Απατεώνες δεν είναι χαζοί όμως σίγουρα, αφού ακολουθούν σαν πρόβατα αυτά που οι λίγοι απατεώνες θέλουν να περάσουνneeq είπε:Κρίμα πάντως που ολοι οι γνωστοι σας αγροτες είναι απατεωνες. Με λαθος ανθρωπους κανετε παρεα και καταλαθος προσβαλετε μια ολοκληρη ομαδα ανθρωπων
Αλλα αφου μπορειτε![]()
Φίλε neeq σε πληροφορώ πως ζω σε έναν από τους μεγαλύτερους αγροτικούς νομούς της Ελλάδας και μάλιστα τον ποιο κινητοποιημένο σε αυτά τα μπλόκα. Επίσης η δουλειά μου έχει άμεση σχέση με την "αγροτιά" και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται, τι ζητάνε και τι έχουν. Γι αυτό επέτρεψε μου να σου πω πως ξέρω πολύ καλά τι λέω, αλλιώς δεν θα αναφερόμουν κατηγορηματικά στο θέμα έτσι επειδή μια μέρα άργησα να πάω το ταξιδάκι μου λόγο των μπλόκων. Εδώ μιλάμε για τεράστιες ζημιές και σε περίοδο που μόνο αυτό δεν χρειαζότανneeq είπε:Κρίμα που ειναι χαζοι τοτε, παλι λαθος παρεα ειναι![]()
Πάντως αγαπητέ neeq, για την ιστορία, ο σαρκασμός μου δεν ήταν ούτε ελαφρά τη καρδία, ούτε χωρίς σκέψη, βάσει πάντα στοιχείων.neeq είπε:Κρίμα που ειναι χαζοι τοτε, παλι λαθος παρεα ειναι![]()
1) Ναι, θέλω να στην μπώSuperfunk είπε:α,θελεις να μου την πεις και εσυ ε?
Το ξερω Κωστα. Σπανια εδω μεσα τα σχόλια ειναι ελαφρα τη καρδία και οσα ειναι, αντιμετωπιζονται καταλληλως.audiokostas είπε:Πάντως αγαπητέ neeq, για την ιστορία, ο σαρκασμός μου δεν ήταν ούτε ελαφρά τη καρδία, ούτε χωρίς σκέψη, βάσει πάντα στοιχείων.
Δεν μιλάω βέβαια για όλη η αγροτιά, δεν έχω προηγούμενα με τους αγρότες (που ήτανε οι παππούδες μου) και σαφώς τα μπλόκα (στα οποία αναφερόμαστε) δεν αφορούν όλους τους αγρότες. Μόνο τους επιδοτούμενους.
Το ότι είναι ταλαιπωρημένοι, εκτεθειμένοι, εμπαιγμένοι και ότι άλλο θες, δεν τους τοποθετεί αυτόματα στο απυρόβλητο.
Αλλά ας το αφήσουμε εκεί γιατί μια τέτοια συζήτηση εκ προοιμίου οδηγεί σε κοινωνικοπολιτική κουβέντα.
Ξέρω τουλάχιστον 10 επιχειρήσεις που έχουν τα ίδια και χειρότερα προβλήματα, κανένας δεν αντιδρά όμως σε βάρος των υπολοίπων...neeq είπε:Και το "επιδοτουμενοι" εχει κι αυτο τις παραμετρους του. Φιλος μου περιμενει την επιδοτηση για να κανει εναρξη ως νεος αγροτης και επρεπε να αγορασει εξοπλισμο και γη για να αιτηθει την επιδοτηση και περιμενει ηδη πανω απο χρονο να του πουν ΑΝ εγκριθηκε και απο την οποια οι φοροι τρωνε τεραστιο ποσοστο, σε σημειο που να την κάνουν αστεια. Εκτος αυτου, καλείται να πληρωσει φορο αφου τη λαβει εκ νεου, στον 1ο χρονο. (για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα καλα ομως). Και ολα αυτά, συν την ανυπαρξια επιστημονικης υποστηριξης απο τους γεωπόνους και την ανυπαρξια βοηθειας του κρατους σε αναλογες μελετες ειναι μεγαλυτερο ποσοστό στην καθημερινοτητα του αγροτη απο τα συνδικαλιστικά πανηγυρακια.
Ρε c neeq κέρδισαν ποτέ τίποτα? Ειδικά τα τελευταία χρόνια! Το μόνο που γίνεται είναι να εκνευρίζουν τους υπόλοιπους και να χάνουν όλο και περισσότερους κάθε χρονιά! Έχεις βρεθεί ποτέ σε μπλόκο? Το μόνο που βλέπεις είναι μια κατάσταση πανηγυριού και μια συμπεριφορά εξουσίας επειδή νομίζουν ότι κάνανε κάτι που κλείσανε τον δρόμο. Το ζούμε χρόνια τώρα από κοντά και έχει καταντήσει αηδία, για ποια σιωπή μου λες?Το "σε βαρος των υπολοιπων" ειναι μια κουβεντα στην οποια βεβαια δε μπαινω σε βαθος, γιατί θεωρω οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο. Η σιωπη των υπολοιπων είναι επισης σε βαρος των επιχειρησεων ή των αγροτων
+1fleamail είπε:Ναι μιλάμε για τους αγρότες των μπλοκων, οι οποίοι ευτυχώς δεν είναι και τόσο μεγάλο ποσοστό όσο τους παρουσιάζουν στα ΜΜΕ. Οι υπόλοιποι δεν είναι εκεί γιατί δουλεύουν σοβαρά.
Τα ίδια και σε εμένα.... τα βρήκα πεταμένα στην αυλή (όχι κάπου ακουμπισμένα), εγώ ήμουν μέσα και δεν μπήκε φυσικα στον κόπο να χτυπήσει. Ευτυχώς ήταν αντικείμενα που δεν παθαίνουν κάτι (όχι, αυτό δεν μπορουσε να το ξέρει ο ταχυδρόμος).Ksekourdistos είπε:του ριχνει ενα πεταμα μεσα στην πιλοτη 10 μετρα μακρυα απο την πορτα. Θα σκεφτηκε αφου δεν γραφει fragile δεν θα παθει τιποτα.