• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Προβλημα με ibanez s470

messalion είπε:
ο τριμης μου πεφτει λιγο μακρια (400 χιλιομετρα) απο τον jimmy εχω κακες εμπειριες με τις κιθαρες μου και τον αποφευγω......

λογω του οτι ειμαι μακρια απο καποιον "ειδικο" προσπαθω οτι μπορω να το κανω και να το φτιαχνω μονος μου, γι'αυτο ζηταω βοηθεια απο εδω μεσα.....αμα ηταν κατι που ηξερα τι παιζει δεν θα ποσταρα

και για σκεψου οτι ειχα strap locks και μου ειχαν σπασει πριν 4 μερες και δεν πηγα να παρω αλλα......οντως ειναι αναδρομος ο Ερμης ή παιζεις με τον πονο μου ρε ?? :P
Σου τρίζει στις ανοιχτές ή όταν πατάς κάποια τάστα ? Πολλές φορές από πτώσεις χαντακώνονται  τάστα και ''μπαζάρουν'' σε μερικά σημεία ή σκαλώνουν στα σηκώματα οι χορδές αφού και αυτές τσαλακώνονται πολλές φορές από την πτώση . Τσέκαρε επίσης και το action μήπως το μπράτσο έχει γυρίσει ανάποδα .

BSolution είπε:
Σου τρίζει στις ανοιχτές ή όταν πατάς κάποια τάστα ? Πολλές φορές από πτώσεις χαντακώνονται  τάστα και ''μπαζάρουν'' σε μερικά σημεία ή σκαλώνουν στα σηκώματα οι χορδές αφού και αυτές τσαλακώνονται πολλές φορές από την πτώση . Τσέκαρε επίσης και το action μήπως το μπράτσο έχει γυρίσει ανάποδα .
μου τριζει μονο στις ανοιχτες χορδες......το εξετασα αυτο που λες σε ολη την ταστιερα...δεν εχει παθει τιποτα

@funky bassman

οταν εβαλα σφηνα και το εκανα locking δεν ετριζε........ ??? ??? ???

Κατά πάσα πιθανότητα τα point είναι ή αλλιώς το ελατήριο... Δοκίμασε να το βγάλεις όλο από τα point και να το ξαναβάλεις και μετά δοκίμασε τα ελατήρια! Όταν το κουνάς από το floyd bar ακούς τρίξιμο?

funky_bassman είπε:
Κατά πάσα πιθανότητα τα point είναι ή αλλιώς το ελατήριο... Δοκίμασε να το βγάλεις όλο από τα point και να το ξαναβάλεις και μετά δοκίμασε τα ελατήρια! Όταν το κουνάς από το floyd bar ακούς τρίξιμο?
αφου το ελυσα ΟΛΟ και το ξαναεβαλα........

οχι δεν ακουω τριξιμο......το φυσιολογικο δλδ ακουω των ελατηριων οχι το buzz που κανει οταν βαραω ανοιχτες

Ελεγξες ολες τις βιδες π ειχει επανω αν εχει καμια προβλημα? αλλιως οταν το ξανα λυσεις δες τα μαχαιρια... παιζει να εχουν φθαρει απο το πεσιμο κ να μην καθονται καλα στα 2 points που στηριζονται κ να φταινε αυτα....

jimskeet2002 είπε:
Ελεγξες ολες τις βιδες π ειχει επανω αν εχει καμια προβλημα? αλλιως οταν το ξανα λυσεις δες τα μαχαιρια... παιζει να εχουν φθαρει απο το πεσιμο κ να μην καθονται καλα στα 2 points που στηριζονται κ να φταινε αυτα....
θα το τσεκαρω αυριο που θα την σπασω εντελως.............

αλλα ειναι δυνατον ? αφου τα  μαχαιρια ειναι ατσαλινα......

να ρωτησω 1 μαλακια ? παιζει να εχει ραγισει καπου το σωμα εσωτερικα ??  ??? ???

Τα όργανα δεν έχουν εσωτερικά τραύματα και αιμορραγίες Χρήστο...  ::)

Λογικά δεν ακουμπάει καλά στα 2 points του τρέμολο!

Εχω δει σε βιντεο οτι ειναι καλυτερο να ρυθμιζεις το υψος της γεφυρας σε τρεμολο χωρις χορδες γιατι οταν περιστρεφεις τις βιδες τρωγονται τα μαχαιρια λιγο λιγο.... οποτε φαντασου τι μπορει να παθουν απο πεσιμο 2 μετρα....

Ραγισμα αν γινει δν γινεται να γινει εσωτερικα... Η επιφανειακα.... θα ηταν βαθυ κ θα φαινοταν εξωτερικα. Κ δν νομιζω να εμφανιζε τριξιμο. Επισης δες κ τα points στο σημειο που παταν τα μαχαιρια για ζημια

funky_bassman είπε:
Τα όργανα δεν έχουν εσωτερικά τραύματα και αιμορραγίες Χρήστο...  ::)

Λογικά δεν ακουμπάει καλά στα 2 points του τρέμολο!
καλα ρε.....μια μαλακια ειπα και εγω αμεσως να με φας :D :D

αμα δεν ειναι τα points θα κρεμαστω απο τον πολυελαιο

Πιο πιθανο βρισκω αυτο... να εχει παιχτει κατι με το σημειο επαφης μαχαιρια-points...

metalmike είπε:
Την κιθαρα μου (καλα...σου) και τα ματια σου κακομοιρη μου ;D
ρε μιχαλη αληθεια..........αμα με εβλεπες απο μια μερια πως εκανα οταν εγινε........πω πωωωωωωωω ασε σου λεω μαλακα δεν παιρνεις χαμπαρι......ξερεις ποσο το αγαπαω αυτο το οργανο

Ναι μωρε, το ξερω, σε πειραζω...φανταζομαι τη λαχταρα σου...αλλα δε μασαει και το απεδειξε ;D Ευχομαι να λυσεις το προβλημα και να ειναι παλι ολα καλα :)

metalmike είπε:
Ναι μωρε, το ξερω, σε πειραζω...φανταζομαι τη λαχταρα σου...αλλα δε μασαει και το απεδειξε ;D Ευχομαι να λυσεις το προβλημα και να ειναι παλι ολα καλα :)
και εγω το ευχομαι  ;) αλλα αμα δεν το λυσω ετοιμασου......ερχομαι επανω και σε περνω να παμε μαζι σε εκεινον που την πηγαινες...... :D :D

Οταν την ειχα δεν ειχα καποιον στανταρ...τωρα ομως εχω αμα θελησεις (μακαρι να μην χρειαστει) ;)

metalmike είπε:
Οταν την ειχα δεν ειχα καποιον στανταρ...τωρα ομως εχω αμα θελησεις (μακαρι να μην χρειαστει) ;)
ευτυχως δεν χρειαστηκε.....

ψαχνωντας κοντα εκει που επεσε βρηκα 2 τσιμουχες και μετα κοιταξα στις φωτο που μου ειχες στειλει και ειδα οτι αυτες πανε κατω απο τα 2point του floyd..... ξεβιδωσα το floyd και εβαλα τις τσιμουχες (δεν ξερω αν ηταν κομμενες απο πριν) και τωρα δεν βγαζει αχνα  :D :D

μαλλον ειχαν κοπει αλλα η πιεση των βιδων τις κρατουσε αλλα με το χτυπημα φυγαν....

Σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις οδηγειες σας......με βοηθησατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ  ;) ;) ;)

messalion είπε:
ακριβως.....

μαλακια δικια μου - ατυχημα σημειωσατε 1
Ε ναι γιατι αν την ειχε κανει αλλος τη μλκια μπορει τωρα που μιλαμε να μην ζουσε πλεον...  ;D

jimskeet2002 είπε:
Ε ναι γιατι αν την ειχε κανει αλλος τη μλκια μπορει τωρα που μιλαμε να μην ζουσε πλεον...  ;D
και λιγα λες......δεν αφηνω να την ακουμπαει ΚΑΝΕΝΑΣ.....

καμια φορα θελει η κοπελα μου να την δει και την κοιταω σαν διαολος.....Ποτέ σου λεω....κανενας.....και ακριβως για αυτο τον λογο..αμα γινει κατι να βριζω τον εαυτο μου και οχι αλλους.....

Trending...

Νέα θέματα

Back