- Πόντοι
- 36
Υπάρχει λόγος να τα κατεβάσεις μιας και στο ζητάνε οι υπόλοιποι οι οποίοι συνέβαλαν σε αυτά.BigAlejandro είπε:δηλαδη οποιοσδηποτε καλλιτεχνης(σορυ για την αδοκιμη εννοια του ορου) εχει στο μαισπεις του η ειτε στο σαιτ του φωτογραφιες απο παλιοτερα προτζεκτς που πια δεν τρεχουν πρεπει να τις κατεβασει?
ηταν κατι που ειχα κανει!
δεν βρισκω κανενα λογο να τις κατεβασω!
το ιδιο και με τα κομματια!
δεν τα χρησιμοποιω τωρα!δεν τα πουλαω!
δεν τα προβαλω σαν δικα μου!
απλα ειχα παιξει σε αυτα!
και αφου το μαισπεις ειναι κατα καποιο τροπο η διαδυκτιακη μου περσονα τα κομματια ανηκουν και εκει!
Αρχικά ανέφερες πως τις χρησιμοποιείς και για δική σου προβολή (αχ κολλήσαμε με το προμόσιον

Δηλαδή αν εγώ ήθελα τώρα να ξέρω τι παίζεις και εσύ, θα προτιμούσα να μου στείλεις 2 3 δικά σου κλιπάκια που ετοίμασες τώρα.
Επίσης θυμάμαι στο προηγούμενο γκρουπάκι που ήμουν είχαμε κάνει ένα λαιβ σε ένα μαγαζί. Και μας πήραν κάποια βίντεο μια γνωστή και επίσης και το μαγαζί. Και τα δυο ανέβηκαν στο youtube, το ένα στο προσωπικό κανάλι της γνωστής και το άλλο στο μαγαζί που μας έφτιαξαν ένα ποτ πουρί από το λαιβ μας και για προμόσιον του μαγαζιού. Ποτέ δε μας ρώτησε κανείς, εμένα μου άρεσε κιόλας και τα είχα βάλει στο myspace μας. Ε ο τραγουδιστής που δεν του άρεσαν μου έκανε ολόκληρο θέμα να τα βγάλω. Τα έβγαλα. Και να φανταστείς δεν υπήρχε κανένα άλλο κλιπάκι να ακούσει κανείς το γκρουπ να καταλάβει πως παίζουμε. Αλλά θεώρησα πως αν και έστω ένας από το γκρουπ δεν ήθελε έπρεπε να κατέβουν

Τελευταία επεξεργασία από moderator: