλύτερα να το αφήσουμε - (δεν θα βάλω και όιοποιον να ναι στο σπίτι μου!). Με έβρισε και μου το έκλεισε.
Καμια συγκριση πραγματικά.Αν στον χώρο της αγοραπωλησίας μουσικών οργάνων σας φαίνεται ότι υπάρχουν περίεργοι τότε στον χώρο των οχημάτων υπολογίστε τους επί 100.
Αρχίζω και πιστεύω ότι υπάρχει κόσμος με πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο εκεί έξω.
Δεν πρόκειται πάντως για αμάξι που θα σε πάει από το σημείο Α στο Β .Η ποσοτικη διαφορα εξηγειται παντως απο την αντιστοιχη διαφορα σε ενδιαφερομενους, η μετακινηση ειναι κατι που αφορα τους περισσοτερους, η δημιουργια μουσικης οχι.
Επειδη εγινε παράθεση το δικο μου ποστ, επεξηγούμαι λιγο.Αυτό είναι ακριβώς το νόημα του Post μου.
Οτι δηλαδή , αν και παλαιότερα δεν το πίστευα, νομίζω πως είναι πιο ωφέλιμο να απαντάς "προσβλητικά" σε μια "προσβλητική" πρόταση.
Πιο ωφέλιμο για εσένα, όχι για τον αγοραστή.
Αυτή ειναι μια ενδιαφέρουσα θεωρια!Έχω μια μεσαιωνική πεποίθηση: Η αγορά καινούριου ή μεταχειρισμένου είναι σα το ψάξιμο γυναίκας: Η σωστή ευκαιρία εμφανίζεται ΠΑΝΤΑ την κατάλληλη στιγμή. Τη βρήκες , την άρπαξες, and never look back. Αν περάσεις το κρίσιμο time frame, η φάση κρυώνει , κι αν δε στο 'χει ήδη πάρει άλλος το γκομενάκι, μάλλον , ακόμα κι αν εσύ ακόμα ελπίζεις, το γκομενάκι έχει ξενερώσει ( με την αδράνειά σου ). Τί κάνεις λοιπόν? Καλύτερα move on , και πάμε γι άλλα ( και την επόμενη φορά φέρσου σα γύπας, όχι σα βασανιστής ψυχών, κυρίως της δικής σου ).![]()
Όχιιιιιιιι...πουλάει ο Λάκης μια fender strat 54
Αυτό παίζει τρελά. Ιδιαίτερα μετά την γιγάντωση του e-commerce και τις online αγορές, άντε βρες όργανο (και μαγαζί) για να δοκιμάσεις... Αυτά που κάναμε τότε (μαγαζότσαρκα για να δούμε τι έχει κυκλοφορήσει και να το πιάσουμε στο χέρι), σήμερα ως κάποιο βαθμό γίνεται μέσω των αγγελιών.Στο τελος αφου απεκτησε αποψη για να το παιζει ψαγμενος σε άλλους