- Πόντοι
- 16
Μια απο τα ιδια ;D
Αλλα απο οταν την σακατεψα χαλαρωσα λιγο
Αλλα απο οταν την σακατεψα χαλαρωσα λιγο
Κι εγω το ιδιο...χαχαχαχαχα...και ξερεις, αμα της πω τιποτε "προσεχε την" κλπ θα αρχισει τα δικα της "σιγα μη στη χαλασουμε μωρε"...χαχαχαχα...γενικα την κιθαρα μου τη δινω μονο σε ατομα με ακριβη κιθαρα που μου εμπιστευονται τη δικια τους...και αν...messalion είπε:καμια φορα θελει η κοπελα μου να την δει και την κοιταω σαν διαολος...
απορω που αμα συναντιθουμε θα μου δωσεις για να παιξω την edwards δλδ με τα κιαλια θα την κοιταζω χαχαχαχαmetalmike είπε:Κι εγω το ιδιο...χαχαχαχαχα...και ξερεις, αμα της πω τιποτε "προσεχε την" κλπ θα αρχισει τα δικα της "σιγα μη στη χαλασουμε μωρε"...χαχαχαχα...γενικα την κιθαρα μου τη δινω μονο σε ατομα με ακριβη κιθαρα που μου εμπιστευονται τη δικια τους...και αν...
σε ευχαριστω που με το πρωτο σου ποστ ειχες την ευγενικη διαθεση να βοηθησεις καλως ηρθες στην παρεα μαςnosotros είπε:φιλε μου το ιδιο ακριβως επαθε ενας φιλος με την ιδια κιθαρα,την ψαξαμε και δεν ειχαμε βρει τιποτα που να δειχνει οτι εχει χαλασει.την πηγε στον τζιμη και με ενα απλο service η κιθαρα ηρθε στα ισια της.