Καλησπερα παιδια.....επαιζα πανω σε ενα παλκο το μεσημερι και οπως γυριζα περα δωθε καποια στιγμη η ζωνη της κιθαρας βγηκε απο την μπροστινη θεση με αποτελεσμα η κιθαρα να σκασει κατω απο υψος 2 μετρων και βαλε με την πλατη και το μπρατσο.....κανω download κατι χριστοπαναγιες και σκεφτομουν απο μεσα μου οτι "παει....αυτο ηταν....ετσι αισθανονται και οι αλλοι στο νοιζ που τους εχουν πεσει κιθαρες" - προς μεγαλη μου εκπληξη ομως οταν την σηκωσα δεν ειχε παθει ΤΙΠΟΤΑ.....ουτε γρατζουνια.....την εβγαλα απο το βυσμα και την πηγα καπου που εχει ησυχια για να την ακουσω και να την περιεργαστω.........την κοιταξα και την ξανακοιταξα δεν φενεται να εχει κατι...ομως το προβλημα ηρθε απο το floyd.....
καθε φορα που χτυπαω την οποιαδηποτε χορδη ακουγεται τριξιμο - πολυ τριξιμο ομως απο το floyd......
την τσεκαρα απο πισω μηπως εχουν παθει τιποτα τα ελλατηρια αλλα και εκει τιποτα...ολα καλα.....ξαναεσφιξα παραπανω τις βιδες του floyd....και παλι.....nada.....
τι μπορω αλλο να τσεκαρω ? πειτε καμια ιδεα εχω παθει 3 εγκεφαλικα απανωτα......
καθε φορα που χτυπαω την οποιαδηποτε χορδη ακουγεται τριξιμο - πολυ τριξιμο ομως απο το floyd......
την τσεκαρα απο πισω μηπως εχουν παθει τιποτα τα ελλατηρια αλλα και εκει τιποτα...ολα καλα.....ξαναεσφιξα παραπανω τις βιδες του floyd....και παλι.....nada.....
τι μπορω αλλο να τσεκαρω ? πειτε καμια ιδεα εχω παθει 3 εγκεφαλικα απανωτα......