Τα overdrive που υπάρχουν τείνουν στο άπειρο, δεν έχει και πολύ νόημα να προτείνουμε κουτουρού...harros είπε:Μπορειτε να μου προτεινεται κανα καλο overdrive για blues/rock.Δινω μεχρι 100 ευρω
Μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι αυτο το thread για το οποιο μιλαει ο kpeyoskpeyos είπε:Τα overdrive που υπάρχουν τείνουν στο άπειρο, δεν έχει και πολύ νόημα να προτείνουμε κουτουρού...
κάποιες ερωτήσεις...
1. θα πάιξεις με καθαρό ή βρώμικο ενισχυτή, τί ενισχυτή έχεις βασικά;
2. Αν παίξεις με καθαρό, θες πετάλι με "χαρακτήρα" κάποιου overdrive άλλου ενισχυτή (πχ στυλ Marshall, Fender, Vox, Dumble, υπάρχει και αντίστοιχο thread) ή σε στυλ tubescreamer;
3. Αν παίζεις με βρώμικο, πόσο βρώμικο σετάρεις τον ενισχυτή σου (φαντάζομαι λίγο αν μου λες για blues αλλά καλού κακού ας ρωτήσω).
4. Σε ενδιαφέρει μόνο καινούργιο και/ή μάρκα ή δεν σε χαλάει και το μεταχείρισμένο και/ή κλώνος;
αν θες μας λες και για τί κιθάρα προορίζεται...(κάποια drives ακούγονται καλά μόνο με μονούς μαγνήτες)
Αν δεν ξέρεις να απαντήσεις εδώ πες μας λίγο πιο συγκεκριμένα κιθαρίστες με ήχο που σου αρέσουν και πιο αναλυτικά τον υπάρχοντα εξοπλισμό σου.
Θεωρώ πως εννοεί αυτό: http://www.noiz.gr/index.php?topic=178754.0Μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι αυτο το thread για το οποιο μιλαει ο kpeyos
να σου πω την αληθεια NoIzY προτιμω να δωσω περισοτερα λεφτα για να παρω το hardwire cm-2 που μπορει να ειναι πιο ακριβο αλλα πιστευω αξιζει περισσοτερο τα λεφτα τουNoIzY είπε:Καλή χρονιά καταρχάς!
Το αγαπώ το Bad Monkey.. Πολλοί λένε ότι είναι εξαιρετικό σαν booster κυρίως αλλά προσωπικά λατρεύω τον ήχο που βγάζει στο καθαρό κανάλι ενός ενισχυτή! Tube-scream-ο-ειδές είναι αλλά κάπως πιο ευέλικτο... Δοκίμασέ το!