- Πόντοι
- 38
Είναι αλήθεια ότι θα τον στείλουν οι Αμερικάνοι στη Κούβα;
το πρόβλημα φίλος, δεν είναι ότι πηγαίνει..αλλά ότι γυρίζει!!!audiokostas είπε:Είναι αλήθεια ότι θα τον στείλουν οι Αμερικάνοι στη Κούβα;
+ 10000Superfunk είπε:δεν αναφερομαι στην πιστωση μεσω επιταγων αναφερομαι στα LETTER OF CREDIT των ελληνικων τραπεζων τα οποια εχουν πλεον την ....δυναμη του ....πρωκτοχαρτου λογω της χρεοκοπιας της χωρας και ως γνωστον χωρις LC δεν υπαρχει εμποριο.
Ναι πάει συννεφο γιατι για να πάρεις εκει Εγγυητικη επιστολή απο τράπεζα πρέπει να τα έχεις ήδη στην τράπεζα.Και μιλάμε για τράπεζες που δεν κάνουνε εξαιρέσεις στον "κουμπάρο" μπατζανάκι κτλ όπως γίνεται στην Ελλάδα.Εκει πάει συννεφο γιατι οι τράπεζες έχουνε πάρει τα μέτρα τους και σε κάνουνε κόσκινο. Στην Ελλάδα δινανε εγγυητικές χωρίς να έχεις μία, μονο και μονο για να πάρουνε την προμήθεια κ τους τόκους.Superfunk είπε:δεν αναφερομαι στην πιστωση μεσω επιταγων αναφερομαι στα LETTER OF CREDIT των ελληνικων τραπεζων τα οποια εχουν πλεον την ....δυναμη του ....πρωκτοχαρτου λογω της χρεοκοπιας της χωρας και ως γνωστον χωρις LC δεν υπαρχει εμποριο.
στη Σουηδια που ησουν σε διαβεβαιωνω οτι παει το LC ΣΥΝΝΕΦΟ...
Για το καρνέ αναφερόμουν και εγώ για εσωτερική χρήση.Δεν το διευκρίνησα.sfaku είπε:Όσο για τα καρνέ, δεν έχουν να κάνουν τόσο με τις εισαγωγές. Τα καρνέ είναι "εσωτερικής κατανάλωσης". Στις εισαγωγές ίσχυε από παλιά διακανονισμός με προκαταβολή μετρητών και εξόφληση με την παράδοση. Άντε άμα είχες πολύ στενή σχέση με τον προμηθευτή να σου επέτρεπε ένα 30% υπόλοιπο για 30-60 μέρες μετά την παράδοση. Δεν πιστεύω στα όργανα να ήταν πολύ διαφορετικά. Λέω "ήταν" γιατί τώρα όλοι πια θέλουν εγγυητικές.
Μάλλον στην ενότητα "ανέκδοτα" ;D
Επιβεβαιώνω σχετικά με πληκτροφόρα, καθώς περιμένω 2,5 μήνες να βρω 2 πληκτρα για να αντικαταστησω καποια που εσπασαν.fenderiarhs είπε:Για λογους που ηδη προαναφερθηκαν ειναι οντως δυσκολο να βρεις πλεον ακομα και απλα πραγματα στο χωρο των μουσικων οργανων, στην εγχωρια αγορα. Δε μιλαω για το εξωτικο πεταλακι που φτιαχνεται στην αυστραλια σε καποιο γκαραζ, αλλα π.χ για απλες λυχνιες (JJ ), οπως μου ετυχε και εμενα για τις οποιες γυρισα τη μιση Αθηνα, και προσπαθησα να επικοινωνησω και με καταστηματα της επαρχιας για να βρω, ματαιως ομως.
Εσύ, απ' την άλλη, γιατί δεν παίρνεις ένα αεροπλάνο να πεταχτείς μέχρι τον Τόμανιρ (επίσης φανταστικό πρόσωπο) να σε εξυπηρετήσει μπαμ-μπαμ..;neeq είπε:Γιατι θεωρεί ο κυριος Μποστούντιος (φανταστικο προσωπο), πως με κερδίζει λεγοντας μου "ναι ρε φιλε, τα εχω απλα προεκυψε ενα προβλημα με τη γατα του γειτονα που δαγκωσε το κουνελι της μανας του οδηγου μας", και να με πηγαινει επι 2,5 μήνες, Δευτ-Τετ-Παρ να ρωταω?
Αυτη είναι η απαντηση στο γιατί δεν ειναι ξεκάθαροι απ'την αρχή ποσο καιρό θα χρειαστει μια μικρή παραγγελία?trolley είπε:Εσύ, απ' την άλλη, γιατί δεν παίρνεις ένα αεροπλάνο να πεταχτείς μέχρι τον Τόμανιρ (επίσης φανταστικό πρόσωπο) να σε εξυπηρετήσει μπαμ-μπαμ..;
Έλα τώρα... μη κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις...neeq είπε:Αυτη είναι η απαντηση στο γιατί δεν ειναι ξεκάθαροι απ'την αρχή ποσο καιρό θα χρειαστει μια μικρή παραγγελία? Αλλα θα μου πεις, ετσι απαντανε οι ιδιες οι υποτιθέμενες αντιπροσωπειες, εδώ κόλλησα?
Ενταξει, μου είναι κάπως περιεργο να με βλέπει ο Α που συνομιλώ, όχι ως Β, αλλα ως "τοπική κοινωνία". Αν θέλει να μου ανταποδώσει την κακοπιστία που ελαβε, μπορεί να το κάνει, αλλα θα πληρώσει το τίμημα απο εναν πιθανο (και στην προκειμένη ισχυει) καλό πελάτη του.trolley είπε:Έλα τώρα... μη κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις...
Επί σχεδόν δέκα χρόνια, οι έλληνες έμποροι και αντιπρόσωποι ελέγχονται, και συχνά απορρίπτονται με μοναδικό κριτήριο την τιμή στην οποία πουλάνε τα προϊόντα τους. Γιατί ενοχλείσαι όταν ανταποδίδουν το ίδιο βλέμα; Γιατί να σκοτιστεί οποιοσδήποτε για το πόσο γρήγορα θα φτιάξεις το όργανό σου, και - κυρίως - με τι χρήματα θα συντηρήσει οποιοδήποτε αξιόπιστο σέρβις;
Όλοι το ξέρουμε ότι αυτή η αγορά έχει καταστραφεί - ένας θεός ξέρει με πόσες δυσκολίες κρατάνε οι άνθρωποι τις επιχειρήσεις τους. Και - πρόσεχε - δε λέω ότι "κακώς" ή "τι κρίμα".. λέω ότι αφού η τοπική κοινωνία τους άφησε να πεθάνουν, ας απευθυνθεί στον τακτικό προμηθευτή της για οτιδήποτε χρειαστεί από εδώ και πέρα.
Έτσι δεν είναι;
Κατ' αρχήν, δεν χρειάζεται να προσωποποιούμε τη συζήτηση: δεν εννοώ απαραίτητα εσένα.. μπορεί να εννοώ εμένα, ή ένα ξάδελφό μου.neeq είπε:Και ομολογώ πως θα ακολουθούσα τη συμβουλή σου αν ειχα λεφτα πλέον. Μεχρι τώρα απο το εξωτερικό εχω πάρει μια βαση και ενα συνθακι των 200. Στους τοπικούς εχω δωσει χιλιάδες.
Εγω την προσωποποιώ, καθώς θεωρώ τον εαυτό μου "καλό πελατη". Δεν γκρινιαζω, δε ζηταω εκπτωσεις, πληρωνω μετρητοις, χανω πολλά καλωδια και πεταλια οποτε τα ανανεώνω συχνα...trolley είπε:Κατ' αρχήν, δεν χρειάζεται να προσωποποιούμε τη συζήτηση: δεν εννοώ απαραίτητα εσένα.. μπορεί να εννοώ εμένα, ή ένα ξάδελφό μου.
Κατά δεύτερον, αυτό που προσπαθώ να πω, είναι ότι όταν η καταναλωτική συνείδηση έχει ως μοναδική της συνιστώσα το "που είναι πιο φθηνά", λογικό είναι να μην κτίζεται σωστά μία αγορά. Ο Τόμαν δεν κάνει σέρβις.