Προβλημα με tonelab se

science

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Χαιρετω!Παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα!Ενω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα στο παρελθον προχθες ανοιξα το καπακι πισω και το ξαναεκλεισα χωρις να πειραξω απολυτως τιποτα!Απο οταν την ανοιξα εχω προβλημα με 1ο expression pedal στο wha!Mε το που ανοιγω το wha και παταω το ποδι μου στο pedal o ηχος γινεται μπασσος και οταν παταω το pedal δεν αλλαζει καθολου!Σα να μην ανταποκρινεται...Καμια βοηθεια???

καλημερα σας. θα ανοιγα και εγω τοπικ με ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο θεμα. ας το βαλω λοιπον εδω...

βρισκομαι στη δυσαρεστη θεση να σας πω οτι εχω κι εγω προβλημα με την πεταλιερα.

οπως επαιζα την παρασκευη στο μαγαζι , πηγαιναν ολα καλα , μεχρι που εφτασε η στιγμη να κουρδισω λιγο.παταω τον ποδοδιακοπτη ,και δεν καταλαβαινε τιποτα. τα ιδια και το patch nο 1.

τι να κανω,???

την εκλεισα και την αναψα παλι.τιποτα.δεν ειναι σε manual mode. δουλευω με τα patches....

Μαγκες με στενοχωρειτε Κυριακατικα,

Φιλε science, 1ον. αφου ΔΕΝ πειραξες τιποτα τι ηθελες να ανοιξεις το καπακι? Να δεις αν εγινε το φαι? Οποτε ΚΑΤΙ θα πειραξες που ΛΟΓΙΚΑ, κατι βγηκε απο τη θεση του η "καταπονησες" κανα καλωδιακι η κατι αλλο

Σπυρο λυπαμαι που το ακουω, ΝΟΜΙΖΩ οτι ειναι 2 τα ..τινα. 1ον σκονη μεσα στο μηχανημα και στα κουμπια η 2ον αν το ρευμα στο νησι (καπου στα 7νησα δεν εισαι?) ειναι οπως εδω (Ροδος) ειναι.... κλαυτα χαραλαμπε. Μιλαμε για ΤΡΕΛΛΕΣ διακυμανσεις. Καθε μερα προσευχομαι μην καει οτιδηποτε δεν ειναι πανω σε UPS. Σε αυτη την περιπτωση ξερω ειναι μανουρα αλλα κανε backup τους ηχους σου, περασε τους στο PC, κανε την πεταλιερα επαννεκινηση (σαν να την αγορασες πρωτη φορα) και ξαναπερνα τους ηχους σου

Ρε παιδια με κανετε και στεναχωριεμαι Κυριακατικα......

Αντιμετώπισα και εγώ πρόβλημα πριν λίγο καιρό με τους διακόπτες, συγκεκριμένα το bank down δεν δούλευε....

Δεν είχα εγγύηση, οπότε την άνοιξα (θέλει προσοχή!) φύσηξα πεπιεσμένο αέρα στο switch, μετά contact spray, και ... δούλεψε (χωρίς πρόβλημα από τότε)

Σε κάποια φόρα έχουν αναφέρει και άλλοι οτί με την παραπάνω διαδικασία συνήθως οι διακόπτες επανέρχονται.

Τι να πω... καλή τύχη ::)

ετσι ειναι αγαπητε φιλε...(το ονομα σου?)

εχω παρει ηδη σταθεροποιητη για το μαγαζι διοτι η ταση πεφτει γυρω στα 195-200-210 το πολυ καθε τετοια εποχη.εχω χασει πολλα μηχανηματα ετσι.

θα κανω ολη την διαδικασια αυτη αλλα αν δεν γινει τιποτα λες να την ανοιξω??????

(ακριβως το ιδιο προβλημα εχω σε 2 ποδοδιακοπτες της παλιας μου gt8 , εδω και εναν μηνα εριξα λιιιιιιιιιιιιιιγο wd 40 -για επαφες- αλλα δεν εγινε τιποτα....)

κοντευω να ξεμεινω απο μηχανημα για τη δουλεια μου....φτουουου........ ::)

andreoulis μου δινεις ελπιδες με αυτο που λες... ::)

spimav_z είπε:
καλημερα σας. θα ανοιγα και εγω τοπικ με ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο θεμα. ας το βαλω λοιπον εδω...

βρισκομαι στη δυσαρεστη θεση να σας πω οτι εχω κι εγω προβλημα με την πεταλιερα.

οπως επαιζα την παρασκευη στο μαγαζι , πηγαιναν ολα καλα , μεχρι που εφτασε η στιγμη να κουρδισω λιγο.παταω τον ποδοδιακοπτη ,και δεν καταλαβαινε τιποτα. τα ιδια και το patch nο 1.

τι να κανω,???

την εκλεισα και την αναψα παλι.τιποτα.δεν ειναι σε manual mode. δουλευω με τα patches....
Τίποτα δεν είναι, και στην δική μου έχει γίνει αυτό 2-3 φορές... σκόνη είναι. Καθαρίζεις τους διακόπτες και είσαι οκ.

spimav_z είπε:
thanx frunobulax

θα το επιχειρησω να την ανοιξω... ::)
Ούτε καν να την ανοίξεις χρειάζεται! Ρίχνεις λίγο spray χωρίς να την ανοίξεις. Μερικές φορές πιάνει και το να γυρίσεις γύρω-γύρω τους ποδοδιακόπτες.

το καθαριστικο επαφων ομως οχι και πολυ συχνα. εγω χρησιμοποιω και σπρευ αερα που και που προληπτικα.

..ενα προβλημα που εχω στο tonelab le ειναι οτι το πεταλι του volume/wah δεν στεκεται (απο το πολυ wah-wah  ;D ). ξερει κανεις αν ειναι ευκολο να σφιξεις καποια βιδα για να διορθωθει?

Alter είπε:
το καθαριστικο επαφων ομως οχι και πολυ συχνα. εγω χρησιμοποιω και σπρευ αερα που και που προληπτικα.
Σωστό!!! για να είμαι ειλικρινής μόνο μια φορά χρειάστηκε να ρίξω σπρευ καθαρισμου, όλες τις άλλες η κατάσταση βολεύτηκε με πεπιεσμένο αέρα!

Όσο για την βίδα στο πετάλι που ανέφερες, δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις.... μου κάνει εντύπωση πάντως, έχω αναρωτηθεί πολλές φορές για το δικο μου TL πως και δεν έχουν "ξεχειλώσει" οι βίδες στα expression pedals μετά από τόσο σκληρή χρήση...!

frunobulax είπε:
Ούτε καν να την ανοίξεις χρειάζεται! Ρίχνεις λίγο spray χωρίς να την ανοίξεις. Μερικές φορές πιάνει και το να γυρίσεις γύρω-γύρω τους ποδοδιακόπτες.
το εκανα αυτο στην gt 8 χθες -ειχε το ιδιο προβλημα- και δεν δουλεψε. θα το κανω ομως τωρα κιολας...

λοιπον φυσηξα σπρευ αερα στου ποδοδιακοπτες και εφτιαξαν ολοι εκτος απο το (fx on/off - hold tuner)

δεν δουλευει ...ουτε switchαρει τα εφφε ουτε εχω κουρδιστηρι...

Στην περίπτωση που περιγράφω δοκίμασα και εγώ πεπιεσμένο αέρα πριν την ανοίξω...χωρίς αποτέλεσμα  :-\

τι παιζει αν προσπαθησω να την ανοιξω? ειναι "κοντα" τα καλωδιακια μεσα? υπαρχει περιπτωση να κοπει κανενα? θα βρω την ακρη η να μην το επιχειρησω?

Κοιτα, ΛΟΓΙΚΑ (παντα) δεν θα παθει τιποτα αν την ανοιξεις. Ανοιχτη ηταν ουτως η αλλως πριν την κλεισουνε  ;D. Παντα ομως με την προυποθεση οτι θα το κανεις ευλαβικα με το να κουνας οσο λιγοτερο πραγματα και κυριως να θυμασαι ΤΙ κανεις ωστε να το διορθωσεις σε περιπτωση λαθους με την αναστροφη μεθοδο (δηλ αμα σου βγει κανα καλωδιακι να θυμασαι ΠΑΝΤΑ απο ΠΟΥ). Δεν νομιζω να παθει τιποτε μονο και μονο αν ριξεις σπρευ στα switch. Καλη τυχη

Α, Τακης, χαρηκα

παιδια η LE σε ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ φτηνη τιμη εδω (150Ε κατω απο θωμα!!!)

http://www.dv247.com/invt/43834/  :o

τους ειχα τσεκαρει και πριν κανα 15μερο και ηταν 50 ευρω περιπου πιο πανω η τιμη, οποτε δεν ξερω ως ποτε θα μεινει τοσο χαμηλα. οσοι ενδιαφερομενοι, σπευσατε!!!

(σορρυ για το χυμα "διαφημιστικο" της υποθεσης αλλα ειναι τρομερη ευκαιρια πιστευω)

δεν ξερω αν το προσεξες αλλα στο site που δινεις γραφει τιμη σε λιρες κ οχι σε ευρω.κανω εγω καποιο λαθος μηπως?

φιλε καμπαμαρου, υπαρχει μετατροπεας σε ευρω απο το ιδιο το καταστημα, δεν κανω καθολου λαθος.  ;)

φυσηξα-ξαναφυσηξα λιπανα και τελικα δουλευει μια χαρα η tonelab.

;D ;D ;D

τωρα ανοιξα και την gt8 φυσηξα ολα τα foot switch , ψεκασα το επιμαχο σημειο αλλα τελικα δεν δουλευει και ετσι θα φυγει για επισκευη.... ::)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back