video PRS DGT SE bridge pickup noodling

Andreas Papadakis

fusionakis

Ενεργό μέλος
Πόντοι
418
Ο bridge μαγνήτης της DGT στον Marshall Mini Silver Jubilee (1x12 Greenback το ηχείο), μαζί με το boost του Gristle King και λίγο delay... Random κλιπάκια και ασυνάρτητο το παίξιμο, αλλά μου άρεσε ηχητικά στο χώρο και είπα να το ανεβάσω.

Αυτή η κιθάρα σου αρέσει όσο όταν την πήρες;

Αυτή η κιθάρα σου αρέσει όσο όταν την πήρες;
Ναι.. είναι εξαιρετικό όργανο εργονομικά και με προσωπικότητα. Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι να αναβαθμίσω τους μαγνήτες με κάποιο σετ από Gibson, Lollar, Seymour Duncan ή Mojotone, καθώς συγκριτικά με τις υπόλοιπες κιθάρες μου που έχουν αμερικανικής προέλευσης μαγνήτες, ακούγονται λίγο πιο "πλαστικοί", ωστόσο έχουν παρόλα αυτά ωραίο eq και vintage προσωπικότητα.

Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι να αναβαθμίσω τους μαγνήτες με κάποιο σετ από Gibson, Lollar, Seymour Duncan ή Mojotone
Εδώ πάντως ακούγεται σαν DGT, δε φαίνεται ως προς αυτό να της λείπει κάτι. Ίσως στα πιο καθαρά;

Οι σωστοί μαγνήτες για PRS ήταν για μένα μια αναζήτηση που πήρε χρόνια. Μέχρι και Tom Holmes πέρασαν από την Αμερικάνικη Singlecut αλλά τελικά το σετ που μου "κάθησε" ήταν οι DiMarzio PAF Masters. Η PRS δεν είχε κατά τη γνώμη μου τα πρίμα μιας Les Paul για να υποστηρίξει πιο γκαζάτους PAFs και ήθελα να ανοιξει λίγο η κιθάρα.

Οι Lollars, παρόλο που εμένα οι PAFs του δε μου αρέσουν, είναι πολύ δημοφιλής επιλογή για PRS αν θες "ουδέτερο" ήχο. Οι Lindy Fralin Modern PAFs επίσης έπαιζαν πολύ σε μια φάση, και τέλος για πάρα πολλά χρόνια οι WCR Darkburst/Godwood θεωρούταν το απόλυτο aftermarket PRS set.

Ωραία κιθάρα, γενικά οι PRS SE είναι ωραία και ευκολόπαικτα όργανα, και γιατί όχι και καλές πλατόρμες ''αναβαθμίσεων'', οπότε go for it αν σκέφτεσαι να αλλάξεις μαγνήτες-ηλεκτρικά.

Τον Jubilee σε τι ρυθμίσεις τον είχες?

Για μπλουζ και κλάσικ ροκ είναι καλή η κιθάρα; Ο καθαρός ήχος με το σπλιτάρισμα αξίζει;

Για μπλουζ και κλάσικ ροκ είναι καλή η κιθάρα; Ο καθαρός ήχος με το σπλιτάρισμα αξίζει;
Μάλλον ο ορισμός της κιθάρας για τα είδη που περιγράφεις.. και το σπλιτάρισμα λειτουργεί πολύ ωραία.
Ωραία κιθάρα, γενικά οι PRS SE είναι ωραία και ευκολόπαικτα όργανα, και γιατί όχι και καλές πλατόρμες ''αναβαθμίσεων'', οπότε go for it αν σκέφτεσαι να αλλάξεις μαγνήτες-ηλεκτρικά.

Τον Jubilee σε τι ρυθμίσεις τον είχες?
Ο Jubilee βρίσκεται στο 1ο κανάλι αλλά πουσαρισμένο (δηλ το rhythm clip που έχει είναι pulled) και σε λειτουργία 5 watts. Το input gain και το presence βρίσκονται λίγο πιο πάνω από το 6, το output master λίγο πιο κάτω από το 8, το bass περίπου στο 1, και τα middle και treble περίπου στο 3.

Αυτές τις ρυθμίσεις έχω γενικά, ενώ είναι πάντα ανοιχτό και το boost του T. Jauernig Gristle King. Για high gain χρησιμοποιώ το 2ο κανάλι του ενισχυτή, με τη ρύθμιση του Lead Master να βρίσκεται στο 6.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back