Πρόβλημα, το αρμόνιο βγάζει ασυνάρτητους ήχους

Όντως μετά απο λίγες μέρες άρχισε τα ίδια... δυστυχώς..
Αυτό σημαίνει ότι το σπρέι επαφών έκανε πρόχειρα τη δουλειά στις επαφές της πλακέτας τυχαία στο σημείο πού υπάρχει πρόβλημα το οποίο χρήζει επισκευής με κολλητήρι κλπ. Πρέπει να το πας σε έναν ηλεκτρονικό να βρει το πρόβλημα με πολύμετρο κλπ. Και να στο επισκευάσει. Δεν παίρνουν λίγα πάντως. Αξίζει η διαδικασία για ένα όργανο που το έχεις πραγματικά ανάγκη. Αν θες έχω άνθρωπο πού είναι στη Νέα Σμύρνη. Θα του πω να σου κάνει καλή τιμή και θα πάρω και εγώ ενα εικοσαρικο να πάω να πιω καφέ, να κεράσω τον @Costas Siachamis ,🤣🤣😛

Στο μεροκάματο.
Πέραν του εικοσαρικου πες μου και ποιος τελικά ιναι να τον έχω υπόψη.

Στο μεροκάματο.
Πέραν του εικοσαρικου πες μου και ποιος τελικά ιναι να τον έχω υπόψη.
Θα μου πεις και θα σου πω. Δεν είναι official αλλά τα έχει για πλάκα αυτά. Είναι και σπουδαγμένος στο αντικείμενο με δύο μεταπτυχιακά. Το κάνει on the side που και που γιατί έχει καί 2 στόματα να ταισει. Είναι εχθρός της εφορίας,🤣. Όσο πιο πολλά έχεις, τόσο χειρότερα 🤣🤣

Δεν νομίζω ότι αξίζει η επισκευή. Το έχω 25 χρόνια (από το 2000). Ήδη ενδιάμεσα έχω κάνει service 2 φόρες, μια φορά άλλαξα την οθόνη και μια φορά την πλακέτα γύρω από την οθόνη γιατί τα κουμπιά δεν ανταποκρίνονταν (αν θυμάμαι κόστος 200€+100€ μπορεί και παραπάνω). Είμαι και επαρχία οπότε πρέπει να υπολογίζω και το κόστος μεταφοράς. Τα έχει φάει τα ψωμιά του

. Το έχω 25 χρόνια
εγώ πάντως το Triton Le το έχω 23 χρόνια και θα πάω να του φτιάξω κάτι, θα το επιχειρούσα και μόνος μου γιατί ξέρω λίγα πράγματα, αλλά το συγκεκριμένο θέμα το φοβάμαι, με την ταινία ribbon που μου έχει χαλάσει και θέλω να την αλλάξω γιατί δεν έχω aftertouch, γιατί το θέλω το όργανο και θα το παώ σε αυτόν γιατί είναι κολλητός μου, να μου το φτιάξει τσάμπα. Θα τον κεράσω πιτσα από την pizza fan και μπυρες και καθάρισα :p

Τί να το κάνω το πλήκτρο? Στον μπλέ κάδο ανακύκλωσης? Καμία ιδέα?
Για ανταλλακτικά βάλτο αγγελία. Μπορεί κάποιος να το χρειάζεται, μπορεί κάποιος πού επισκευάζει να το πάρει για ανταλλακτικά. Βάλτο αγγελία να υπάρχει. Μην το πετάξεις το αμοιρο.

εγω Μπιλ, θα σε στηριξω εδω. Αλλά θα συμφωνησω και με την αποψη του, Μην το πεταξεις.
Προσπαθησε να το πουλησεις για ανταλλακτικα, (ή ακομα καλυτερα, για να επισκευαστει απο καποιον που, οταν το παρει θα το φτιαξει, χωρις να μπει σε διαδικασια εξοδων) ισως παρεις και περισσοτερα, δεν ξερεις! οτι καταφερεις να παρεις.
Δενομαι συναισθηματικα με τα πληκτρα, ειδικα αν κατι το εχεις για χρονια, ειναι δισκολο να μην το αντικαταστησεις.
Λυσεις υπαρχουν παντα. Και ειδικα, οταν υπαρχει το διλημμα, δινω κι άλλα, ή παιρνω με τα ιδια... Το οργανο μου, σε μια κατασταση πιο οκ?
φυσικα μπορεις να πας παντα και σε κατι πιο καινουριο! δικη σου η αποφαση!!! Εγω εβαλα και τον παραγοντα "συναισθημα" μεσα!!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back