- Πόντοι
- 198
χαχαχαχχα. πες το απ την αρχή να ξέρω. είσαι απ αυτούς.Γιατί κακό;
Υπάρχει κάτι καλύτερο από τα Windows?
αρα θα απαντήσω ότι καλύτερα είναι οι doors.
χαχαχαχχα. πες το απ την αρχή να ξέρω. είσαι απ αυτούς.Γιατί κακό;
Υπάρχει κάτι καλύτερο από τα Windows?
έχω κερδίσει τα ευχαριστώ και τη συμπάθεια εκατοντάδων χιλιάδων (!) ?μελών μουαχαχαχαχαχαχαχαχα
Κατι τρεχει με το λινκ. Το πατω για να μου βγαλει τη λιστα με τα ονοματα, αλλα δεν δουλευει!
Με γεια ο υπολογιστής! Φαίνεται πως πήρες υλοποίηση gaming διότι όταν λένε οι gamers "δυνατό υπολογιστή" εννοούν δυνατό GPU, κάτι που είναι η τελευταία προτεραιότητα ενός μουσικού σεταπ λόγω θορύβου και αδιάφορης ισχύος στα γραφικά.
Πάντως φιλε Τζιμ, το να βάζεις κόσμο να ασχοληθεί με το πρόβλημα σου και να μην τους λες την εξέλιξη σε καθε βήμα που κάνεις και να τους λες και απο πάνω... μαντέψτε το, είναι βιτσιόζικο.
Εμένα πάντως ρύθμιση της κάρτας με το Cubase μου θυμίζει. Δοκίμασες με μεγάλο latency αρχικά για να δεις αν επηρεάζει το playback και τότε;
πες το απ την αρχή να ξέρω. είσαι απ αυτούς.
Λοιπόν για να μη λετε...
Τσεκάρισα ...
Διόρθωσα ....
Εγκατέστησα ....
Εγκατέστησα ....
Κατήργησα ....
Εβαλα .....
Φορτωσα ......
Δοκίμασα .....
Αλλαξα .....
Ετρεξα .....
Τις μπριζόλες στον φούρνο, θυμήθηκες να τις γυρίσεις, ή σου άρπαξαν?
Εγω βεβαια άφησα το Cubase + Waves στο laptop που είναι βαρβάτο I7 και καθαρά μουσικό PC και προσανατόλισα το desktop για καθημερινή δουλειά, με καλή οθόνη και πληκτρολόγιο.
μα... μας κρατάς σε αγωνία!?
Εχω φαει τα νύχια μου.?
Ελεγα λοιπόν
Απο το πρωί που ξύπνησα έκανα λίγο ....... παραπάνω και άρχισα να προσπαθώ να εντοπίζω περισσότερο πού συναντιέται το πρόβλημα.
Ναι σε ...... δεν γινόταν. Γιατί?
Μετά είχα νομίσει αρχικά ότι δεν γινόταν σε ....... Γιατί? Τελικά γινόταν και ..... αλλά γιατί δεν το παρατήρησα άμεσα? Γιατί ίσως σε αυτά κάτι γινόταν πιό σπάνια από ό,τι ........
Επίσης σε κάτι απλά πράγματα ....... δεν γινόταν ...καθόλου. Γιατί?
Αλλά στα 9 από τα 10 που δοκίμαζα γινόταν....
Αρα ήταν κάτι που σχετιζόταν με ....., αλλά όχι έτοιμο ......., και πιό σπάνια σε .....
Όλα αυτά μου δείχνανε ένα ......... και μάλιστα ....αγαπημένο ή έστω δεύτερη συνήθεια. Δεν άργησα να καταλήξω σε έναν ύποπτο.....
Ναι σε imported song δεν γινόταν. Γιατί?
Μετά είχα νομίσει αρχικά ότι δεν γινόταν σε midi. Γιατί? Τελικά γινόταν και σε midi αλλά γιατί δεν το παρατήρησα άμεσα? Γιατί ίσως σε αυτά κάτι γινόταν πιό σπάνια από ό,τι σε audio....
Επίσης σε κάτι απλά πράγματα που είχα παίξει μια κιθάρα πχ πάνω σε ένα imported backing track δεν γινόταν ...καθόλου. Γιατί?
Αλλά στα 9 από τα 10 που δοκίμαζα γινόταν....
...... και αυτός ο ύποπτος ήταν ..... γυναίκα.
Πήγα απ' το σπίτι της λοιπόν, μου έβαλε ένα ποτό, και την ρώτησα ......
Σέρλοκ έγινες για να βρεις τι φταίει..![]()
Αν όμως τώρα - που ξέρεις και τι ακριβώς συμβαίνει - βρεις κάποιο κόλπο (work around) για να παίζει κανονικά ο compressor, τότε δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα στα υπάρχοντα project.
Πρέπει να είναι εύκολο..
Μήπως αυτός ο ένοχος που δεν θα τον βρίσκαμε γιατί δεν έδωσες κανένα στοιχείο ούτε για hardware, ούτε για software, ούτε για settings στους drivers και στο sound engine, δίνει spikes στην cpu και με πιο loose ρυθμίσεις λειτουργήσει χωρίς audio drops μιας και από ότι ακούγεται στο παράδειγμα που έθεσες δεν έχεις engine drop στο cubase άλλα audio drops.