Ελεγα λοιπόν
Απο το πρωί που ξύπνησα έκανα λίγο debuggin παραπάνω και άρχισα να προσπαθώ να εντοπίζω περισσότερο πού συναντιέται το πρόβλημα.
Ναι σε imported song δεν γινόταν. Γιατί?
Μετά είχα νομίσει αρχικά ότι δεν γινόταν σε midi. Γιατί? Τελικά γινόταν και σε midi αλλά γιατί δεν το παρατήρησα άμεσα? Γιατί ίσως σε αυτά κάτι γινόταν πιό σπάνια από ό,τι σε audio....
Επίσης σε κάτι απλά πράγματα που είχα παίξει μια κιθάρα πχ πάνω σε ένα imported backing track δεν γινόταν ...καθόλου. Γιατί?
Αλλά στα 9 από τα 10 που δοκίμαζα γινόταν....
Αρα ήταν κάτι που σχετιζόταν με audio, αλλά όχι έτοιμο audio, και πιό σπάνια σε midi πχ στα μισά midi από όσα δοκίμαζα...
Όλα αυτά μου δείχνανε ένα πλαγκιν και μάλιστα ....αγαπημένο ή έστω δεύτερη συνήθεια. Δεν άργησα να καταλήξω σε έναν ύποπτο.....
μα... μας κρατάς σε αγωνία!?
Εχω φαει τα νύχια μου.?
δεν φταίω εγώ, πάω να γράψω και χώνεσαι και μου διακόπτεις τον ειρμό.....
(άσε τα νύχια ήσυχα, είσαι κιθαρίστας)
και ιδού ο ένοχος...
μετά από ψάξιμο όλο το μεσημέρι και δοκιμές βάλε βγάλε πλέον είμαι 99.5% σίγουρος ότι είναι αυτός....?
https://www.cakewalk.com/Products/CA-2A
ένα plugin που έχει να ανανεωθεί 4 χρόνια και μάλλον δεν θα ανανεωθεί ξανά και που ήταν σχεδόν ο goto compressor μου που θα πρέπει πλέον να τον αντικαταστήσω σε όλα μου ανεξαιρέτως τα projects, όπου ήταν τουλάχιστον στα μισά και περισσότερα tracks audio ή midi.