- Πόντοι
- 18
sol83 εχεις δικιο...βρηκα κ εγω κατι που με ενδιαφερει σε πολυ καλητερη τιμη απ τον θωμα
Μπραβο Σπυρο, πηγε η καρδια στη θεση της........spimav_z είπε:φυσηξα-ξαναφυσηξα λιπανα και τελικα δουλευει μια χαρα η tonelab.
;D ;D ;D
τωρα ανοιξα και την gt8 φυσηξα ολα τα foot switch , ψεκασα το επιμαχο σημειο αλλα τελικα δεν δουλευει και ετσι θα φυγει για επισκευη.... :![]()
ναι απλα το αφησα σαν τελευταια λυση...θα το κανω αποψε κιολας και θα την τεσταρω ολη τη βδομαδα και βλεπουμε.. ευχαριστω τακη 8)playloud είπε:Μηπως να δοκιμασεις αυτο που σου ειπα με το restart? Να σωσεις δηλ τους ηχους σου και να την κανεις reset μηπως και εχει ψιλοτρελλαθει το συστημα απο τα ρευματα?
Πιθανόν να φταίει και η τάση του ρεύματος, το πιθανότερο όλων όμως είναι η σκόνη που γεμίζει το μηχάνισμα.... έχω την εντύπωση πως όταν απο σκόνη μπλοκάρει κάποιος διακόπτης αρχίζει και κάνει τρελά πράγματα (κολλάνε εναλλάξ και άλλοι!!). Αυτή την τρελή συμπεριφορά την εχω δει και σε συγκεκριμένο στούντιο (κόλλημα κουμπιών, αλλαγή παραμέτρων απο μόνες τους!!!) και το απέδωσα στο ρεύμα....spimav_z είπε:thanx τακη! ;D
τι γινεται ομως αν το ξανακανει? κατι δεν μου παει καλα.
το "ιστορικο":
παρασκευη βραδυ δουλευαν ολα κανονικα. στη μεση της νυχτας κατα τις 3 απεβιωσε το κουρδιστηρι. μετα απο λιγο δεν δουλευε ο ενας ποδοδιακοπτης επιλογης patch (Νο3).
λιγο πριν τελειωσει η νυχτα , δουλεψε το No3 και απεβιωσε το No2.
το χθες βραδυ σαββατο , δεν δουλευε καθολου το 2 και 3 και δουλεψε ο ποδοδιακοπτης για το κουρδιστηρι , κανοντας ομως διπλο πατημα. οπως δλδ διπλο κλικ στο mouse του pc.
τρελαινομαι. δεν νομιζω να λειτουργει σωστα αυριο παλι....κατι μου λεει να παρω μια Le ως εφεδρικη.
(παντως .... boss ΔΕΝ ξαναπαιρνω >)
τι να κανω...μου φαινονται απο μαγεια ως νεραϊδικα ολα αυτα....
το μοναδικο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι φταιει η ταση του ρευματος , και αυτο το 2ημερο στο μαγαζι δεν ειχα τον σταθεροποιητη. στο σπιτι ομως?? γιατι κανει τα ιδια???
Ανοιγμα και σφιξιμο της βιδας (οχι πολυ ομως γιατι δεν θα κουνιεται.....ενα προβλημα που εχω στο tonelab le ειναι οτι το πεταλι του volume/wah δεν στεκεται (απο το πολυ wah-wah Grin ). ξερει κανεις αν ειναι ευκολο να σφιξεις καποια βιδα για να διορθωθει?
;D ;DΟι κίνδυνοι που προέρχονται είτε από τη συσσώρευση σκόνης είτε από την εισροή υγρών και υγρασίας στο εσωτερικό του πολυεφέ, δύνανται να αντιμετωπιστούν με τη χρήση ενός νάυλον περιτυλίγματος. Όσο άχαρη ή δυσλειτουργική κι αν φαίνεται εκ πρώτης όψεως μια τέτοια πρακτική, σας διαβεβαιώνω ότι είναι άκρως αποτελεσματική.
χαχαχα!!! έκανε χακ το site του tonelab!!!! μήπως ξέρει να μας πει κιόλας τι να κάνουμε με την σκόνη και τα κουμπάκια?elavd είπε: