πρόβλημα rp1000 wah

BlackIce

Νέο μέλος
Πόντοι
16
καλησπέρα σε όλους και χρονια πολλά!είμαι νέος κάτοχος μιας rp1000 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.πηγαίνω στο edit βάζω on το wah και όταν το πατάω δεν ακούγεται τίποτα μήπως ξέρετε τι μπορεί να είναι?  ???

Y.G έχω κατεβάσει το manual αλλα δεν βγάζω άκρη  >:(

οταν λες το πατας εννοεις οτι ενω ειναι on ανεβοκατεβαζεις το expression?

μηπως ενεργοποιεις καποιο αλλο preset/patch που ειναι ρυθμισμενο στο 0 τα level και αυτα? δοκιμασε κανα reset....δεν αποκλειεται να ειναι και χαλασμενος καποιος αισθητηρας αν και δεν το εχω ακουσει ποτε αυτο...

BlackIce είπε:
καλησπέρα σε όλους και χρονια πολλά!είμαι νέος κάτοχος μιας rp1000 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.πηγαίνω στο edit βάζω on το wah και όταν το πατάω δεν ακούγεται τίποτα μήπως ξέρετε τι μπορεί να είναι?  ???

Y.G έχω κατεβάσει το manual αλλα δεν βγάζω άκρη  >:(
ακολούθησε τις οδηγίες

RP.jpg

μάλλον δεν πρέπει να δουλεύει το lvl είναι στο 12 έχω βάλει το cry wah (δοκίμασα και αλλα) και τίποτα.τα κουμπιά όπου είναι αναμμένα είναι: amp loop,petalboard και store

Κατω απ'το expression υπάρχει ένας αισθητήρας, τον οποίο δεν βλέπεις,και παίζει το ρόλο του footswitch.Αν πατήσεις με δύναμη το expression pedal,αυτός ο διακόπτης ενεργοποιείται,και ταυτόχρονα ενεργοποιεί και το wah. Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε preset έχεις το wah στο on.

Αν θέλεις preset που να είναι ενεργοποιημένο το wah μόνιμα,ακολούθησε τις οδηγίες του manual που σου επισύναψα πιο πάνω.

Αν θέλεις να ρυθμίσεις την ευαισθησία του virtual footswitch,ακολούθησε τις οδηγίες  στη σελιδα 31 του manual 

hmm δεν ξέρω πως να το βάλω σε volume  ??? έκανα άλλη μια προσπάθεια: πήγα στο expession εκεί στο edit και βρήκα και ένα Expupdat, το έβαλα on (μήπως χρησιμεύει και αυτό το μαραφέτι πουθενά)  ;D  μετά το ξαναγύρισα σε wah pedl και έβαλα και το wah min στο 99 πάλι τίποτα  ::)

Κατω απ'το expression υπάρχει ένας αισθητήρας, τον οποίο δεν βλέπεις,και παίζει το ρόλο του footswitch.Αν πατήσεις με δύναμη το expression pedal,αυτός ο διακόπτης ενεργοποιείται,και ταυτόχρονα ενεργοποιεί και το wah. Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε preset έχεις το wah στο on.Αν θέλεις preset που να είναι ενεργοποιημένο το wah μόνιμα,ακολούθησε τις οδηγίες του manual που σου επισύναψα πιο πάνω.

Αν θέλεις να ρυθμίσεις την ευαισθησία του virtual footswitch,ακολούθησε τις οδηγίες  στη σελιδα 31 του manual 
ok! μισό θα το κοιτάξω και αυτό ελπίζω να μην του δώσω καμια δυνατή και το καταστρέψω! πλακίτσα  ;D

πατα με δυναμη, μη φοβασαι, είναι ρυθμισμενο απ'το εργοστασιο για χαμηλη ευαισθησια.

grorig είπε:
Κατω απ'το expression υπάρχει ένας αισθητήρας, τον οποίο δεν βλέπεις,και παίζει το ρόλο του footswitch.Αν πατήσεις με δύναμη το expression pedal,αυτός ο διακόπτης ενεργοποιείται,και ταυτόχρονα ενεργοποιεί και το wah. Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε preset έχεις το wah στο on.

Αν θέλεις preset που να είναι ενεργοποιημένο το wah μόνιμα,ακολούθησε τις οδηγίες του manual που σου επισύναψα πιο πάνω.

Αν θέλεις να ρυθμίσεις την ευαισθησία του virtual footswitch,ακολούθησε τις οδηγίες  στη σελιδα 31 του manual  
Στο οφφ, αν εχεις στο ον το γουα οταν πατηθει ο διακοπτης κλεινει το ουα και στελνει το expression να ρυθμιζει την παραμετρο που το εχεις προκαθορισει να μεταβαλει ... ολα τα πρισετ εχουν μαμισιο καποιο Ουα για οταν πατησεις δυνατα το expression που ενεργοποιειται εφ'οσον δεν ειναι ηδη ενεργοποιημενο...

αν θες να εχεις σε ενα πρισετ το ουα ανοιχτο καθε φορα που μπενεις στο πρισετ απλα κανε στορ την μπανκα την ωρα που εχεις ανοιχτο το ουα...

παντως αν δουλευει το expression και οχι το wah δοκιμασε να κανεις factory reset ......

Τωρα ειδα και αυτο

hmm δεν ξέρω πως να το βάλω σε volume  Huh? έκανα άλλη μια προσπάθεια: πήγα στο expession εκεί στο edit και βρήκα και ένα Expupdat, το έβαλα on (μήπως χρησιμεύει και αυτό το μαραφέτι πουθενά)  Grin  μετά το ξαναγύρισα σε wah pedl και έβαλα και το wah min στο 99 πάλι τίποτα  Roll Eyes
πηγαινεις στο τελευταιο εφφε της λιστας ( που γραφει εξπρεσσιον) ... στο πρωτο κουμπι νομιζω η πρωτη επιλογη ( η μια απο της πρωτες ) λεει expression μετα θα δεις  lfo 1,2 footswitch 6,7,8,9,10...

Αυτο που σε ενδιαφερει ειναι το εξπρεσσιον οποτε επελεξε αυτο ... και βαλε το να ρυθμιζει την μεταβλητη AMP LEVEL με μικροτερη τιμη 0 και μεγαλυτερη οση εχει τωρα ο ενισχυτης σου... κανε αποθηκευση (βεβαιωσου οτι ειναι κλειστο το ουα) και ανεβοκατεβασε το πεταλι ... αν κλεινει τελειως το βολιουμ δουλευει και δεν εχει προβλημα...

avalon είπε:
αν θες να εχεις σε ενα πρισετ το ουα ανοιχτο καθε φορα που μπενεις στο πρισετ απλα κανε στορ την μπανκα την ωρα που εχεις ανοιχτο το ουα...
Σωστό κι αυτό,απλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να έχεις επιλογή "τύπου" wah σε αυτη την περίπτωση,ή μόνο το εργοστασιακό.

Δεν είμαι πλέον κάτοχος της RP, οπότε δεν μπορώ να το τσεκάρω.Όσοι την έχετε δείτε το.

έχω το expession on και το wah off

και βαλε το να ρυθμιζει την μεταβλητη AMP LEVEL με μικροτερη τιμη 0 και μεγαλυτερη οση εχει τωρα ο ενισχυτης σου
hmm τώρα αυτό πως το κάνω?  ;D

απο οτι θυμαμαι οταν την ειχα ηταν expresion πεταλι σε ολους τους ηχους και οταν το πατουσα δυνατα ενεργοποιηταν το wah.  απλα βαλε εναν δυο ηχους και δες αν λειτουργει οπως και να χει

οταν εισαι στην τελευταια σειρα του πινακα με τα εφφε (σε edit mode) επελεξε με το πρωτο ποτενσιομετρο  EXP PEDAL με το δευτερο AMP LEVEL or VOL POST και βαλε το Toe value στο 100 πχ για VOL POST η στο VOLUME του εκαστοτε AMP σου εαν εχεις επιλεξει το amp level, ενω βαλε το heel value sto 0... αποθηκευσε την μπανκα ( με κλειστο ουα) και δοκιμασε το εξπρεσσιον...

avalon είπε:
οταν εισαι στην τελευταια σειρα του πινακα με τα εφφε (σε edit mode) επελεξε με το πρωτο ποτενσιομετρο  EXP PEDAL με το δευτερο AMP LEVEL or VOL POST και βαλε το Toe value στο 100 πχ για VOL POST η στο VOLUME του εκαστοτε AMP σου εαν εχεις επιλεξει το amp level, ενω βαλε το heel value sto 0... αποθηκευσε την μπανκα ( με κλειστο ουα) και δοκιμασε το εξπρεσσιον...
ok!! 1.000 thnx σε όλους ακόμα δεν έχω βρει την λύση αλλα θα προσπαθήσω και αύριο γιατί δυστυχώς έχω μάθημα!! ευχαριστώ και πάλι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back