new product Behringer Klon Overdrive

Νέα προϊόντα
Εκτός απο το Μέταλ Ζώον η Boss είχε και κάτι άλλα extreme φυντάνια τα οποία με μία λάθος κίνηση σου κόβανε αρτηρία, κάτι Hyper Metal, κάτι Xtrortion 2...
Απλά με κάποια από τα πετάλια της δεν έτυχε να παίξει κάποιος για να αποκτήσουν συλλεκτική αξία και KVLT following.

Γιατί μη μου πει κανείς ότι το Metallizer είναι καμιά πεταλάρα ή οτι περίμενε πως θα ανεβάσει αξία ο συνδυασμός Boss HM-2 με Peavey Bandit:sick:

Λες και μέσα στη βαβούρα της μπάντας, που μετά από λίγο τα αυτιά σου έχουν παραδώσει πνεύμα, υπάρχει ποτέ περίπτωση να γίνουν αισθητές οι όποιες τεχνικές ιδιαιτερότητες του όποιου πεταλιού...

IMHO αυτό που μου έχει μείνει από τα μακρινά 80s ως αξιόπιστο και ουχί ξυράφι, ήταν το πορτοκαλί OD της Boss. Έπαιζαν αρκετοί τότε και έχαιρε σεβασμού.

IMHO αυτό που μου έχει μείνει από τα μακρινά 80s ως αξιόπιστο και ουχί ξυράφι, ήταν το πορτοκαλί OD της Boss. Έπαιζαν αρκετοί τότε και έχαιρε σεβασμού.

To DS-1 λες μάλλον. Απο τα πιο κλασσικά πετάλια distortion αλλα προσωπικά δεν αντέχω να το ακούω. Δυστυχώς το γουστάρει ο άλλος κιθαρίστας στη μπάντα και το παίζει με τερματισμένο tone πάνω σε AC30, αλλά λογικά πριν βγει το έτος με τις εντάσεις που παίζουμε στις πρόβες πάνω απο 5kHz δε θα ακούει κανένας μας τιποτα οπότε κομπλέ.

Παντα επικαιρο
7gy.jpg

To DS-1 λες μάλλον. Απο τα πιο κλασσικά πετάλια distortion αλλα προσωπικά δεν αντέχω να το ακούω. Δυστυχώς το γουστάρει ο άλλος κιθαρίστας στη μπάντα και το παίζει με τερματισμένο tone πάνω σε AC30, αλλά λογικά πριν βγει το έτος με τις εντάσεις που παίζουμε στις πρόβες πάνω απο 5kHz δε θα ακούει κανένας μας τιποτα οπότε κομπλέ.
Μαλλον το SD-1.

Το αγαπημένο μου από Behringer είναι το TM300... Με 30 ευρώ παίρνεις preamp pedal με το οποιο μπορείς να παίξεις... σχεδόν τα πάντα...

Το αγαπημένο μου από Behringer είναι το TM300... Με 30 ευρώ παίρνεις preamp pedal με το οποιο μπορείς να παίξεις... σχεδόν τα πάντα...
Μια και το αναφερεις, υπαρχει αντίστοιχο σε joyo και για 40 που το πηρα καποτε ειναι αχωριστος σύντροφος

Επίσης το ίδιο -νομίζω- έβγαινε και σε εκδοση με ενσωματωμένο DI, μου το είχαν κάνει δώρο κάτι φίλοι στο Λύκειο. To SansAmp του φτωχού!

1749585409306.png

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back