Προβλημα με Fender Blues Junior

sils είπε:
Αξιζει τον κοπο να τον κλεινεις για ενα πενταλεπτο και μετα να τον ξανανοιγεις?
Ειναι ο καλυτερος τροπος για να οδηγησεις σε ..προωρο θανατο τις λυχνιες σου,χειροτερο πραγμα απο το να  ανοιγοκλεινεις λαμπατο ενισχυτη δεν υπαρχει,καλυτερα να μεινει ανοικτος 7 ωρες παρα να τον ανοιγοκλεισεις 7 φορες σε μια μερα...

Sakis_Gallo είπε:
συγνωμη ρε παιδια αλλα επειδη ειμαι εντελως ασχετος

1)ποσες πρεπει να παρω απο την καθε μια ?

2) μπορω να τις βρω Ελλαδα?

3) ποσο θα κοστισουν πανω κατω?

ευχαριστω και παλι :)
1) 2 - EL84  ΚΑΙ 3 - 12AX7

2)http://www.guitars.gr/el/products/jj-tubes  (JJ - EL 84 Duet matched)

3)απο πανω

επισης εδω εχει αρκετες επιλογες,καλες τιμες και λιγα μεταφορικα.https://www.tube-town.net/ttstore/index.php/cat/c1_Tubes.html

Μιας και θα αλλάξεις τελικές μην ξεχάσεις να ρίξεις και μια ματιά στο bias!  ;)

ευχαριστω πολυ παιδια!

εγω δεν προκειτε να ακουμπισω των ενισχυτη! θα παει σε μαστορα :)

Καλημέρα

Για μεγάφωνο ποιό αξίζει να τοποθετηθεί (χωρις οικονομικό περιορισμό)?

Πάρα πολλά, ανάλογα τα γούστα! Eminence, WGS, Celestion, Jensen, πολλές επιλογές. Πες μας λίγα παραπάνω για το στυλ σου.

Μια καλή ιδέα για ήχο καθαρό, ας πούμε Fender, που θα κάνει και τον ενισχυτή πούπουλο είναι το Eminence Lil'Texas.

myster_maze είπε:
Πάρα πολλά, ανάλογα τα γούστα! Eminence, WGS, Celestion, Jensen, πολλές επιλογές. Πες μας λίγα παραπάνω για το στυλ σου.

Μια καλή ιδέα για ήχο καθαρό, ας πούμε Fender, που θα κάνει και τον ενισχυτή πούπουλο είναι το Eminence Lil'Texas.
Μ αρέσει ο ήχος του Eric Clapton και του Gary Moore κυρίως...

Τον ηχο του Moore & Clapton ετσι κι αλλοιως δεν θα τον βγαλεις ποτε (ετσι και αλλοιως χρησιμοποιουν τραγικα διαφορετικο εξοπλισμο μεταξυ τους ) και ουτε βεβαια χρειαζεται να σε απασχολει αυτο μια και αυτο που πρεπει να σε ενδιαφερει ειναι ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ηχος.

Μια καλη επιλογη για τον Blues Jr ειναι και το Eminence Canabis REX το οποιο το προσφερει και η ιδια η Fender στα upgraded ltd edition μοντελλα αυτου του ενισχυτη.

Μπορείς να μπεις και στο site της Eminence να ρίξεις μια ματιά στα μεγάφωνα και τις περιγραφές τους! Αν και, το σωστό είναι να το ακούσεις ο ίδιος, μια ιδέα θα την πάρεις για το τι σου προσφέρει το καθένα.

http://www.eminence.com/guitar-bass/

Superfunk είπε:
Τον ηχο του Moore & Clapton ετσι κι αλλοιως δεν θα τον βγαλεις ποτε (ετσι και αλλοιως χρησιμοποιουν τραγικα διαφορετικο εξοπλισμο μεταξυ τους ) και ουτε βεβαια χρειαζεται να σε απασχολει αυτο μια και αυτο που πρεπει να σε ενδιαφερει ειναι ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ηχος.

Μια καλη επιλογη για τον Blues Jr ειναι και το Eminence Canabis REX το οποιο το προσφερει και η ιδια η Fender στα upgraded ltd edition μοντελλα αυτου του ενισχυτη.
Εμενα στον κοκκινο texas red limited edition εχει το v30. δε μπορω να πω πως παιζει ασχημα. Απο μονος του καλα ακουγεται. Αν βαλω καμια παραμορφωση δεν εχω τοσα μπασα. Βεβαια παιζω σε ανθρωπινες εντασεις.

σημερα μπηκαν οι λαμπες!

ενταξη μιλαμε για headroom :)

μου φανηκε τεραστια η διαφορα γιατι επαιζα καιρο με μια λιγοτερη λαμπα..... χαχαχα

Έχω την usa Έκδοση.

Μ αρέσει ο ήχος του,με καλύπτει.

Το πρόβλημα ειναι οταν ανοίξω λιγο ένταση...

πριτς το ηχείο κλάνει στα μπάσα.

Θα διορθωθεί αυτό με την αναβάθμιση ηχείου?

Φυσικά και θα βελτιωθεί.Αυτην ειναι και η πιο συχνη αναβάθμιση που γινεται σε b.j.

Η αλλαγή μεγαφώνου με ένα μεγαλύτερο σε watts .Το stock μεγάφωνο είναι χάλια. Δές κάτι σε eminence που ειναι φτηνα και καλα

Trending...

Νέα θέματα

Back