Αυτό σημαίνει ότι το σπρέι επαφών έκανε πρόχειρα τη δουλειά στις επαφές της πλακέτας τυχαία στο σημείο πού υπάρχει πρόβλημα το οποίο χρήζει επισκευής με κολλητήρι κλπ. Πρέπει να το πας σε έναν ηλεκτρονικό να βρει το πρόβλημα με πολύμετρο κλπ. Και να στο επισκευάσει. Δεν παίρνουν λίγα πάντως. Αξίζει η διαδικασία για ένα όργανο που το έχεις πραγματικά ανάγκη. Αν θες έχω άνθρωπο πού είναι στη Νέα Σμύρνη. Θα του πω να σου κάνει καλή τιμή και θα πάρω και εγώ ενα εικοσαρικο να πάω να πιω καφέ, να κεράσω τον @Costas Siachamis ,Όντως μετά απο λίγες μέρες άρχισε τα ίδια... δυστυχώς..
Πωωωω...πάει το "είναι"Στο μεροκάματο.
Πέραν του εικοσαρικου πες μου και ποιος τελικά ιναι να τον έχω υπόψη.
Θα μου πεις και θα σου πω. Δεν είναι official αλλά τα έχει για πλάκα αυτά. Είναι και σπουδαγμένος στο αντικείμενο με δύο μεταπτυχιακά. Το κάνει on the side που και που γιατί έχει καί 2 στόματα να ταισει. Είναι εχθρός της εφορίας,Στο μεροκάματο.
Πέραν του εικοσαρικου πες μου και ποιος τελικά ιναι να τον έχω υπόψη.
εγώ πάντως το Triton Le το έχω 23 χρόνια και θα πάω να του φτιάξω κάτι, θα το επιχειρούσα και μόνος μου γιατί ξέρω λίγα πράγματα, αλλά το συγκεκριμένο θέμα το φοβάμαι, με την ταινία ribbon που μου έχει χαλάσει και θέλω να την αλλάξω γιατί δεν έχω aftertouch, γιατί το θέλω το όργανο και θα το παώ σε αυτόν γιατί είναι κολλητός μου, να μου το φτιάξει τσάμπα. Θα τον κεράσω πιτσα από την pizza fan και μπυρες και καθάρισα. Το έχω 25 χρόνια
Για ανταλλακτικά βάλτο αγγελία. Μπορεί κάποιος να το χρειάζεται, μπορεί κάποιος πού επισκευάζει να το πάρει για ανταλλακτικά. Βάλτο αγγελία να υπάρχει. Μην το πετάξεις το αμοιρο.Τί να το κάνω το πλήκτρο? Στον μπλέ κάδο ανακύκλωσης? Καμία ιδέα?