cubase πρόβλημα με cubase και windows 10

6string

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Καλησπέρα σας

Άλλαξα τα windows 7 με 10 και τα project που έχω στο cubase δεν ακούγονται και όταν πατάω play βγάζει ένα εκκωφαντικό θόρυβο στα ηχεία.Αν την κυματομορφή την κάνω export τότε παίζει και ακούγεται κανονικά.Για ηχογραφήσεις έχω μια κάρτα ήχου M audio fast track .Τι μπορεί να φταίει?

οι οδηγοί της κάρτας στήθηκαν σωστά κι από την αρχή?

για ποιό cubase λέμε?

Το 5 είχε πάντως αρκετά θεματάκια με τα 10άρια..

Τα οποία φύγανε με το cubase 10

Την κυμματομορφη την κανεις export και την ακους με καποιο προγραμμα αναπαραγωγης ηχου στα windows, προφανως. Μεσα στο cubase ειναι το προβλημα σου, οπως λες. Πιθανον θελει καποια ρυθμιση που αφορα την καρτα.

οι οδηγοί της κάρτας στήθηκαν σωστά κι από την αρχή?

για ποιό cubase λέμε?

Το 5 είχε πάντως αρκετά θεματάκια με τα 10άρια..

Τα οποία φύγανε με το cubase 10
Κατά το asio for all drivers κ έκανα εγκατάσταση...τα cubase 5 ...τι κάνω λάθος;επίσης άλλαξα κ κουτί με το φορμάτ...πύργο.

Την κυμματομορφη την κανεις export και την ακους με καποιο προγραμμα αναπαραγωγης ηχου στα windows, προφανως. Μεσα στο cubase ειναι το προβλημα σου, οπως λες. Πιθανον θελει καποια ρυθμιση που αφορα την καρτα.
Ναι τι όμως;αντί για ήχο βγάζει ένα τρελό φύσημα που σου τρυπάει τα τύμπανα...επέλεξα την κάρτα από το πρόγραμμα κ in k out...επίσης δενπορω ν ηχογραφήσω κιόλας....κ αραιά κ που όταν ακούω μουσική πριν ξεκινήσει το κομμάτι κάνει το ίδιο θόρυβο για 2-3 δευτερόλεπτα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν έχει δικά της η κάρτα?

Η κάρτα παίζει γενικώς σωστά? από ιντερνετ γκουγκλ και σχετικά?

Σίγουρα ένα καινούργιο πέρασμα στα σεταπ του cubase είναι απαραίτητο καθώς έγινε νέα εγκατάσταση.

Όμως ό,τι και να κάνεις είναι πρόγραμμα του 2009.

Δεν έχει δικά της η κάρτα?

Η κάρτα παίζει γενικώς σωστά? από ιντερνετ γκουγκλ και σχετικά?

Σίγουρα ένα καινούργιο πέρασμα στα σεταπ του cubase είναι απαραίτητο καθώς έγινε νέα εγκατάσταση.

Όμως ό,τι και να κάνεις είναι πρόγραμμα του 2009.
Πρέπει ν δω τ κουτί της....δλδ ν διαγράψω τα asio4all κ να εγκαταστήσω από την αρχή την m audio κ ν την επιλέξω μέσα στο cubase?

Παίζει αλλά που κ που το κάνει καμιά φορά πριν ξεκινήσει η μουσική από youtube η guitar pro...

αν το κάνει και αλλού δεν φταίει ο κουβάς.

δεν χρειάζεται να ψάξεις το κουτί.

Η κάρτα είναι παλιά οπότε σίγουρα στο site υπάρχουν πιό προσφατοι οδηγοί.

Βάλε τους και ξαναόρισέ την

αν το κάνει και αλλού δεν φταίει ο κουβάς.

δεν χρειάζεται να ψάξεις το κουτί.

Η κάρτα είναι παλιά οπότε σίγουρα στο site υπάρχουν πιό προσφατοι οδηγοί.

Βάλε τους και ξαναόρισέ την
Δλδ στο site της maudio να ψάξω για drivers?αυτό μου λες;

ναι αυτό λεω

...τα cubase 5 ( σπασμένα από ίντερνετ)...τι κάνω λάθος;επίσης άλλαξα κ κουτί με το φορμάτ...πύργο.

Τίποτα δεν άλλαξε...μάλλον πάω γ νέα κάρτα ήχου..  
Μάλλον το λάθος που κάνεις είναι ότι δεν πας για αγορασμένο cubase.

Εισαι διατεθειμένος να αλλάξεις ΟΛΟ το hardware σου , μεχρι να δουλέψει το "σπασμένο" software αντι να αγοράσεις software......αυτό το λάθος κάνεις.

Μάλλον το λάθος που κάνεις είναι ότι δεν πας για αγορασμένο cubase.

Εισαι διατεθειμένος να αλλάξεις ΟΛΟ το hardware σου , μεχρι να δουλέψει το "σπασμένο" software αντι να αγοράσεις software......αυτό το λάθος κάνεις.

+1

Το νέο cubase δεν έχει 200 ευρώ;κ πως είμαι σίγουρος ότι θ δουλέψει η maudio?Μήπως να πάρω την Steinberg κάρτα που τ έχει δωρεάν μέσα γ εγκατάσταση ?

γιατί παιδεύεσαι με πανάρχαιο, σίγουρα προβληματικό με νέες πλατφόρμες, και ύποπτο πρόγραμμα?

Το καινούργιο 10.5άρι lite κάνει 89 ευρώ.

Εκτός αν όντως θες να αλλάξεις και κάρτα οπότε η steinberg βολεύει.

Το ableton είναι κι αυτό daw αλλά κυρίως για live χρήση...ας πούμε

• Like
Reactions: Ali Barout
γιατί παιδεύεσαι με πανάρχαιο, σίγουρα προβληματικό με νέες πλατφόρμες, και ύποπτο πρόγραμμα?

Το καινούργιο 10.5άρι lite κάνει 89 ευρώ.

Εκτός αν όντως θες να αλλάξεις και κάρτα οπότε η steinberg βολεύει.

Το ableton είναι κι αυτό daw αλλά κυρίως για live χρήση...ας πούμε

Ακριβώς αυτό.

Απλά να ξέρεις, 6string, ότι η κάρτα της steinberg σου δίνει μέσα τζάμπα το cubase AI που είναι "λάιτ" έκδοση, με κάποιους περιορισμούς στο πλήθος των καναλιών που μπορείς να ανοίξεις, στα εφφέ κτπ. (Δεν ξέρω ποια έκδοση του 5 έχεις "βρει", μπορεί να σου φανεί ότι το λάιτ κάνει λιγότερα πράγματα.)

ΟΜΩΣ!

Έχεις drivers καινούργιους για 10 που δεν κουνιέται φύλλο, έχεις πρόγραμμα που υποστηρίζεται, που τρέχει 64bit με δίχως άργητα, τι να λέμε τώρα, καμία σχέση με το κάποτε και τα πέτρινα χρόνια. Συν ότι υπάρχει συγκεκριμένη προσφορά, και για να ανέβεις στο elements (του 90 ευρου) στο αφήνουν 50 ευρώ.

εγώ θα έμενα με την ίδια κάρτα και θα έπαιρνα elements

ή αν βρεις και πιό φτηνά elements 10 ή και 9 ίσως

εγώ θα έμενα με την ίδια κάρτα και θα έπαιρνα elements

ή αν βρεις και πιό φτηνά elements 10 ή και 9 ίσως

Κι εγώ θα κράταγα την κάρτα αν ήταν για ένα και μόνο σύστημα, αλλά αυτό που λέει ότι από youtube και σε άσχετες φάσεις του ξεκινάει μερικές φορές ο ήχος με ψηφιακό θόρυβο με προβληματίζει. Κατά πάσα πιθανότητα είναι λάθος οι drivers που έχουν εγκατασταθεί, ή δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά.

Αλλά αν η m-audio δεν βγάζει πια ενημερωμένους drivers για την κάρτα του... θα πρέπει να κάνει κάποιον συμβιβασμό. Να πει π.χ. μένω σε xp(?), 7(?), για όποιο βρει drivers καλούς. Ενώ με την καινούργια, και μια μπουρούχα refurbished laptop να πάρει μεθαύριο με ένα i5 απάνω, πάλι windows 10 θα έχει, και θα δουλεύει κι εκεί. Δεν θα πάει χαμένη.

Trending...

Νέα θέματα