1. θελω prs - εχω κολλημαVampireLestrat είπε:Με 3.500 δεν πας στον Yann πχ να σου φτιάξει κάτι όπως το γουστάρεις; Περιττό να πω ότι είναι ΕΓΚΛΗΜΑ να αγοράζεις τέτοιο όργανο ζητώντας γνώμες άλλων...
Evris πες μου σε παρακαλώ ότι το παραπάνω είναι ένα από τα χιουμοριστικά σου post.evris είπε:Σπυρο παταξον με ακουσον δε.
Ξεπερνα το GAS. Εν αναγκη παρε μια μεταχειρισμενη (αντε και καινουρια) Epi LP Special bolt on με διπλους. Δωσε απο 50 εως 150 ευρω. Παιξε με το καινουριο σου παιχνιδακι μια βδομαδα. Αμα ακομα θελεις διπλους, νιωθεις οτι σου ειναι τοσο απαραιτητοι στη συλλογη σου, στη μουσικη σου κλπ, δωσε τα 420.000 ευρω που θες. Αληθινα το ξερεις δεν (θα επρεπε πια να) υπαρχει ομως λογος.
Νιωθω ηδη καλα ο,τι και να πεις που σε αποθαρρυνα οσο μπορεσα.
Χιουμοριστικο ειναι το να παρει με 50 ευρω epi (δε νομιζω οτι θα βρει με κατω απο 75The Genius Loci είπε:Evris πες μου σε παρακαλώ ότι το παραπάνω είναι ένα από τα χιουμοριστικά σου post.![]()
Γιατί ρε Evris? Ο φίλος μας είναι επαγγελματίας και θέλει μια σοβαρή κιθάρα στα 3500 ευρώ...δεν παίζουν όλοι με τσέχες ξέρεις. Πως ξέρεις τι χρειάζεται για τη δουλειά του για να τον αποθαρρύνεις?evris είπε:Η προσπαθεια αποθαρρυνσης ειναι for real.
Ok.evris είπε:Χιουμοριστικο ειναι το να παρει με 50 ευρω epi (δε νομιζω οτι θα βρει με κατω απο 75).
Η προσπαθεια αποθαρρυνσης ειναι for real.
Που να ξερω τι θελει για τη δουλεια του, αφου και ο ιδιος ακομα το ψαχνει?marathon είπε:Γιατί ρε Evris? Ο φίλος μας είναι επαγγελματίας και θέλει μια σοβαρή κιθάρα στα 3500 ευρώ...δεν παίζουν όλοι με τσέχες ξέρεις. Πως ξέρεις τι χρειάζεται για τη δουλειά του για να τον αποθαρρύνεις?
Αδέλφι...VietMan είπε:Ας μην παρει τετοια τροπη το ενδιαφερον thread...
Απογευμα ειναι...ηταν δυνατος ο γαλλικος....νερο κι αλατι αδερφια.
Θα ποσταρω κ γω λοιπον μια ερωτηση ψιλοσχετικη.
Εβαλα συοχο μια ce και θελω να μαθω αν πετυχε κανεις συνφορουμιτης καμια απο αυτες σε καποιο καταστημα σε Αθηνα.
Θελω να δοκιμασω πριν παραγγειλω και θελω να βιαστω καθως απ ο,τι ξερω ειναι discontinued.
Eχω βαλει στο ματι μια ωρε συντεκνε και θελω να δοκιμασω . Αλλα πολυ πιθανο να εχουν τελειωσει τα κομματια και να μην εχω την ευκαιριαThe Genius Loci είπε:Αδέλφι...δεν μας τα λες καλά.
Θέλεις να δοκιμάσεις στην Αθήνα και να αγοράσεις στην Αθήνα, ή θέλεις να δοκιμάσεις εδώ και να πάρεις αυτή που "έβαλες στόχο"? (από το ebay, ας πούμε).![]()
![]()