Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.
έχει όπως όλες όσες ξέρω απλά η συγκεκριμένη για λόγους κόστους δεν έχει περάσει "βύσμα" στο σασί...
οπότε ο φίλος μας αν θέλει να την χρησιμοποιήσει θα πρέπει αν έχει λίγο χρόνο και όρεξη να πάει το pc σε έναν τεχνικό (δεν είναι τίποτα ούτε λογικά μεγάλο έξοδο θα είναι νομίζω) να περάσει τα πινάκια σε ένα θηλυκό rca... αν το κάνει αξίζει τον κόπο και το όποιο κόστος...
σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί για την σύνδεση μόνο ένα καλώδιο coaxial στα 75ohm.
τα έχεις μπερδεμένα λίγο ακόμα (δεν βλέπω να κοιμάμαι σήμερα?)... ο ενισχυτής για όλα βρίσκεται στο subwoofer οπότε ταηχεία θα συνδεθούν πάνω σε αυτό με απλά καλώδια ηχείων (που κι αυτά εμπεριέχονται σε μήκος 7,6 μέτρα για τα πίσω και 4,6μ για τα μπροστινά που νομίζω όλα σε υπερκαλύπτουν) σε απλά "κλιπσάκια"...
τα τρία jack που αναφέραμε παραπάνω είναι για την σύνδεση σήματος από τον υπολογιστή και τα συνδέεις στην περιοχή "1" (όπως και των ηχείων στις αντίστοιχες τους περιοχές 7,8,9,10,11)...
μην ανησυχείς είναι και σε ανάλογα χρωματάκια όλα, δεν πρόκειται να δυσκολευτείς...
Προβολή συνημμένου 32346οπότε ο φίλος μας αν θέλει να την χρησιμοποιήσει θα πρέπει αν έχει λίγο χρόνο και όρεξη να πάει το pc σε έναν τεχνικό (δεν είναι τίποτα ούτε λογικά μεγάλο έξοδο θα είναι νομίζω) να περάσει τα πινάκια σε ένα θηλυκό rca... αν το κάνει αξίζει τον κόπο και το όποιο κόστος...
σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί για την σύνδεση μόνο ένα καλώδιο coaxial στα 75ohm.
Καλησπέρα και πάλι. Μόλις πριν 2 εβδομάδες ήρθα για να μείνω στην Αθήνα όπου έχω το σύστημά μου με τον υπολογιστή, και ψάχνοντας περαιτέρω πληροφορίες για τα z906 βρίσκω να λένε αυτά:
Although its connections and decoding fail to cater for HD audio formats like Dolby True HD or DTS HD Master Audio HD, the Z906 can decode regular Dolby Digital and DTS bitstreams through the digital inputs.
The Logitech Z906 is capable of decoding Dolby Digital and DTS signals through it’s included ports. Unfortunately it cannot do Dolby TrueHD or DTS HD Master Audio as it lacks any HDMI port that would be capable of transmitting the necessary information.
αλλά θα πρέπει να τους προσθέσουμε κι έναν AV ενισχυτή για να τα οδηγήσει (αφού μόνο το sub τους είναι αυτοενισχυόμενο) και που ο φθηνότερος επώνυμος έχει πάνω από 300€ και το σύνολο θα ξεπερνά τα 700€ στην καλύτερη (χωρίς η απόδοση να ξεφύγει προς τα πάνω σε βαθμό που να δικαιολογεί την τεράστια διαφορά τιμής)... οπότε τι να συγκρίνουμε;
πχ ένα σύστημα που πραγματικά αλλάζει κατηγορία (χωρίς και πάλι να "φύγει ψηλά" μια και οι επιλογές δεν έχουν ταβάνι) είναι ο συνδυασμός ηχείων των 5.1 Wharfedale DX-2 HCP με έναν Denon AVR-X1700H... έλα μου ομως που ήδη πιάσαμε τα 1500€ ενώ ξεκινήσαμε να μιλάμε ότι θα χτίσουμε κάτι επαρκές από το "τίποτα"...
έβαλες πολλά ερωτήματα και για να μην μπερδευτείς περισσότερο δώσε βάση στο ότι το Dolby TrueHD είναι η εξέλιξη του Dolby Digital με βασική διαφορά (που ενδιαφέρει ενδεχομένως τον απλό χρήστη στο σπίτι), το γεγονός ότι το πρώτο προσφέρει ασυμπίεστοήχο και παράλληλα μπορεί να δώσει περισσότερα κανάλια...
εξ αυτού όμως και ο όγκος των ψηφιακών δεδομένων που μεταφέρονται πλέον είναι πολύ μεγαλύτερος και δεν καλύπτεται από το πρωτόκολλο SPDIF (που προσφέρει για τον ήχο το logitech) και απαιτεί διασύνδεση HDMI (1.1 ή καλύτερα 1.3 και νεότερο για να καλύπτει και Dolby Atmos) ώστε να γίνει απρόσκοπτα η μεταφορά...
βέβαια οι ταινίες σε Dolby TrueHD διατηρώντας την συμβατότητα προς τα πίσω διαθέτουν ταυτόχρονα και μια ηχητική μπάντα κωδικοποιημένη σε DD 5.1... οπότε αν δεν καλύπτει το σύστημά σου τις αυξημένες απαιτήσεις θα λειτουργήσει (και θα έχεις ήχο) σε αυτό το φορμάτ...
συνδέεις τα ηχεία στον ενισχυτή και αν έχεις blu-ray player το συνδέεις σε οποιοδήποτε HDMI in του θέλεις (ίδια είναι απλά για ευκολία σου έχουν το καθένα ένα όνομα που αντιστοιχεί σε ανάλογες συσκευές αναπαραγωγής)... αν το blu-ray player είναι ενσωματωμένο στο pc σου ή συνδεδεμένο σε αυτό με usb συνδέεις στον ενισχυτή την HDMI έξοδο της motherboard (η οποία από ότι βλέπω στο manual είναι 1.4 οπότε είσαι εντάξει και από συμβατότητα)...
συνδέεις τα ηχεία στον ενισχυτή και αν έχεις blu-ray player το συνδέεις σε οποιοδήποτε HDMI in του θέλεις (ίδια είναι απλά για ευκολία σου έχουν το καθένα ένα όνομα που αντιστοιχεί σε ανάλογες συσκευές αναπαραγωγής)... αν το blu-ray player είναι ενσωματωμένο στο pc σου ή συνδεδεμένο σε αυτό με usb συνδέεις στον ενισχυτή την HDMI έξοδο της motherboard (η οποία από ότι βλέπω στο manual είναι 1.4 οπότε είσαι εντάξει και από συμβατότητα)...
On May 13, 2022, Onkyo announced that they were filing for bankruptcy.[9] Onkyo, Integra, Pioneer and Pioneer Elite branded products continue to be distributed by Premium Audio Company, through its 11 Trading Company subsidiary.[10]
Το μεγαλύτερο Ελληνικό μουσικό forum με πάνω από 30.000 μέλη. Κάνε εγγραφή!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.